הבעת תמיכה במועדון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
גדי

הבעת תמיכה במועדון

שליחה על ידי גדי »

מודה - לא יוצא לי מהראש וכואב לי כבר מספר משחקים שאנחנו בדרך לבעוט בדלי.

מה דעתכם לנסח איזשהו עמדה שפויה שמצד אחד מכבדת ביקורת אבל מצד שני עומדת מאחורי המועדון וקוראת להתנהגות הולמת ומכבדת ולהחתים וירטואלית אוהדים (לדעתי יש אתר כזה של עצומות)
לדעתי זה חיוני להראות לאלונה, השחקנים והצוות המקצועי שיש הרבה שפויים שעומדים נגד המופרעים ?

זו דרך טובה להשמיע קול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הבעת תמיכה במועדון

שליחה על ידי The red one »

חבר'ה. לא הייתי באשדוד ולא בנס"צ אבל כן אתמול בוסרמיל. ואנשים (למשל אתה גדי, ואתה ישבת קרוב אליי ) אמרו לי שזו הייתה אותה אווירה.

באמת שאני לא הרגשתי אתמול עויניות -כל כך- גדולה כלפי אלישע. לא משהו שמצריך דבר כזה. גדי, מה שאתה מתאר, זו אמנה שצריך לעשות בזמן שצועקים "אלישע לוי בן זונה" משער לשער ..

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר'ה. לא הייתי באשדוד ולא בנס"צ אבל כן אתמול בוסרמיל. ואנשים (למשל אתה גדי, ואתה ישבת קרוב אליי ) אמרו לי שזו הייתה אותה אווירה.

באמת שאני לא הרגשתי אתמול עויניות -כל כך- גדולה כלפי אלישע. לא משהו שמצריך דבר כזה. גדי, מה שאתה מתאר, זו אמנה שצריך לעשות בזמן שצועקים "אלישע לוי בן ****" משער לשער ..
אם ישבת לידי אז לא שמעת אז שירת "תתפטר, תתפטר" ?
תקרא את EYOYA ותבין שבציע הכבוד היו קללות קשות נגד אלישע.
שריקות בוז צורמות על כל חילוף, אנשים מבוגרים שמקללים קללות קשות את המאמן על כל איבוד כדור של הוגו זה חרא של אווירה.
לשמוע אוהדים צועקים על אלונה "קמצנית" אחרי אשדוד ומאות שורקים בוז לשחקנים אחרי המשחק זה דוחה.

חוץ מזה תבוא תגיד שלום פעם הבאה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

גדי כתב:מודה - לא יוצא לי מהראש וכואב לי כבר מספר משחקים שאנחנו בדרך לבעוט בדלי.

מה דעתכם לנסח איזשהו עמדה שפויה שמצד אחד מכבדת ביקורת אבל מצד שני עומדת מאחורי המועדון וקוראת להתנהגות הולמת ומכבדת ולהחתים וירטואלית אוהדים (לדעתי יש אתר כזה של עצומות)
לדעתי זה חיוני להראות לאלונה, השחקנים והצוות המקצועי שיש הרבה שפויים שעומדים נגד המופרעים ?

זו דרך טובה להשמיע קול.
אני בעד.
אני חושב ששלט גדול ביציע עם משפט מחץ יכול לעשות את העבודה(או לפחות חלק).

סמל אישי של משתמש
The red one

גדי כתב:
אם ישבת לידי אז לא שמעת אז שירת "תתפטר, תתפטר" ?
תקרא את EYOYA ותבין שבציע הכבוד היו קללות קשות נגד אלישע.
שריקות בוז צורמות על כל חילוף, אנשים מבוגרים שמקללים קללות קשות את המאמן על כל איבוד כדור של הוגו זה חרא של אווירה.
לשמוע אוהדים צועקים על אלונה "קמצנית" אחרי אשדוד ומאות שורקים בוז לשחקנים אחרי המשחק זה דוחה.

חוץ מזה תבוא תגיד שלום פעם הבאה.
פייר? לא שמעתי. מסכים שמאז החילוף של אברטיימן האווירה נעשתה עכורה יותר, והמיני-בונקר של הקבוצה לא ממש הוסיף. אישית באיזור שלי לא היו הרבה קללות.

מבחינתי כל עוד זה לא "אלישע לוי בן זונה" משער לשער אז אין צורך לשבור את הכלים. וכן קראתי את הדיון כאן באחד האשכולות על כך שהאווירה נעשית כזו וזה עניין של זמן עד שזה יתפוצץ. לצערי, אין דרך לעצור את זה.

מה קורה בשער כבוד אני לא יודע..אבל בטוח שלא כיף שם ליד הגרעין הקשה של שער 2. אמר לי חבר היום וגרם לי לחשוב - "כן, צריך לקלל. כי אם לא נקלל ונשמיע את הקול עכשיו, מתי יהיה לנו זמן? ואם בטעות נקח גביע, אז אלונה עוד תסתנוור, תחשוב שהכל טוב ויפה ותשאיר את אלישרע לעונה הבאה".

יש משהו בדבריו, אבל שום דבר לא יגרום לי לקלל שחקן או מאמן בכזו שנאה בשום מצב, אלא אם כן הוא פגע בי/בקבוצה באופן אישי (לדוגמא אם בטעות מתישהוא קורצקי יבוא לכאן)

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

כל אותם מטומטמים גורמים לכך שאי אפשר להביע ביקורת לגיטימית על מאמן בקבוצה הזו (לטעמי אלישע עושה הרבה טעויות ).

הבעת תמיכה במועדון תמיד מבורכת .

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

לא מבין את האנשים האלו, עכשיו זה הזמן לקלל ולשבור את הכלים? לפני החצי גמר ודקה לפני שאנחנו נכנסים לפלייאוף העליון?
אם נפסיד לנתניה, ק"ש וסכנין ונהיה בפער 12+ מהמקום הראשון ונודח בחצי מהגביע - אז אולי אבין את הבוז (למרות שאני אף פעם לא בעד קללות ובוז), עכשיו? בתקופה כל כך קריטית? לא..

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

המקללים כנראה מפחדים שניקח דאבל חלילה ואלישע ישאר....

סמל אישי של משתמש
The red one

שיש כתב:המקללים כנראה מפחדים שניקח דאבל חלילה ואלישע ישאר....
צחוק, צחוק. זה מה שמפחדים ממנו. שנקח גביע.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אתם חושבים שאלונה טיפשה?
שאיזה ניצחון מקרי על ק״ש/מכבי בגביע בזמן שנמשיך להראות יכולת חלשה יסנוור אותה?
אני לא.
אם כבר, אם האנטי לאלישע ביציעים ימשיך להקצין הייתי אומר שיש יותר סיכוי שהיא תשאיר אותו רק כדי להראות לכולם מי בעלת הבית ושיש גבולות שצריכים להיות ברורים.
ויש בזה מבחינתה לא מעט היגיון.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

yossi כתב:אתם חושבים שאלונה טיפשה?
שאיזה ניצחון מקרי על ק״ש/מכבי בגביע בזמן שנמשיך להראות יכולת חלשה יסנוור אותה?
אני לא.
אם כבר, אם האנטי לאלישע בול יציעים ימשיך להקצין הייתי אומר שיש יותר סיכוי שהיא תשאיר אותו רק כדי להראות לכולם מי בעלת הבית ושיש גבולות שצריכים להיות ברורים.
ויש בזה מבחינתה לא מעט היגיון.
מסכים אתך לגמרי.
יש לא מעט זלזול בלחשוב שאלונה כל כך תמימה. זה היה פעם כאשר ויקו חדד היה היועץ המיוחד שלה.

לאלונה יש חזון וכדאי שנבין את זה. היא לא פה בשביל לרצות את שער 2.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

גדי כתב:
מסכים אתך לגמרי.
יש לא מעט זלזול בלחשוב שאלונה כל כך תמימה. זה היה פעם כאשר ויקו חדד היה היועץ המיוחד שלה.

לאלונה יש חזון וכדאי שנבין את זה. היא לא פה בשביל לרצות את שער 2.

בדיוק!

שלח תגובה