גם אני הייתי רוצה לראות שינוי או שניים בהרכב, אבל בטח שלא מהפכה. וכן, אם אלישע מאמין שזה ההרכב
החזק ביותר שלו אז זה לא הזמן לעשות ניסויים.
בשורה התחתונה, הפועל ב"ש צריכה לנצח את רעננה ולא חשוב מי נכלל בהרכב ומי בספסל. ההתעסקות הזאת
בזוטות כמו מליקסון באמצע או ברדה באגף, גורדנה בהרכב או דור מלול ביציע, היא מיותרת לחלוטין.
לא חשוב ההרכב. יותר חשובה הגישה, העמידה על המגרש.
תפסיקו להתעסק בשטויות.
אחת הפעמים הבודדות שאם הייתי צריך להמר, זה היה נגדנו.
יכול להיות שזה רק אני, אבל סמי עופר מוטט אותי, מרגע שיצאתי משם ועד היום בקושי נכנסתי לאתרי הספורט, שלא לדבר על לראות בטלויזיה.
ההרגשה היא שאנחנו הולכים אחורה במקום להתקדם. זה היה ניהול המשחק וההכנה למשחק הגרועים ביותר שראיתי אצל אלישע. פשוט לא רואה איך הם משתפר עכשיו, בלי לבלבל בשכל שחסר לו חלוץ ועוד כל מיני קשקושים.
הלוואי ואתבדה, אבל בהרגשה שלי יוצאים מנתניה עם הראש בין הידיים והסכין בין השיניים.
dardasmiley כתב:אחת הפעמים הבודדות שאם הייתי צריך להמר, זה היה נגדנו.
יכול להיות שזה רק אני, אבל סמי עופר מוטט אותי, מרגע שיצאתי משם ועד היום בקושי נכנסתי לאתרי הספורט, שלא לדבר על לראות בטלויזיה.
ההרגשה היא שאנחנו הולכים אחורה במקום להתקדם. זה היה ניהול המשחק וההכנה למשחק הגרועים ביותר שראיתי אצל אלישע. פשוט לא רואה איך הם משתפר עכשיו, בלי לבלבל בשכל שחסר לו חלוץ ועוד כל מיני קשקושים.
הלוואי ואתבדה, אבל בהרגשה שלי יוצאים מנתניה עם הראש בין הידיים והסכין בין השיניים.
הכי אבסורד אם מתפוצצים היום על רעננה ב4-0 , ומחר בבוקר כל הפורום פה מדבר על זה שאלישע למד ויצא מהקיבעון.
כל כך לא.
doctorslayer כתב:
כי אם כל השבוע בוכים שאלישע פח , ופתאום תנצח 5-0 ויגידו שאלישע למד ולא מקובע , זה אומר שאנחנו לא יציבים.
אבל שוב , זה סתם הומור היפותאטי.
אני דווקא גם בשיא לא שיניתי את דעתי לגביי אלישע וראיתי שיש לנו בעיות במיוחד במשחק ההגנה ומול מי היה השיא? מול מכבי נתניה והפועל חיפה שהיו עם משחק הגנה גרוע בוסרמיל והמחצית הכי טובה של הקבוצה מול קריית שמונה מאז מחצית מעולה מול ביתר וזהו השאר רע גם ההתחלה וגם ההמשך...