האם הכותב OMERREMO הוא לא אחר ממר אופיר בן שטרית (KAMASUTRANCE)???
אני מזהה כמה מהמוטיבים של הכתיבה שלו בהודעה הזאת.... מעניין...
אנטי גיא לוי!!!!!!!
Re: אנטי גיא לוי!!!!!!!
הפועל אני כבר משתגע
- אדומה דרומית
אולי די?OMERREMO כתב:אז מה גיא לוי אשם?
אז מה גיא לוי עשה?
מאיפה נתחיל?
אולי מזה שיש לו את התקציב הכי גבוה בליגה (וגם מחלק מהקבוצות בליגת העל) והוא בנה קבוצה בינונית בלשון המעטה!
אולי מזה שכל שבוע הוא עושה ניסויים שונים משונים ומוזרים ולא רץ עם הרכב קבוע!
אולי מזה שהוא "העניש" מספר שחקנים חשובים ללא סיבה!
אולי מזה שהוא משחק משחק פחדני והגנתי שלא נאמר בונקריסטי ולא משנה איפה נגד מי ומה התוצאה!
אולי מזה שאנחנו (בקושי) במקום החמישי ומציגים כדורגל שהוא ממש לא הנאה לעיניים!
אולי מזה שאחרי מי יודע כמה זמן עפנו מהגביע כבר בסיבוב ט!
אולי מזה שהוא מזלזל ב"תואר" כמו גביע הטוטו ומשדר לשחקנים כאילו לא עשו כלום!
אולי מזה שהוא פה אך ורק בגלל הכסף(אלונה) ולא שם על האוהדים קצוץ!
אולי מזה שגם אם נעלה(וזה לא בטוח שנעלה עם הליצן הזה) אנחנו נעוף חזרה לליגה המגעילה כי אין שיטה ואין דרך ואין חומר שחקנים!
אז לכל התומכים שחושבים ואומרים ש 99 אחוז בעדו תסבירו לי איך זה שאלפים מקללים אותו???
אז תמשיכו לתמוך במצחיקול הזה שאין לו ולא היה לו שום קשר לענף בו הוא נמצא. הרי ברור שאם היינו בתקופת זינו כבר הייתם עושים משמרות ליד הבית שלו והפגנות עד שהוא יתפטר.
אני לא סובל את השיטה שלו (אם בכלל יש לו שיטה) וגם אם העולם יתהפך וננצח מעכשיו עד סוף העונה ונעלה ממקום ראשון(כמובן שזה תסריט דימיוני) אני עדיין יחשוב כך.
בלי או עם קשר תמיד צריך להמשיך לתמוך בקבוצה ובשחקנים.
להגיע לכל משחק ולעודד אבל זה לא סותר שאפשר ורצוי אפילו להעיף את גיא לוי אם אוהדים חפצי עלייה אנחנו.
אולי עדיף לתמוך בקבוצה כי זה מה שחשוב?
אולי עדיף להפסיק להתעסק בפרוטות ולהסתכל על התמונה הכוללת?
אולי תשלים כבר עם העובדה שהוא כאן עד תום העונה ותנסה להנות ממה שאפשר?
מסכימה עם זה שהוא עשה לא מעט טעויות בתחילת העונה (הקפאת שחקנים וכאלה..)
נכון, על הנייר באר שבע עם התקציב שלה היתה אמורה לפתוח כבר שמפניות ולהביט על הליגה מהמקום הראשון. על הנייר. אבל בבאר שבע כמו בבאר שבע... הכל תמיד קשה.
עושה שינויים וניסויים? רוטציה מעולם לא היתה דבר שלילי, תשאל את בניון מליברפול.
הוא לא זילזל, הוא הכניס את השחקנים לפוקוס ופרופורציות לפני משחק חשוב. למרות שלדעתי לומר את זה ככה בתקשורת בהחלט היה טעות קשה.
מי אמר שהוא לא שם קצוץ? כי הוא לא בונה הרכב לפי דרישת שלל "המאמנים" ביציע? או כי הוא לא ניגש לאוהדים שמקללים אותו בסוף משחק? או כי הוא נפגש עם אוהדים אחרי אימונים? מה בדיוק?
אף אחד לא מושלם, אף מאמן שהיה פה לא היה מושלם. את כל המאמנים שהיו כאן קיללו ודרשו את ראשם. גם את לופא קדוש (עליו אף זרקו ביצים) שכולכם פתאום קוראים בשמו קיללו וגירשו מפה. אין מאמן בארץ שעבד כאן ולא שנאו אותו, אז את מי אתה רוצה בדיוק? מה יעשה אחרת מאמן אחר? אולי לא צריך להחליף מאמן כמו גרביים, אולי אנחנו צריכים לשנות משהו אצלנו? כל מאמן שדרך פה סיפר ש"באר שבע זה משהו אחר", ש"קשה לאמן בבאר שבע". שלשום זה היה גילי, אתמול בלבול, היום גיא ומחר לופא. כבר שנים שהקבוצה לא מתרוממת, עם מגוון רחב של מאמנים. אז מי פה הבעיה?
תבין: לא תומכים בו, תומכים בקבוצה. המועדון מעל הכל, מעל כולם. מעל גיא לוי, מעליי ומעליך.
אז אולי די?
זה לא יעזור שהוא ישאל את בניון, כי רק בישראל (!) אסור לעשות רוטציות. חייבים לרוץ עם אוותו הרכב כל העונה. השחקנים יתגברו על העייפות אחרי המשחק. אם הם יתמוטטו בסוף שנה? זה לא נורא.אדומה דרומית כתב:
*ציניות*
אסור גם למצוא לשחקן עמדה חדשה. הרי בסיבוב קודם נגד עכו אורן ניסים היה מעולה באמצע. פתאום הוא גרוע.
המאירי בלשון המעטה, דבריך מלאים באי דיוקים, ראשית אתה מדבר על הנאה מכדורגל...אנחנו במצטבר לדעתי כבר 7 עונות או יותר בליגה שניה..ותמיד היינו עם התקציב הכי גבוה, ותמיד הבאנו שחקנים של ליגת העל...וכדורגל? לא ראית, הדבר היחידי שתמיד ראיתה זה קהל קנטרני, מהיר חימה,כזה שלא נותן באמת צ'אנס וממהר להביע תרעומת..אז על מי אנחנו עובדים? מתי 'נהניתה' מכדורגל?
כמה קבוצות בליגת העל 'מהנות' וגורמות לרטט לאוהדיהן?
עזוב אנחנו זוכרים גם מה היה אתמול...לשיטתך הקבוצה צריכה לשחק ללא מאמן כמו בשכונה ואסביר מדוע,
לא היה מאמן שלא אימן פה, אף אחד לא היה ל'רוחך' (כאוהדים) אז אני גם לא אוהב את הכדורגל של מוריניו-הגנתי מדי אבל גם הוא לא צפוי להגיע לכאן, ולכן...טענותיך לא מגובות בשום דבר..אין מאמנים אחרים, אלו המאמנים בישראל-זה מה שיש, ועד שלא נתן גב אמת לקבוצה היא גם לעולם לא תתרומם, פשוט כל אחד 'אוהב/שונא' מאמן ואין קונצנזוס לגבי אף אחד, אז בואו ניתן לבעל הבית להחליט ונאהד את הקבוצה ללא התייחסות למאמן כי בינינו...אחרי 30 מאמנים ב15 שנה...חוץ מאיזה מאמן אילתי כולם אימנו פה, מאמני נבחרת לא טוב, שחקני עבר גדולים, לא טוב, מאמנים שלקחו אליפויות במקומות אחרי-לא טוב!! המאירי מי כן טוב? אולי אני?
אולי אתה? מי יודע? לא ניסו אותנו...
רעיון למחשבה
עזוב אנחנו זוכרים גם מה היה אתמול...לשיטתך הקבוצה צריכה לשחק ללא מאמן כמו בשכונה ואסביר מדוע,
לא היה מאמן שלא אימן פה, אף אחד לא היה ל'רוחך' (כאוהדים) אז אני גם לא אוהב את הכדורגל של מוריניו-הגנתי מדי אבל גם הוא לא צפוי להגיע לכאן, ולכן...טענותיך לא מגובות בשום דבר..אין מאמנים אחרים, אלו המאמנים בישראל-זה מה שיש, ועד שלא נתן גב אמת לקבוצה היא גם לעולם לא תתרומם, פשוט כל אחד 'אוהב/שונא' מאמן ואין קונצנזוס לגבי אף אחד, אז בואו ניתן לבעל הבית להחליט ונאהד את הקבוצה ללא התייחסות למאמן כי בינינו...אחרי 30 מאמנים ב15 שנה...חוץ מאיזה מאמן אילתי כולם אימנו פה, מאמני נבחרת לא טוב, שחקני עבר גדולים, לא טוב, מאמנים שלקחו אליפויות במקומות אחרי-לא טוב!! המאירי מי כן טוב? אולי אני?
רעיון למחשבה
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תעשה לי טובה, שנינו יודעים טוב מאוד מה זה יביא לפה.....זה שי ! כתב:סומסום מאמן מחו"ל אולי יביא משהו חדש לכאן !!!
זה שי !
קללות באנגלית!
אחי אני מאמין שפה הטעות שלנו.... לא צריך שחקנים מליגת העל, צריך לוחמים שבנויים לליגה הזאת.sumsum כתב:המאירי בלשון המעטה, דבריך מלאים באי דיוקים, ראשית אתה מדבר על הנאה מכדורגל...אנחנו במצטבר לדעתי כבר 7 עונות או יותר בליגה שניה..ותמיד היינו עם התקציב הכי גבוה, ותמיד הבאנו שחקנים של ליגת העל...וכדורגל? לא ראית, הדבר היחידי שתמיד ראיתה זה קהל קנטרני, מהיר חימה,כזה שלא נותן באמת צ'אנס וממהר להביע תרעומת..אז על מי אנחנו עובדים? מתי 'נהניתה' מכדורגל?
רעיון למחשבה
תתפלא אבל נהנינו מכדורגל גם בליגה הזאת, אצל לופא ואפילו אצל גילי בקדנציה הראשונה.
אבל זה ברור שתמיד יהיו כאלה שלא ירצו את המאמן הזה ואחרים שדווקא את השני וכן הלאה.
אין ספק שאת המאמן יבחרו בסוף בעלי הממון האמונים על הקבוצה, אבל זה לא אומר שהם חפים מטעויות, כשמאמן לא טוב הקהל מביע את אי אמונו במאמן, אבל כשמאמן רק "מלכלך" על הקהל ומוסיף תנועות ידיים[והמבין יבין] אז מקומו לא פה.
אגב אחי... לקבוצה נותנים גב, למאמן לא! ואני אישית לא בעד כל מה שמתחולל סביב המאמן, אני פשוט מביא את הלך מחשבתי למה זה ככה פועל נגד גיא לוי. אישיותו של גיא פוגעת בו ובאוהדים. ברור לי ולך שזה פוגע בכולנו, אבל לך ספר זאת לאוהדים שמקללים, הרי הם פה לא בשביל לעודד.
לפחות זה נשמע יותר אירופה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאביאל כתב: תעשה לי טובה, שנינו יודעים טוב מאוד מה זה יביא לפה.....
קללות באנגלית!