צריכים להתעורר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: צריכים להתעורר

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב: אתה נותן רבעי עובדות ומנסה לבנות על גבם טיעון שלם. בחיי, מישהו צריך לעצור את התופעה הזו.

"בטח שאני זוכר, אמיר אבוטבול הבקיע נגדו המספקת, אל תגיד לי שאני לא זוכר"

מה עוד משם אתה זוכר? כמה משחקים ראית? תפסיק כבר להיות ליצן וחפרן ותתן דוגמאות רציניות שיהיה אפשר להתייחס אלייך ברצינות. גם לא בושה לא להגיב לפוסט מסויים כי אין לך מספיק ידע, קורה.
ולך יש ידע?
בוא תגיד לי אתה שטראובר היה שוער גדול באותה עונה, לא באמת אני רוצה לשמוע, בוא נראה כמה ידע יש לך...
אני זוכר טוב מאוד את העונה הזאת אז אל תגיד לי אם יש לי ידע או אין לי ידע.
אבל כרגיל אתה מתייחס לגופו של כותב ולא לגופו של עניין.
אז תמשיך בשלך, אני אמשיך בשלי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: ולך יש ידע?
בוא תגיד לי אתה שטראובר היה שוער גדול באותה עונה, לא באמת אני רוצה לשמוע, בוא נראה כמה ידע יש לך...
מעולם לא טענתי ששרטראובר היה שוער גדול, אבל גם לא השתמשתי בדוגמא אחת כדי לטעון טענה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר שאלה רצינית, אתה באמת מאשים את שטראובר בגול של אבוטבול?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedHell כתב:דר שאלה רצינית, אתה באמת מאשים את שטראובר בגול של אבוטבול?
לא, אתה לא מבין. הוא רצה להראות בקיאות ולהוכיח שהוא "זוכר" אז זרק את האירוע הכי קלט שיש כדוגמא.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב: ולך יש ידע?
הבעיה שלך שאין אפור,או שחור או לבן וגם על שום בסיס רק מתוך ניחוש.
אז ככה,כל השוערים שהזכירו כאן לא היו הכי טובים בארץ,אבל בתקופת הזמן שהקבוצה שלהם זכתה באליפות,הם היו הכי טובים,הבלחה,פוקס של שנה יכול להיות,אבל באותה עונה הם היו הכי טובים.
כמו שהבאת את המספרת של אבוטבול באותה עונת אליפות אני אתן לך מאותה עונה את ה3:2 האדיר של מכבי בקריית אליעזר,עם משחק לפנתיאון של שטראובר שהביא את המפנה באותה עונה ונתן למכבי אליפות.
ולא שאני החזקתי ממנו שוער,אבל יש עובדות.
דני עמוס,חרא של שוער,אבל בעונת האליפות ספג הכי מעט ונתן עונת שיא.
קורנפיין, שהיה שוער מצויין ולא ממש הבנתי ממך מה הקשר לאותו 5:2 שהוא נפצע,הפסדנו כי היינו אנמיים ופחדנים,עם אולי בעיטה אחת לשער במחצית השנייה,מה לעשות שבתקופתו שיחקו אובארוב,דוידוביץ ואוואט,שאגב גם לא היה כזה גדול,אבל הלך והשתפר עם השנים.
בקיצור אל תהיה קיצוני לכאן או לכאן,תלמד את העובדות ותגיב.
לא יודע,לא חייב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

דר,
שטראובר באותה עונה ספג 31 שערים בלבד. רק שביט אלימלך עם הגנת הברזל והבונקר של קשטן ספג פחות ממנו. אז כמו שאמרו לך - כשלא יודעים, לא חייב בכח להגיב ולאנוס את המציאות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

אדום זקן כתב: הבעיה שלך שאין אפור,או שחור או לבן וגם על שום בסיס רק מתוך ניחוש.
אז ככה,כל השוערים שהזכירו כאן לא היו הכי טובים בארץ,אבל בתקופת הזמן שהקבוצה שלהם זכתה באליפות,הם היו הכי טובים,הבלחה,פוקס של שנה יכול להיות,אבל באותה עונה הם היו הכי טובים.
כמו שהבאת את המספרת של אבוטבול באותה עונת אליפות אני אתן לך מאותה עונה את ה3:2 האדיר של מכבי בקריית אליעזר,עם משחק לפנתיאון של שטראובר שהביא את המפנה באותה עונה ונתן למכבי אליפות.
ולא שאני החזקתי ממנו שוער,אבל יש עובדות.
דני עמוס,חרא של שוער,אבל בעונת האליפות ספג הכי מעט ונתן עונת שיא.
קורנפיין, שהיה שוער מצויין ולא ממש הבנתי ממך מה הקשר לאותו 5:2 שהוא נפצע,הפסדנו כי היינו אנמיים ופחדנים,עם אולי בעיטה אחת לשער במחצית השנייה,מה לעשות שבתקופתו שיחקו אובארוב,דוידוביץ ואוואט,שאגב גם לא היה כזה גדול,אבל הלך והשתפר עם השנים.
בקיצור אל תהיה קיצוני לכאן או לכאן,תלמד את העובדות ותגיב.
לא יודע,לא חייב.
שטראובר הביא למכבי אליפות ב2003?
אתה רוצה את זה במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך, היום הוא המלך.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אגידה שוער גדול שהציל אותנו מהרבה מאוד ספיגות. אבל מה לעשות שמשחק ההגנה שלנו הוא פח אחד גדול ( לא השחקנים, הצורה).
לקריית שמונה הספיק עמוס בשער ולמכבי פאבלו, שני שוערים שלא מתקרבים לאגידה.
הכל תלוי במשחק ההגנה של כל הקבוצה, אם יהיה לנו משחק מאורגן ומסודר, מרציאנו לא יעשה שטויות ( מבחינת פוטנציאל הוא הכי קרוב לאג'ידה משאר שוערי הליגה).
המשכורת של אג'ידה הולכת להיות ענקית וכנראה הכי גבוהה בקבוצה- יכול להיות שאפשר להשקיע את הכסף במקומות אחרים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

pirlo21 כתב:
שטראובר הביא למכבי אליפות ב2003?
אתה רוצה את זה במשפט או בשיר? אבי נמני הוא המלך, היום הוא המלך.
איפה ראית שכתבתי ששטראובר הביא אליפות?
בסהכ הבאתי דוגמא אחרת לדוגמא שהוא הביא.
ואמרתי שהמשחק הזה הביא את המפנה לטובת מכבי באותה עונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

zivmay כתב:אגידה שוער גדול שהציל אותנו מהרבה מאוד ספיגות. אבל מה לעשות שמשחק ההגנה שלנו הוא פח אחד גדול ( לא השחקנים, הצורה).
לקריית שמונה הספיק עמוס בשער ולמכבי פאבלו, שני שוערים שלא מתקרבים לאגידה.
הכל תלוי במשחק ההגנה של כל הקבוצה, אם יהיה לנו משחק מאורגן ומסודר, מרציאנו לא יעשה שטויות ( מבחינת פוטנציאל הוא הכי קרוב לאג'ידה משאר שוערי הליגה).
המשכורת של אג'ידה הולכת להיות ענקית וכנראה הכי גבוהה בקבוצה- יכול להיות שאפשר להשקיע את הכסף במקומות אחרים.
לא הייתי קורא להגנה השנייה הטיבה בליגה פח.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

בסדר, כרגע אנחנו בשיטה שבה 5-6 שחקנים נשארים מאחור כל התקפה ואפשר להגיד שגם אנחנו סומכים על סוארז ואגידה, לא משהו שעובד לאורך זמן כפי שאנחנו רואים. אני גם מאמין, שבין קבוצות הצמרת, בועטים לנו הכי הרבה לשער- כך שיש משחקים טובים של שחקנים מסויימים בקישור האחורי\הגנה\שוער שמחפים על החולשה, ויש משחקים שהכל מתפרק כמו הרבעייה מול נתניה, השלישיות מול הפועל ת"א ומכבי ועוד משחקים כמו סכנין בחוץ וכו'.
אנחנו לא מסוגלים ללחוץ ולעמוד גבוהה כמו קבוצת צמרת לגיטימית, אם נשחק כך אנחנו נספוג הרבה יותר.
מכבי לא סומכת על השוער שלה, וכך גם קריית שמונה שהיה מאוד קשה להגיע מולה למצב אחד במשך רוב העונה( ביתר של שירצקי ואפילו רעננה). אני מאמין שאלונה שואפת לשחק כמו מכבי, ולא מסתכלת על קבוצות צמרת של לפני 5-10 שנים.

שלח תגובה