לא הייתה פה איזשהי טענה אלייך אחי, יכול להיות שבאמת אליה עלה עם חום מסויים אך בשום אופן אין שום קשר לחילוף ולא בגלל זה הוא הוחלף.Sir Alex Ferguson כתב: שוב אני אומר, אליניב על למשחק חולה ועם חום.
עם זאת, לא רואה הבדל גדול בין 70 דקות ל90 דקות וגם שפת הגוף של אליניב שידרה שהחילוף הוא לא בגלל שאליניב היה חולה אלא בגלל שאלישע רצה לעשות שינוי בצורת המשחק שלנו.
הפינה הפסימית מחזור 24
Re: הפינה הפסימית מחזור 24
קודם כל אני מקבל את מה שאתה כותב. גם אלישע צוטט היום שההחלטה הייתה מקצועית.RedHell כתב:
מי אמר? משה מהפורום?
גדי ראיתי את המשחק שוב בשידור חוזר(מקליט לעצמי ותמיד רואה שוב) גם בשידור אף אחד לא מבין על מה היה החילוף, יתרה מכך השדר קווים נתן להם תשובה כזו "בספסל של ב"ש אומרים שההחלטה היא נטו מקצועית של אלישע".
אל תתנו לו הנחות אחי, פשוט אל.
אתה יודע כמה אני נזהר בדבריי, אתה יודע כמה אני מאלה שלמרות שכבר שנתיים טוען שאלישע לא מתאים לנו עדיין בחיים לא יעמוד לצד אלה שמקללים ושורקים לו כי זה פוגע רק בקבוצה וגם לאלישע מגיע קרדיט שהביא אותנו לאן שהביא.
אתמול זה פשוט היה הקש ששבר את גב הגמל, אני מתחנן, מתפלל, בוכה לאלונה אל תתני לו חוזה לעוד עונה מגיע לנו יותר טוב.
אגב דקה אחרי הכניסה של דובב הוא בשל את ההתקפה בה נפסל השער שלנו. מרחק קטן לצאת גדול.
אני מסכים שביציע אני לא הבנתי את החילוף למרות שבמחשבה שנייה האלטרנטיבה ההגיונית הייתה להוציא את גורדנה מה שהיה מחייב להוריד את ברדה למטה בדיוק היכן שהוא נכשל רוב השנה. חילוף תמוה אבל יש בו הגיון מסוים. זו לא הגנה על אלישע אלא ניסיון להיות אובייקטיבי.
המחשבה שהוא הוציא את אהוב ליבי סתם ככה בשביל לעשות דווקא או כי הוא היחידי מכולם שלא מבין כדורגל לא מתאימה לאלישע.
אני מסכים שהוא לוקה בהקניית משחק מודרני לקבוצה וגם בנחמדות יתר. גם אני מקווה שיהיה פה מאמן אחר שנה הבאה.
בלי קשר למגבלות שכתבתי אני גם חושב שהוא מרוויח הרבה מידי. שני רק לפאקו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עזוב את החילוף של ברדה?גדי כתב:
קודם כל אני מקבל את מה שאתה כותב. גם אלישע צוטט היום שההחלטה הייתה מקצועית.
אגב דקה אחרי הכניסה של דובב הוא בשל את ההתקפה בה נפסל השער שלנו. מרחק קטן לצאת גדול.
אני מסכים שביציע אני לא הבנתי את החילוף למרות שבמחשבה שנייה האלטרנטיבה ההגיונית הייתה להוציא את גורדנה מה שהיה מחייב להוריד את ברדה למטה בדיוק היכן שהוא נכשל רוב השנה. חילוף תמוה אבל יש בו הגיון מסוים. זו לא הגנה על אלישע אלא ניסיון להיות אובייקטיבי.
המחשבה שהוא הוציא את אהוב ליבי סתם ככה בשביל לעשות דווקא או כי הוא היחידי מכולם שלא מבין כדורגל לא מתאימה לאלישע.
אני מסכים שהוא לוקה בהקניית משחק מודרני לקבוצה וגם בנחמדות יתר. גם אני מקווה שיהיה פה מאמן אחר שנה הבאה.
למה הוא הכניס את ארבייטמן?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
את האמת שיכלת גם להוציא את גורדנה, לתת לגבאי אגף ולהסיט את מליקסון לאמצע, אבל עזוב החילוף של ברדה עוד בסדר ניתן לו להנות מהספק. הכניסה של שלוממ פצוע מרתיחה אותי ואשמה יש על השחקן, המאמן והצוות הרפואי. הכנסת אותו סתם לצלוע 20 דקות והפסדת אותו לשבועייםגדי כתב:
מקבל במאה אחוזdor69 כתב: את האמת שיכלת גם להוציא את גורדנה, לתת לגבאי אגף ולהסיט את מליקסון לאמצע, אבל עזוב החילוף של ברדה עוד בסדר ניתן לו להנות מהספק. הכניסה של שלוממ פצוע מרתיחה אותי ואשמה יש על השחקן, המאמן והצוות הרפואי. הכנסת אותו סתם לצלוע 20 דקות והפסדת אותו לשבועיים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
דווקא דוידזאדה שומר על יציבות מופלאה ביחס לשאר, הוא חלש כבר חצי שנה .CrazyRed7 כתב:הרבה מאוד שחקנים הרבה מתחת ליכולת הרגילה שלהם:
דוידזאדה, פאיוביץ', הובאן, בוזגלו, מליקסון. חצי הרכב שלנו לא מתפקד. ככה אי אפשר לאיים על שום תואר
הוא מאוד יציב בזה, בעיקר בעובדה שהוא חלש ב2 צידי המגרש , גם הגנה וגם התקפה .
מבחינתי הפינה הפסימית של העונה כולה היא אופיר , מהמגן הכי טוב שלנו ואחד הטובים בארץ הוא הפך להיות המגן הכי גרוע בליגה .
מצטער גדי לא מצליח לראות טוב בחילופים שלו, ברדה היה חייב להישאר על המגרש, לארבייטמן היה אסור להיכנס ואיך זה שדווקא את החילוף היחידי שהוא חייב לעשות שזה להוציא את אופיר דוידזאדה הוא לא עשה.גדי כתב:
נכון מאוד - מסכים שהחילופים לא היו טובים. ניסיתי רק להיכנס לראש שלו כי אני לא קונה שהכול תלוש.RedHell כתב:
מצטער גדי לא מצליח לראות טוב בחילופים שלו, ברדה היה חייב להישאר על המגרש, לארבייטמן היה אסור להיכנס ואיך זה שדווקא את החילוף היחידי שהוא חייב לעשות שזה להוציא את אופיר דוידזאדה הוא לא עשה.
בהרגשה שלי? יותר בגלל האובר נחמדות של אלישע, הרצון לשתף את כולם למרות שלא תמיד חייב, מעריך את הניסיון לשתף, לא מעריך את החוסר מחשבה והניתוח הדי פשוט של המשחק.גדי כתב:
נכון מאוד - מסכים שהחילופים לא היו טובים. ניסיתי רק להיכנס לראש שלו כי אני לא קונה שהכול תלוש.
הלוואי שהכל היה כלכך קיצוני. אני גם קונה אליפות עם 1-0 מגעיל ומביש כל העונה.
אבל אני ריאלי, מתישהו הבלוף מתפוצץ במיוחד בזמנינו.
יכולת יותר גרועה כמעט אף מאמן לא יכול להוציא מהסגל העכשווי.
אבל אני ריאלי, מתישהו הבלוף מתפוצץ במיוחד בזמנינו.
יכולת יותר גרועה כמעט אף מאמן לא יכול להוציא מהסגל העכשווי.