לקראת העונה הבאה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: לקראת העונה הבאה

שליחה על ידי שיש »

הייתי עושה הכל להשאיר את אג'ידה, עדיף להשקיע בו עוד קצת כסף מאשר לרכוש את מרציאנו.
לגבי אוגו אני לא סגור, פוטנציאל יש וזר צריך הרבה סבלנות אבל אם יהיה זר איכותי על הכוונת אז כן לשחרר( זה יכול להיות חלוץ ואז להביא ישראלי איכותי, שוב רק אם יש)

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

בידיעות הנגב היה רשום שאגידה מעונה הבאה יעלה בערך 2 מיליון שקל למעסיק פר עונה כשמרציאנו יעלה חצי מזה.
בחישוב פשוט אחריי חוזה של 3 עונות של אג'ידה כבר בעצם נוכל לקנות כ75% מהכרטיס של שוער הנבחרת פלוס שוער ישראלי שלא לוקח מקום של זר, לכן המחשבה של המועדון היא סופר נכונה.

לגביי פיאו יעידו כאן החברים שעוד לפניי כל מה שקרה אמרתי לא פעם ולא פעמיים שצריך לוותר עליו, כי אומנם הוא בלם טוב אבל זה מה שהוא בסה"כ רק טוב ואני מצפה מזר להיות הרבה הרבה יותר מרק טוב.

אוגו - מרתיח אותי במשחקים האחרונים, מאבד המון, הולך על המגרש, אדיש בהתנהגות שלו..
נתחיל מזה שהוא צריך לרדת לספסל כדי להתעורר קצת, אבל הייתי נותן לו הזדמנות עד סוף העונה.

להביא במאסט - טוני נוואקמה, כשמדברים על זר שיקדם את הקבוצה מדברים בדיוק על אחד כמוהו.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

שיש כתב:הייתי עושה הכל להשאיר את אג'ידה, עדיף להשקיע בו עוד קצת כסף מאשר לרכוש את מרציאנו.
לגבי אוגו אני לא סגור, פוטנציאל יש וזר צריך הרבה סבלנות אבל אם יהיה זר איכותי על הכוונת אז כן לשחרר( זה יכול להיות חלוץ ואז להביא ישראלי איכותי, שוב רק אם יש)
לאוגו יש בעיה שהוא לא יציב, כשהוא משחק טוב הוא לפי דעתי בין שלושת הקשרים האחוריים הטובים בארץ. אם יגיע מישהו שיצליח להוציא ממנו יציבות אנחנו נרוויח בענק. הבעיה השניה שלנו זה שאין ישראלים ברמה גבוהה שמשחקים בעמדה הזאת שאפשר להביא בקיץ ולכן אנחנו בבעיה, כי מצד אחד יש לנו שחקן עם פוטנציאל להיות זר מעולה ומצד שני להביא זר אחר זה גם סוג של הימור

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אל תשכחו גם שהחוסר בטקטיקה ובתנועה בלי כדור זועקת לשמיים ובחצי השעה הכי טובה שלנו מול קריית שמונה אוגו היה בין המצטיינים באותה חצי שעה, הבעיה שזה קרה לחצי שעה בלבד גם מול אשדוד חצי שעה, למה הקבוצה לא משחקת ככה משחק שלם או 60 דקות ולמה לא כל משחק?
בקיצור עם מאמן יותר נורמלי לאוגו יש פוטנציאל לא רע בכלל, אז אולי שווה להשאיר אותו.

בכל מקרה הזרים שלדעתי צריכים להיות לנו בעונה הבאה הם: הובאן, אוגו (?), סוארז, וואקמה ופלט (חלום שלי שפלט ישחק עם ארבייטמן בחוד ויעשו ביניהם רוטציה).
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:בידיעות הנגב היה רשום שאגידה מעונה הבאה יעלה בערך 2 מיליון שקל למעסיק פר עונה כשמרציאנו יעלה חצי מזה.
בחישוב פשוט אחריי חוזה של 3 עונות של אג'ידה כבר בעצם נוכל לקנות כ75% מהכרטיס של שוער הנבחרת פלוס שוער ישראלי שלא לוקח מקום של זר, לכן המחשבה של המועדון היא סופר נכונה.

לגביי פיאו יעידו כאן החברים שעוד לפניי כל מה שקרה אמרתי לא פעם ולא פעמיים שצריך לוותר עליו, כי אומנם הוא בלם טוב אבל זה מה שהוא בסה"כ רק טוב ואני מצפה מזר להיות הרבה הרבה יותר מרק טוב.

אוגו - מרתיח אותי במשחקים האחרונים, מאבד המון, הולך על המגרש, אדיש בהתנהגות שלו..
נתחיל מזה שהוא צריך לרדת לספסל כדי להתעורר קצת, אבל הייתי נותן לו הזדמנות עד סוף העונה.

להביא במאסט - טוני נוואקמה, כשמדברים על זר שיקדם את הקבוצה מדברים בדיוק על אחד כמוהו.
המבחן של מרציאנו זה שבוע חודש הבא נגד וולס ובלגיה. אז נדע אם הוא באמת רמה בפני עצמה בישראל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

גדי כתב:
המבחן של מרציאנו זה שבוע חודש הבא נגד וולס ובלגיה. אז נדע אם הוא באמת רמה בפני עצמה בישראל.
מבין את המחשבה גדי אך לא חושב שזה הוגן כלפיי השחקן שיישפטו אותו ע"פ שני משחקים בודדים.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedHell כתב:
מבין את המחשבה גדי אך לא חושב שזה הוגן כלפיי השחקן שיישפטו אותו ע"פ שני משחקים בודדים.
מסכים. אבל זו תהיה אינדיקציה. ברור שלא שופט.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

גדי כתב:
מצד שני, יכולת טובה וג'קי החמדן מקפיץ את התג מחיר.
מה עדיף ? :משוגע:
תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

אם ג׳קי יעשה יותר מדי בעיות,כדאי לנסות גם את הכיוון של חיימוב

למרות שגם שרצקי לא בדיוק נופל במשבצת של הנדבן הידוע

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ns75 כתב:אם ג׳קי יעשה יותר מדי בעיות,כדאי לנסות גם את הכיוון של חיימוב

למרות שגם שרצקי לא בדיוק נופל במשבצת של הנדבן הידוע
מיליון יורו ביום שאיזי שיכור. על אחמד עבד הוא ביקש שני מיליון יורו.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

שוער ישראלי לא יצא לחו״ל בעסקה של מיליונים.
האופציה היחידה מלבדינו זו מכבי. לג׳קי אין ממש אפשרות לעשות שרירים.
יעשה עליו את הקופה שלו ויעלה את משפתי בתקווה שיגזור גם עליו כסף בעתיד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

עוד נצטער על העובדה שלא החתמנו את נאווקמה בחלון האחרון במקום פאיו.
הוא שחקן שמשנה קבוצה מקצה לקצה ומי שצריך סימוכין לכך, המשחק אתמול לראיה.
הסיכויים שיגיע בקיץ 20%
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:עוד נצטער על העובדה שלא החתמנו את נאווקמה בחלון האחרון במקום פאיו.
הוא שחקן שמשנה קבוצה מקצה לקצה ומי שצריך סימוכין לכך, המשחק אתמול לראיה.
הסיכויים שיגיע בקיץ 20%
קיצר לקפל את נאווקמה?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:
קיצר לקפל את נאווקמה?
תשאיר פינה קטנה פתוחה. אולי בעלת הבית תשתגע.

שיחקנו אותה מועצת זכויות האדם של האום ובסוף הקפאנו את פאיו על קצה הספסל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה