אלישע לוי לך הביתה
Re: אלישע לוי לך הביתה
די כבר איתכם! לאלישע אין שום מושג בניהול משחק! הקבוצה משחקת גרוע והוא לא מגיב. ברדה חלש כל העונה והוא לא עושה עם זה כלום. ואיפה לעזאזל משחק הלחץ?
הקבוצה משחקת גרוע רוב העונה והוא פשוט לא יודע מה לעשות.
הביתה בסוף העונה!
הקבוצה משחקת גרוע רוב העונה והוא פשוט לא יודע מה לעשות.
הביתה בסוף העונה!
ככה משחקת קבוצה בלי מאמן. ככה נראים אסופת שחקנים שכל אחד מנסה להציל את המולדת. ככה זה נראה מול קבוצה בלי ביטחון ועוד עם גיבוי של 4000 אדומים.
אלונה צריכה להתעורר, להיות נחמד זה יפה, אבל לא מספיק בשביל קבוצה ששואפת לתארים - יש לנו את ההרכב הכי טוב בליגה ואנחנו מפיקים ממנו בקושי 20%, לאלישע לוי אין מקום בקבוצת צמרת בכדורגל של היום, האם אלונה מבינה את זה ? לא חבל על הכסף ?
אלונה צריכה להתעורר, להיות נחמד זה יפה, אבל לא מספיק בשביל קבוצה ששואפת לתארים - יש לנו את ההרכב הכי טוב בליגה ואנחנו מפיקים ממנו בקושי 20%, לאלישע לוי אין מקום בקבוצת צמרת בכדורגל של היום, האם אלונה מבינה את זה ? לא חבל על הכסף ?
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

עדיין לא ים....צריך להבטיח מקום באירופה ואזyossi כתב:שלוש שנים שאנחנו לוקים בדברים בסיסיים כל כך בצורה בוטה כל כך.
איתו לא נגיע לשום מקום.
היום בעוד הופעה ביזיונית הלכנו רשמית לים.
זה הזמן של אלונה לעשות את החושבים שלה ולהגיע למסקנה שבקיץ חייב להביא מאמן.
אני רואה שבת ביציע או איך שלא קוראים לזה,
לראות את דובב גבאי מעיף תיד לבוזגלו אחרי שהוא מחטיא את הפנדל, זה ביזיון ! ביזיון אחד גדול,
אם זה נכון מה שראיתי, להעיף אותו קיבינימט לא משנה כמה הוא טוב.
לראות את דובב גבאי מעיף תיד לבוזגלו אחרי שהוא מחטיא את הפנדל, זה ביזיון ! ביזיון אחד גדול,
אם זה נכון מה שראיתי, להעיף אותו קיבינימט לא משנה כמה הוא טוב.

שום הבדל בשיטת משחק משנה שעברה,לא מאשים את אלונה לא מעט אוהדים שלנו הסתנוורו מהתוצאות של שנה שעברה ויש כאלה שעדיין מסונוורים, אלישע לא מאמן שיכול לחשוף שיניים ולקחת אליפות ממכבי. שנה שעברה היה לנו הרבה מזל ותנופה של קבוצה שהכל הולך לה לקראת סוף השנה כבר ראו שצריך יותר ממזל ורצון בשביל ללכת עד הסוף קבוצה מאומנת לא היתה. מליקסון, הובאן אוגו בוזגלו וברדה על המגרש שחקנים יצרתיים שידועים לטפל בכדור, 2 מגנים מהירים שיודעים לעזור להתקפה ועדיין ההוראות זה אג'ידה תעיף כדור לחלוץ ומשם נקווה לטעות של ההגנה ונגנוב גול. עם פלט על המגרש עוד זה היה הגיוני אבל עם ארבייטמן זה פשוט לשרוף קבוצה שלמה! מליקסון לא חזר מצרפת השנה תושיב אותו על הספסל מה קרה? זה שיש להם את אותה גישה מתמדת עם אלישע של אל תדאג אתה רשום ב11 שלי עד סוף שנה לא יגרום לשום שחקן לתפוס את עצמו ולהבין שהוא צריך להשתפר..ויש לי כל כך הרבה טענות על המשחק של היום אבל קשה למצוא מאיפה להתחיל אז ב3 מילים קבוצה בלי מאמן.
לחלוטין הביתה !!!!!!
כרגיל הכנה גרועה למשחק וניהול משחק ביזיוני ובסוף גם שקרים וגנבת דעת.
מאמן פחדן שהגיע לשחק נגד מכבי חיפה (מקום 11) קבוצת תחתית במשבר והשחקנים שלו נראים כאילו הם משחקים נגד ריאל מדריד.
הקבוצה הייתה צריכה לעשות צעד קדימה והיא עושה צעד גדול אחורה, אם אלונה רוצה להיות פקוטר אמיתי בצמרת בעונה הבאה (אני כבר לא חושב על אליפות) זה הזמן להביא מאמן אחר, מישהו עם חזון מישהו עם ביצים.
כרגיל הכנה גרועה למשחק וניהול משחק ביזיוני ובסוף גם שקרים וגנבת דעת.
מאמן פחדן שהגיע לשחק נגד מכבי חיפה (מקום 11) קבוצת תחתית במשבר והשחקנים שלו נראים כאילו הם משחקים נגד ריאל מדריד.
הקבוצה הייתה צריכה לעשות צעד קדימה והיא עושה צעד גדול אחורה, אם אלונה רוצה להיות פקוטר אמיתי בצמרת בעונה הבאה (אני כבר לא חושב על אליפות) זה הזמן להביא מאמן אחר, מישהו עם חזון מישהו עם ביצים.
ידוע על הדעה שלי על אלישע כבר במשך 3 שנים ועדיין מי יבוא במקומו?
הרעל הזה שנכנס לאט לאט מה ייתן חוץ מקללות מציע ליציע במשחקים גרועים כמו היום?
תנשמו אוויר ותכניסו לכם לראש אלונה לא תחליף את אלישע אז אין מה להתעסק בו, בסוף העונה נקווה שגם היא תבין שעם אלישע אנחנו לא יכולים להתקדם.
הרעל הזה שנכנס לאט לאט מה ייתן חוץ מקללות מציע ליציע במשחקים גרועים כמו היום?
תנשמו אוויר ותכניסו לכם לראש אלונה לא תחליף את אלישע אז אין מה להתעסק בו, בסוף העונה נקווה שגם היא תבין שעם אלישע אנחנו לא יכולים להתקדם.
אני לא היסתנוורתי משנה שעברה ולא באמת חשבתי שניקח אליפות השנה, קיוויתי שניראה יותר טוב ונישאר בצמרת.red guy כתב:שום הבדל בשיטת משחק משנה שעברה,לא מאשים את אלונה לא מעט אוהדים שלנו הסתנוורו מהתוצאות של שנה שעברה ויש כאלה שעדיין מסונוורים, אלישע לא מאמן שיכול לחשוף שיניים ולקחת אליפות ממכבי. שנה שעברה היה לנו הרבה מזל ותנופה של קבוצה שהכל הולך לה לקראת סוף השנה כבר ראו שצריך יותר ממזל ורצון בשביל ללכת עד הסוף קבוצה מאומנת לא היתה. מליקסון, הובאן אוגו בוזגלו וברדה על המגרש שחקנים יצרתיים שידועים לטפל בכדור, 2 מגנים מהירים שיודעים לעזור להתקפה ועדיין ההוראות זה אג'ידה תעיף כדור לחלוץ ומשם נקווה לטעות של ההגנה ונגנוב גול. עם פלט על המגרש עוד זה היה הגיוני אבל עם ארבייטמן זה פשוט לשרוף קבוצה שלמה! מליקסון לא חזר מצרפת השנה תושיב אותו על הספסל מה קרה? זה שיש להם את אותה גישה מתמדת עם אלישע של אל תדאג אתה רשום ב11 שלי עד סוף שנה לא יגרום לשום שחקן לתפוס את עצמו ולהבין שהוא צריך להשתפר..ויש לי כל כך הרבה טענות על המשחק של היום אבל קשה למצוא מאיפה להתחיל אז ב3 מילים קבוצה בלי מאמן.
בנתיים אנחנו בצמרת אבל ניראים גרוע יותר משבוע לשבוע
לחלוטין לא צריך להמשיך עונה הבאה. עם סגל יותר טוב ויותר עמוק משנה קודמת, איבד את המרוץ הרבה קודם.
לגבי העונה אני לא יודע מי יכול להחליף אותו.
לגבי העונה אני לא יודע מי יכול להחליף אותו.
יצחק שום נשמע רעיון טוב
אין לו כדורגל ,לא הגיוני ש 4000 אוהדים במגרש ועוד עשרות אלפים בבית יראו דבר אחד והכלומניק הזה יראה דברים אחרים.
לא היה לו כדורגל מעולם,זה אותו בחור חסר כריזמה ויכולת שאימן בבית שאן,כפר סבא ואשדוד, זה זעק לשמיים עוד בעונה הראשונה שלו שבדרך נס נשארנו בליגה.
לא היה לו כדורגל מעולם,זה אותו בחור חסר כריזמה ויכולת שאימן בבית שאן,כפר סבא ואשדוד, זה זעק לשמיים עוד בעונה הראשונה שלו שבדרך נס נשארנו בליגה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חכה שיגיע לפה אדום זקן האוהד היחידי שמגן בחירוף נפש על אלישע.משתמש חדש כתב:אין לו כדורגל ,לא הגיוני ש 4000 אוהדים במגרש ועוד עשרות אלפים בבית יראו דבר אחד והכלומניק הזה יראה דברים אחרים.
בכל מקרה מסכים עם כל מה שכתבת נורא ואיום שרוב הקהל רואה שאנחנו נראים ורק אלישע לא
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אותי כמובן זה לא מפתיע. היינו שם 4 אלף אוהדים שלא שיקפו את הרמה של הקבוצה.
אין הנעת כדור, אין תיאום אין עמידה נכונה, ירידה איטית להגנה. פשוט בזיון מתמשך.
ומה שאמרתי קרה, הבלוף התפוצץ מוקדם מהרגיל.
אלישע סע לי מהעיניים וקח איתך את כל הצוות החובבני שלך.
אין הנעת כדור, אין תיאום אין עמידה נכונה, ירידה איטית להגנה. פשוט בזיון מתמשך.
ומה שאמרתי קרה, הבלוף התפוצץ מוקדם מהרגיל.
אלישע סע לי מהעיניים וקח איתך את כל הצוות החובבני שלך.
שחקן כמו אלעד גבאי, שלא ראה מגרש שנים עושה לנו בית ספר.
חיפה הבינונית לא נותנת שנעבור את החצי. בזיון.
חיפה הבינונית לא נותנת שנעבור את החצי. בזיון.