קצב המשחק. אני פשוט משתגע מהקצב.
משחקים לאט, כדורים ארוכים(אומנם השער הגיע מכדור שוער ארוך..אבל בחייאת)..במקום לשחק מהר ומרגל לרגל(להוציא דקות בודדות)..חבל
מחצית ראשונה סבירה, מחצית שניה שיחקנו כמו הפועל עכו וחברותיה בתחתית.
חייבים להשתפר ומהר.
מעבר לחילוף ההזוי של בוזגלו,הבעיה שלנו רבותיי זה הקישור האחורי.
עם עד לא מזמן התענגנו על היכולת הפנומנלית של הובאן,הבחור קצת ירד בכושר במשחק ועדיין הוא טוב יותר מהמטייל אוגו.
אין כזה סרט בעולם שפועל תא עם אבוטבול הזקן ובן רייכרט הילד שולטים באמצע.
בזמן שיש לך רביעייה קדמית כל כך מוכשרת,שלא עושה הגנה,על הקישור מופעל יותר לחץ והוא זה שאמור לשחרר את הפקק קדימה.
כשיש לך שחקנים כמו הובאן ואוגו זה חייב לקרות.
אבל אוגו מאז ההרחקה משהו אצלו לא מתפקד.
ואני מאביתר אילוז ראיתי בעיקר חורים.
אדום זקן כתב:מעבר לחילוף ההזוי של בוזגלו,הבעיה שלנו רבותיי זה הקישור האחורי.
עם עד לא מזמן התענגנו על היכולת הפנומנלית של הובאן,הבחור קצת ירד בכושר במשחק ועדיין הוא טוב יותר מהמטייל אוגו.
בזמן שיש לך רביעייה קדמית כל כך מוכשרת,שלא עושה הגנה,על הקישור מופעל יותר לחץ והוא זה שאמור לשחרר את הפקק קדימה.
אוגו והובאן בירידה כמו כל הקבוצה. חוץ מארבייטמן וסוארס כולם בירידה.
התמקדתי בהובאן ברבע שעה האחרונה והוא נראה לי פשוט גמור. הוא משחק ללא הפסקה, גם כשהוא פצוע, גם נגד קבוצות מהלאומית וליגה א'.
עכשיו במאני טיים הוא סחוט.
אדום זקן כתב:מעבר לחילוף ההזוי של בוזגלו,הבעיה שלנו רבותיי זה הקישור האחורי.
הבעיה היא את מי תחליף במקומו? יש לנו קשרים אחוריים?
שאלת מי אז אמרתי. בעיקרון נגד הפועל חיפה זה עלול להספיק. נגד נתניה ק״ש וסכנין פחות .. וכן זו המשמעות של השחרור של גל אראל (שהיום איבד כדור שכמעט הסתיים בשער של פתח תקווה) בינואר ..