גיל, רוצה לשמוע מה זה פסימיות?גיל שגיב כתב:
ריאלי ?
אתה סופר פסימי !
קבוצה שרצה לאליפות לא אמורה לנצח רק 60% מהמשחקים שנותרו.
אני טוען שמכבי בירידה בדיוק כמונו....רק שאצלנו הירידה ביכולת היא כבר תקופה ארוכה ואצל מכבי התקופה קצרה יותר....יש מצב שאנחנו יוצאים לדרך חדשה ומכבי מפגרת מאחור....ושוב, יש שני מאבקים בנינו ראש בראש....כלומר, גם אם שנינו נכנסים לפורמה טובה....ורק מנצחים את כל המשחקים מתחילת הפלי אוף כאשר הפער בתחילת הפלי אוף 3-4 נקודות לטובת מכבי (בתקווה שלא תנצח את ביתר ופ"ת...) משמעות הדבר ששני המשחקים בנינו ראש בראש יקבעו את האלופה !
מכבי חיפה ממשיכה בקצב צבירת הנקודות ומצטרפת לפלייאוף העליון, אנחנו ממשיכים להסריח את המגרשים בחוץ ומתחילים לאבד גם נקודות בבית ומכבי חיפה עוברת אותנו ואנחנו מסיימים במקום 4 בלי אירופה ומודחים מול מכבי בחצי הגמר או יותר גרוע, מול עפולה/אחי נצרת.
זה התסריט הפסימי.
התסריט הריאלי: אנחנו ממשיכים להצליח בבית וממשיכים להכשל בחוץ, מסיימים מקום 2-3 ומפסידים למכבי בגמר או בחצי גמר, או מצליחים להפתיע ולקחת את הגביע.
התסריט האופטימי: אנחנו מצליחים להפתיע את הליגה לנצח 8 נצחונות לסיים בתיקו ולהפסיד משחק אחד, מכבי לא מצליחים לאסוף מספיק נקודות, אנחנו זוכים באליפות עם הפרש נקודה ולוקחים גביע.
זה כל התסריטים האפשריים, כמובן שיש עוד, אבל אלו 3 התסריטים שלי, באופטימי אנחנו לוקחים דאבל, בריאלי מסיימים מקום 2-3 ואולי עם גביע ביד, ובפסימי מאבדים את אירופה...
תבחר מה שבאלך, אני נשאר ריאלי, כנראה שלא נאבד את המקום השלישי ואת אירופה אבל אני לא רואה מצב לאליפות עם היכולת לא תשתפר דרסטית...