OMERREMO33 כתב:אתם לא שפויים...
א.הרכב משוער
ב.חלוקת כוחות/שינוי/רוטציה/שמירת אסים בספסל, אלו דברים שאתם מבקשים
מה קשור חלוקת כוחות? אילוז פתח לפני 5 חודשים!
לא מבין איך דור מלול לא פותח, לגבי ברדה זה חילוף חברתי נטו. כרגע הוא לא שווה הרכב ( ואני מעריץ מספר אחד שלו)
שיש כתב:
מה קשור חלוקת כוחות? אילוז פתח לפני 5 חודשים!
לא מבין איך דור מלול לא פותח, לגבי ברדה זה חילוף חברתי נטו. כרגע הוא לא שווה הרכב ( ואני מעריץ מספר אחד שלו)
אז לקחת מילה אחת מההודעה שלי ושפכת מילים לא קשורות לכלום...
אדום בלב בנשמהההה כתב:בסופו של דבר הקופות במגרש כן ייפתחו ויימכרו בהם 500 כרטיסים. יעני עד עכשיו (4 שעות לפתיחת המשחק) לא מכרו את כל המכסה, רק 1000 מתוך 1500.
אני יודע שלא מעט אוהדים שלנו קנו ליציע שלהם מפאניקה שלא ישארו כרטיסים. מעריך שנביא יותר קהל מהם
תאשימו את השעה והכל, אבל אני בטוח שאם היה מדובר במשחק בטדי או בבלומפילד באותו יום ובאותה שעה הכרטיסים היו אוזלים מזמן. חבל שזה ככה.
אדום בלב בנשמהההה כתב:בסופו של דבר הקופות במגרש כן ייפתחו ויימכרו בהם 500 כרטיסים. יעני עד עכשיו (4 שעות לפתיחת המשחק) לא מכרו את כל המכסה, רק 1000 מתוך 1500.
תאשימו את השעה והכל, אבל אני בטוח שאם היה מדובר במשחק בטדי או בבלומפילד באותו יום ובאותה שעה הכרטיסים היו אוזלים מזמן. חבל שזה ככה.
אני יוצא עוד מעט למשחק. האמת זה די הזוי ללכת למשחק כזה, במזג אוויר כזה, בשעה כזו.
אם יגיעו 1000 זה כבוד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה