מה נראה לך שתהיה מכירה חופשית?azb852 כתב:הגרלה???
6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א
Re: 6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א
סליחה טעות שלי.
אגידה באמירה מאוד מעצבנת לקראת המשחק בשבת
מקווה בשבילו שלא הבינו אותו נכון
- The red one
לגמרי אמירב מרגיזה . מברמן אני לא מצפה לסלף דברים.taltal כתב:אגידה באמירה מאוד מעצבנת לקראת המשחק בשבת
נה הוא חשב לעצמו שאמר את זה ..
בינואר לא התביישו לנסות לעשות עסקה שתביא את מרציאנו לב"ש, אז אי אפשר עכשיו לבוא אליו בטענות
לא נראה לי שרצו להביא את מרציאנו סתם ככה, הוא מתנהג כמו מטומטם מתחילת העונה. תאמת רוב הסיכויים שהוא פועל לפי מה שנימני מכתיב לו, ולא סתם האמירה הזו באה לפני המשחק ביום שני.
הוא לא אמר את זה ככה במדויק, הוא אמר משהו כמו - "אולי אני אהיה במכבי, אולי בב"ש, ואולי לא"
סתם מגזימים, למרות שזאת באמת אמירה מפגרת והיה עדיף שיגיד שהוא לא מדבר על העונה הבאה. כנראה נמני הכתיב לו כדי להלחיץ תאוהדים והמועדון
סתם מגזימים, למרות שזאת באמת אמירה מפגרת והיה עדיף שיגיד שהוא לא מדבר על העונה הבאה. כנראה נמני הכתיב לו כדי להלחיץ תאוהדים והמועדון
בכל אופו זאת
אמירה שיכולה רק לפגוע ולא להוסיף
אמירה שיכולה רק לפגוע ולא להוסיף
גרוע מאוד
מספיק שהוא עושה איזה טעות נגד מכבי ואז הקהל שלנו לא יורד ממנו עד סוף העונה
מספיק שהוא עושה איזה טעות נגד מכבי ואז הקהל שלנו לא יורד ממנו עד סוף העונה
- dardasmiley
אני מציע שבמועדון יקראו לו לבירור אם נכון הדבר שהוא מחזיק בהצעה ממכבי שישב ביציע עד סוף העונה. לא רוצה מרגלים צהובים בקבוצה שלי.
אגב יש שמועות חזקות מאוד שהוא סגר במכבי כבר בינואר. לא אתפלא אם זה נכון.
לא פוסל מצב שמכבי גיששה אצלו רק בשביל לפגוע בנו.dardasmiley כתב:אני מציע שבמועדון יקראו לו לבירור אם נכון הדבר שהוא מחזיק בהצעה ממכבי שישב ביציע עד סוף העונה. לא רוצה מרגלים צהובים בקבוצה שלי.
גם אם לא יחתום שם בסוף, אני בטוח שמכבי דיברה איתו.
אנחנו פראיירים. היינו צריכים להקפיא כל מי שצריך ולחשוב אך ורק על טובת הקבוצה בינואר, כי אף אחד לא יספור אותנו בשניה שיקבל הצעה עם שכר משודרג.
- ForeverRed
שילך קיבינימט.
שוב ההתאחדות לא לומדת לקח ומשבצת למשחק את אוראל גרינפלד שהסיטואציה גדולה
עליו בכמה מידות טובות.
עליו בכמה מידות טובות.
- OMERREMO33
רשמתי בגוגל "גרינפלד טעויות שיפוט" וחשכו עייני... יש לו טעות לרעתנו השנה?אריק כתב:שוב ההתאחדות לא לומדת לקח ומשבצת למשחק את אוראל גרינפלד שהסיטואציה גדולה
עליו בכמה מידות טובות.
כמו שכתבתי לא מעט פה אז לדעתי אם אג'ידה לא ישאר אז יש לנו אופציות לא פחות טובות אבל במקרה הזה עשו שרפה משום דבר.
אג'ידה אמר שהוא ישמח להישאר בבאר-שבע כי טוב לו בעיר, טוב למשפחה שלו בעיר, טוב לו בקבוצה והוא מחובר מאוד לקהל.
לאחר מכן הוא נשאל האם הוא יהיה במכבי תל אביב והוא ענה שבכדורגל הכול דינאמי ולכן אין לדעת וששנה הבאה הוא יכול להישאר, להיות במכבי או בכל מקום אחר.
תשובות לגמרי טבעיות וכמובן שהזכרת מכבי בעיתוי הנוכחי היא לא הכי "חכמה" אבל בפרוש ענה על שאלה ספציפית.
ברור שמכבי היא אופציה ריאלית עבורו ושאם מכבי ירצו אותו אז שום הצעה שלנו לא תתקרב למה שמכבי תיתן כך שבאמת יתכן והוא ישחק שם שנה הבאה אבל בריאיון הספציפי הזה לא נאמר משהו חריג.
אג'ידה אמר שהוא ישמח להישאר בבאר-שבע כי טוב לו בעיר, טוב למשפחה שלו בעיר, טוב לו בקבוצה והוא מחובר מאוד לקהל.
לאחר מכן הוא נשאל האם הוא יהיה במכבי תל אביב והוא ענה שבכדורגל הכול דינאמי ולכן אין לדעת וששנה הבאה הוא יכול להישאר, להיות במכבי או בכל מקום אחר.
תשובות לגמרי טבעיות וכמובן שהזכרת מכבי בעיתוי הנוכחי היא לא הכי "חכמה" אבל בפרוש ענה על שאלה ספציפית.
ברור שמכבי היא אופציה ריאלית עבורו ושאם מכבי ירצו אותו אז שום הצעה שלנו לא תתקרב למה שמכבי תיתן כך שבאמת יתכן והוא ישחק שם שנה הבאה אבל בריאיון הספציפי הזה לא נאמר משהו חריג.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה