ברק בכר לא מתאים לאמן קבוצה כמו הפועל באר שבע !!
Re: ברק בכר לא מתאים לאמן קבוצה כמו הפועל באר שבע !!
רב"ש ב-11:30 בבוקר: 150 אלף דולר בעונה
רב"ש ב-12:45 בצהריים: 350 אלף דולר בעונה
רב"ש ב-12:45 בצהריים: 350 אלף דולר בעונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
אחרי הקמפיין שברדה ובוזי פתחו על מנת להשאיר את אלישע
אני מאמין שאלישע ישאר איתנו עוד עונה
מתקשה להאמין, אלונה שבעה ממנו.taltal כתב:אחרי הקמפיין שברדה ובוזי פתחו על מנת להשאיר את אלישע
מה שכן, בכר גבר-גבר רציני, ראה את הספינה שוקעת והבין שיש לו בכך חלק גדול, אז הצהיר על נאמנות. הם חוזרים לעצמם כבר בשבת מול ביתר
גבר גבר רציני ?Totti כתב: מתקשה להאמין, אלונה שבעה ממנו.
מה שכן, בכר גבר-גבר רציני, ראה את הספינה שוקעת והבין שיש לו בכך חלק גדול, אז הצהיר על נאמנות. הם חוזרים לעצמם כבר בשבת מול ביתר
לא בהכרח....
מה דעתך על - בכר הבין שבתכלס אין לו אף הצעה מקבוצה בכירה בליגת העל והעדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ.
אה כן, תודה לך איזי.
מאיפה האנטי הזה כלפיו? אני לא מצליח להבין.
כן, הוא אכבר גבר ואל תדאג לו לפרנסה, אם הוא עוזב את קרית שמונה הוא משיג אחלה גוב בקיץ. בבאר שבע, בקפריסין, במכבי חיפה...אל תדאג לו.
כן, הוא אכבר גבר ואל תדאג לו לפרנסה, אם הוא עוזב את קרית שמונה הוא משיג אחלה גוב בקיץ. בבאר שבע, בקפריסין, במכבי חיפה...אל תדאג לו.
ממש לא אנטי כלפיו.Totti כתב:מאיפה האנטי הזה כלפיו? אני לא מצליח להבין.
הפוך - מאוד בעדנו ובדרך עקיפה גם לטובתו.
הנושא נפתח מכיוון שאני באמת מאמין שטוב יהיה לנו ולבכר אם דרכנו יפגשו עוד שתיים שלש עונות לאחר שישתפשף יותר ואולי גם יאמן קבוצה עם קהל ולחץ...
תבין, אני באמת מפחד מטעות גורלית של אלונה בהימור על מאמן שלא מתאים ואז קריסה טוטאלית עם חשש לעזיבה שלה לנוכח צונאמי בלתי נשלט מצד הקהל.
אז אולי אני זהיר מידי...חושש מידי....אבל תעשה לי הנחה, אחרי שיש לנו בעלים כזו מקסימה עם סגל נפלא שכזה ועם אצטדיון בונבוניירה בעונה הבאה.....טבעי שאני אחשוש ממאמן חסר ניסיון שעלול להחריב לי וגם לך את החלומות.
מה ביקשתי ?

מבין את החששות, אבל לא מוצא מאמן ״מנוסה״ לדברייך, שהחתמה שלו מבטיחה כאן גדולות ונצורות.גיל שגיב כתב:
ממש לא אנטי כלפיו.
הנושא נפתח מכיוון שאני באמת מאמין שטוב יהיה לנו ולבכר אם דרכנו יפגשו עוד שתיים שלש עונות לאחר שישתפשף יותר ואולי גם יאמן קבוצה עם קהל ולחץ...
תבין, אני באמת מפחד מטעות גורלית של אלונה בהימור על מאמן שלא מתאים ואז קריסה טוטאלית עם חשש לעזיבה שלה לנוכח צונאמי בלתי נשלט מצד הקהל.
אז אולי אני זהיר מידי...חושש מידי....אבל תעשה לי הנחה, אחרי שיש לנו בעלים כזו מקסימה עם סגל נפלא שכזה ועם אצטדיון בונבוניירה בעונה הבאה.....טבעי שאני אחשוש ממאמן חסר ניסיון שעלול להחריב לי וגם לך את החלומות.
מה ביקשתי ?
כולם נכשלו ויכולים להיכשל. רוני לוי, רב״ש, שום, בצל ושלמה שרף.
כל מינוי הוא הימור, בכר לדעתי יכול היה להיחשב סיכון מחושב.
טוטי ידידי,Totti כתב: מבין את החששות, אבל לא מוצא מאמן ״מנוסה״ לדברייך, שהחתמה שלו מבטיחה כאן גדולות ונצורות.
כולם נכשלו ויכולים להיכשל. רוני לוי, רב״ש, שום, בצל ושלמה שרף.
כל מינוי הוא הימור, בכר לדעתי יכול היה להיחשב סיכון מחושב.
ברור שאין ערבות על הצלחה בהחתמת מאמן כזה או אחר.
הכל עניין של הסתברות.
ואני מאמין שרבים יסכימו שההסתברות להצלחה עם מאמן כמו רוני לוי גבוהה יותר מהצלחה עם מאמן כמו בכר..
אני בעד מזעור סיכונים.
- ForeverRed
לאור ההיכרות עם אופי השחקנים, הייתי רוצה לראות כאן מאמן שיידע לדרוש מהם יותר.
מישהו שיכניס בהם קצת רוע, ווינריות, אופי ואמונה.
כל זה כמובן בתוספת ליכולת מקצועית.
מי יכול לעשות את זה? אולי רוני לוי. אולי.
אבל גם הוא סוחב לא מעט מגרעות כפי שכבר כתבתי פה לא פעם.
דילמה לא פשוטה לאלונה.
דילמה לא פשוטה לאלונה.
גיל, זה יפה שאתה סולל דרך ונוסע בה, אבל אל תתעלם מדרכים אחרות.גיל שגיב כתב:
ממש לא אנטי כלפיו.
מה ביקשתי ?
העבר מוכיח אחרת. דווקא כשהימרנו עם מאמנים כמו גיא לוי ולופא קדוש ז"ל (שלמרות הגיל המבוגר, לא חווה הצלחות בקריירת האימון) חווינו הצלחות ולעומת זאת, כשהלכנו על מאמנים מוכחים (שרף,קלינגר, אלישע בעונה הראשונה), חווינו אכזבות.
אין פה שחור או לבן.
הייתי מאוד שמח לראות פה את בכר. מי שישמע כבר מה יש להפסיד אם הוא לא יגיע.
אכן דילמה לא פשוטה.ForeverRed כתב:לאור ההיכרות עם אופי השחקנים, הייתי רוצה לראות כאן מאמן שיידע לדרוש מהם יותר.
דילמה לא פשוטה לאלונה.
אבל מה לעשות שבחירות עושים מתוך ההיצע הקיים, ובהיצע הקיים רוני לוי הוא מאמן ראוי בהחלט.
אבל אליפות לקחת עם אמציה ועם פוקס...מאמנים מנוסים וטובים.izguy83 כתב: גיל, זה יפה שאתה סולל דרך ונוסע בה, אבל אל תתעלם מדרכים אחרות.
העבר מוכיח אחרת. דווקא כשהימרנו עם מאמנים כמו גיא לוי ולופא קדוש ז"ל (שלמרות הגיל המבוגר, לא חווה הצלחות בקריירת האימון) חווינו הצלחות ולעומת זאת, כשהלכנו על מאמנים מוכחים (שרף,קלינגר, אלישע בעונה הראשונה), חווינו אכזבות.
אין פה שחור או לבן.
הייתי מאוד שמח לראות פה את בכר. מי שישמע כבר מה יש להפסיד אם הוא לא יגיע.
ודרך אגב, לופא ז"ל גם היה כזה פשוט לא העריכו אותו נכון וחבל.
מזה ההיצע הקיים? השימוש במושג "היצע קיים" הוא מוטעה ומטעה ביסודו.גיל שגיב כתב:
אכן דילמה לא פשוטה.
אבל מה לעשות שבחירות עושים מתוך ההיצע הקיים, ובהיצע הקיים רוני לוי הוא מאמן ראוי בהחלט.
לא אכנס למונחים כלכלים של קשיחות וגמישות מטעמי הרצון להנגיש את המידע לכולם, אבל ההיצע הוא כמעט אין סופי.
מי קבע ששוק המאמנים מסתכם ברב"ש/בכר/לוי?
יש אלפי אפשרויות וקומבינציות, ישראליות וזרות.
זה שכל אחד כאן מעלה העדפות וספקולציות לא הופך את ההציע למוגבל.