pirlo21 כתב:טוטי אתה מוזמן במשחק הבא לשבת לידי ונספור ביחד כמה פעמים הוא מלחץ כדור מול כמה פעמים הוא מאבד / מלווה / עושה עבירה מטופשת .
נ.ב
pirlo>totti
אי אפשר להשוות בין טוטי לפירלו.
מי גדול יותר, מסי או גורדן?
אני דווקא חושב שהיו לו יותר הופעות טובות מרעות. יש גם אלמנט לא ספיר, אלמנט ההפחדה.
כשאני רואה את הצורה בה מתקרבים אליו כל הדרדסים של הליגה, אני מבסוט.
אתה מאבד את הכדור רק מהריצה שלו אליך
zivmay כתב:
יש לו לפעמים מסירות לא קשורות, כי כל הקבוצה כושלת בהנעת כדור.
לא צריך יכולת הנעת כדור קבוצתית בשביל לצלוח מסירות רוחב פשוטות לשחקנים פנויים או חלילה להרים
את הראש ולהסתכל לפני שמחזירים כדור אחורה לכיוון הבלמים או השוער.
גם לא צריך לחזור בכל תגובה שלך על אותה מנטרה. יש כאן מספיק משתמשים שעושים את זה וזה נהיה מאוס.
הבעיה באוגו זה שגם את הפס הכביכול פשוט , הוא לא יודע לתת .
הוא מוסר בלי רגש וגם לא ממש מדוייק .
בקשר לפן ההגנתי, לא מרשים אותי הגודל שלו . הוא פשוט שחקן הגנה לא טוב .
העמידה שלו מול שחקנים מצחיקה, קלי קלות לזרוק אותו בהטעייה.
נ.ב
בטח שאפשר להשוות שניהם שחקני כדורגל .
הם אפילו דומים ברוב התכונות שלהם ומה גם שהתפקיד שבו פירלו התחיל את הקריירה זה התפקיד של טוטי.
אף פעם לא היה מובן לי הקטע איך אנשים מצליחים להכתיר שחקן למינימום מסי אחרי משחק אחד או שניים, ומצד שני להוריד אותו לרמתו של אקסברד אחרי 2-3 שמחקים לא טובים, כולנו ראינו שלאוגו יש כדורגל במספר משחקים של הקבוצה (מכבי,חיפה וכו) וכולנו התאכזבנו ממנו ממש במשחקים כדוגמת רעננה ועכו, נכון שהוא לא יציב ונכון שהובאן הגיע למועדון וישר הרשים וגם שמר על יציבות, אבל אל תשכחו שהשחקן לא שיחק כמעט שנה עקב פציעה, וחוץ מזה שאצל כל שחקן ההתאלקמות במדינה חדשה היא שונה, שנה שעברה חלק מהאנשים הספידו את פלט כבר אחרי 2 מחזורים ודרשו שישלחו אותו הביתה ואחרי כמה משחקים טובים כבר הכתירו אותו לשחקן הזר הכי טוב שהיה פה, אני לא אומר שאוגו הוא הזר הכי מדהים שנחת פה אבל קצת סבלנות ותמיכה בטוח תעזור לו ולנו יותר, יכול להיות שאחרי סיבוב שהוא עדיין לא ישפיע ברמה שמצפים ממנו אז יקחו החלטות אחרות אבל אחרי 7 מחזורים שבניהם היו לו לפחות 3 משחקים טובים אני לא מבין איך חצי מהקהל הגיע למסקנה שהוא לא מתאים לנו
איש כחול.
בכדורגל יש דבר שנקרא יסודות: רגש , עמידה , פס נכון , לדעת לעשות גליץ' .
את זה אין לו , הוא מחזיר פס לבלמים אז הפס חזק , הוא מנסה לעצור כדור פשוט והכדור פוגע לו במגינים ובורח . בא מולו שחקן יריב הוא מלווה אותו ולא עומד נכון. אלה דברים בסיסיים.
זה כבר מעבר לכושר משחק , על ארבייטמן בתחילת העונה היה אפשר לומר חלוד , כי ראית שהוא עוצר כדור עם הגב ראית שהוא מכניס כדורים טובים( המסירה לברדה נגד הקרואטים) ראית שהוא גם מגיע למצבים וחסר לו קצת .
אצל אוגו זה שונה , נגד חיפה הוא היה פושר וזה שהוא מצליח לעבוד עליכם ועל אלישע זה משהו אחר . באף משחק לא התלהבתי ממנו. הלוואי ואתבדה .
אבל בשורה התחתונה הוא שחקן זר , לא מוצא במה הוא יותר טוב מלוטם/הובר. ועל גורדנה? אין מה לדבר הבדל של שמיים וארץ.
נערך לאחרונה על ידי pirlo21 ב 11 נובמבר 2014, 15:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
pirlo21 כתב:איש כחול.
בכדורגל יש דבר שנקרא יסודות , רגש , עמידה , פס נכון , לדעת לעשות גליץ' .
את זה אין לו , הוא מחזיר פס לבלמים אז הפס חזק , הוא מנסה לעצור כדור פשוט והכדור פוגע לו במגינים ובורח . בא מולו שחקן יריב הוא מלווה אותו ולא עומד נכון. אלה דברים בסיסיים.
זה כבר מעבר לכושר משחק , על ארבייטמן בתחילת העונה היה אפשר לומר חלוד , כי ראית שהוא עוצר כדור עם הגב ראית שהוא מכניס כדורים טובים( המסירה לברדה נגד הקרואטים) ראית שהוא גם מגיע למצבים וחסר לו קצת .
אצל אוגו זה שונה , נגד חיפה הוא היה פושוזה שהוא מצליח לעבוד עליכם ועל אלישע זה משהו אחר . באף משחק לא התלהבתי ממנו. הלוואי ואתבדה .
אבל בשורה התחתונה הוא שחקן זר , לא מוצא במה הוא יותר טוב מלוטם/הובר. ועל גורדנה? אין מה לדבר הבדל של שמיים וארץ.
אלוהים ישמור , סוף סוף בן אדם אחד שמגיב פה לעניין ומבין טיפה בכדורגל.
אגב טוטי , אפשר להשוות , כמה שאני אוהב את פירלו (בין השחקנים הכי מוערכים בעולם מבחינתי) - טוטי גדול ממנו.
שוב פעם אני לא אומר שאתה בהכרח טועה, יכול להיות שאתה צודק והוא באמת לא השחקן הזר שאנחנו צריכים, אני רק אומר שלפי דעתי במיוחד לשחקנים זרים צריכים לתת את הזמן שלהם ולא לקטול אותם אחרי 6-7 משחקים, גם על פלט אמרו בדיוק את אותם דברים, ואנשים בזמנו קראו לו פועל זר וסודני ושאין קשר בינו לבין כדורגל והיום רק מתחננים שיחתימו אותו בינואר, מה שכן אני חושב שהוא זקוק לאיזה ניעור כדי שידע שהמקום שלו בהרכב לא מובטח במיוחד שכיום גורדנה בכושר מעולה וחייב לשחק.
עוד דבר שנאמר פה בתגובות קודמות ואני בהכרח מסכים איתם, כאשר משחקים עם שלושה קשרי אמצע הלחץ מאוגו יורד והוא משחק טוב יותר, יכול להיות שזה משהו שצריך לשקול, החוכמה הכדורגל זה גם לדעת להתאים את השיטה שלך לחומר השחקנים שיש לך, אז אם אתה כבר מחליט שאוגו בהרכב בכל מחיר אז תדע לנצל אותו ככל האפשר ושים איתו אמצע של שלושה שחקנים ( אני אישית חושב שלא משנה אם אוגו משחק או לא אנחנו צריכים לשחק בשיטה של 433)
blueman כתב:שוב פעם אני לא אומר שאתה בהכרח טועה, יכול להיות שאתה צודק והוא באמת לא השחקן הזר שאנחנו צריכים, אני רק אומר שלפי דעתי במיוחד לשחקנים זרים צריכים לתת את הזמן שלהם ולא לקטול אותם אחרי 6-7 משחקים, גם על פלט אמרו בדיוק את אותם דברים, ואנשים בזמנו קראו לו פועל זר וסודני ושאין קשר בינו לבין כדורגל והיום רק מתחננים שיחתימו אותו בינואר, מה שכן אני חושב שהוא זקוק לאיזה ניעור כדי שידע שהמקום שלו בהרכב לא מובטח במיוחד שכיום גורדנה בכושר מעולה וחייב לשחק.
עוד דבר שנאמר פה בתגובות קודמות ואני בהכרח מסכים איתם, כאשר משחקים עם שלושה קשרי אמצע הלחץ מאוגו יורד והוא משחק טוב יותר, יכול להיות שזה משהו שצריך לשקול, החוכמה הכדורגל זה גם לדעת להתאים את השיטה שלך לחומר השחקנים שיש לך, אז אם אתה כבר מחליט שאוגו בהרכב בכל מחיר אז תדע לנצל אותו ככל האפשר ושים איתו אמצע של שלושה שחקנים ( אני אישית חושב שלא משנה אם אוגו משחק או לא אנחנו צריכים לשחק בשיטה של 433)
מסכים בעיקר עם החלק השני של ההודעה שלך .
אני באמת לא מסוג האוהדים שקולטים בד"כ שחקנים אחרי משחק או 2 . אבל אצל אוגו זה פשוט בולט, הוא לוקה בחסר בכל כך הרבה דברים בסיסיים.