אלישע לוי?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: אלישע לוי?
אני מעדיף את רב"ש על אלישע, לפחות אצל רב"ש יש בסיס של כדורגל, אצל אלישע גם את זה אין...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
בסדר, מה אתה קטנוני. יבואו ויגידו הפסדנו בגלל יפת שפסל גול או בגלל לא-זוכר-מי שלא שמר שם על לא-זוכר-מי מקריית שמונה.שיש כתב: לא התכוונתי ליחס אליו, התכוונתי לזה שרשמת שבגללו פספסנו אליפות/גביע. זה נשמע לי הזוי
אבל בראייה כללית, לדעתי, למרות שבעונה שעברה סיימנו מקום 2 ובחצי גמר גביע סיימתי אותה בתחושת פספוס, שרק התעצמה עוד יותר בעונה הזו - שבה מכבי נחלשו ואנחנו התחזקנו - ועדיין הפערים מבחינת כדורגל הם גדולים מדי מכדי לסגור אותם ..
בעונה יש גם משברים ותקופות רעות ואלישע ניהל אותם בצורה מתוינת
וההבדל שלנו ממכבי העונה היה כוח ההרתעה
אם אני מודד את אלישע לאורך זמן אז אם יש חלופה ראויה בדמות צוות זר+מאמן או רוני לוי צריך להגיד יפה שלום חיבוקים ונשיקות.
אם לא, אני לא יתבאס אם ישאר.
צריך להיות כנים
הרמה בליגה בינונית בדיוק כמו המאמנים ובתוך כל הבינוניות הזאת אלישע הוא בטופ
אם אני מודד את אלישע לאורך זמן אז אם יש חלופה ראויה בדמות צוות זר+מאמן או רוני לוי צריך להגיד יפה שלום חיבוקים ונשיקות.
צריך להיות כנים
- דר אדום בנשמה
אלישע בטופ? זה הדבר הכי עצוב, שמאמן מקובע טקטית הוא מהטובים שבמאמנים, בכדורסל למשל המאמנים שלנו באמת מצוינים, בכדורגל אם אלישע הוא הטופ המצב בקנטים.אלדר כתב:בעונה יש גם משברים ותקופות רעות ואלישע ניהל אותם בצורה מתוינת
צריך להיות כנים
אגב אלישע לדעתי לא טוב יותר מרב"ש ואני מעדיף את רב"ש עליו, אחר כך רוני לוי ואז אלישע.
מבחינת הרמה הנה הרשימה של המאמנים לדעתי החמישייה הראשונה:
1. רב"ש
2. ברק בכר
3. אלישע לוי
4. גיא לוי
5. רוני לוי
בכל מקרה אלישע מיצה את עצמו כאן ואנחנו צריכים להמשיך הלאה בלעדיו...
ברגע שאין מעקב אחרי שחקנים הכל מיקרי, נכון ש5 זרים גרועים זה בזיון אפילו בהיעדר סקאוטינג.אדום בלב בנשמהההה כתב: עם זה אני לא מסכים.צ
כי אם היו לנו 5 זרים גרועים לא היית אומר שזה רולטה, נכון? היית מאשים את אלישע בזה שהוא בוחר שחקני יוטיוב ולפי סוכנים.
לגבי הזאים עצמם, סוארס היה פה וגא׳ידה נבחר ע״י אנטמן בזמנו. הובאן הגיע כאופציה שלישית. אז נשארנו עם אוגו ופיוביץ שהם אחלה בחירה
למה ללכת בקטן ?
אם לא רוני לוי ( שכנראה ילך למכבי חיפה אלא אם יקרה משהו מיוחד ) למה לא להביא מאמן זר ?
אם לא רוני לוי ( שכנראה ילך למכבי חיפה אלא אם יקרה משהו מיוחד ) למה לא להביא מאמן זר ?

כי זה לא פשוט להביא סתם מאמן זר, ראינו כמה טוב זה עבד בחיפה.
צריך צוות זר (למרות שבצוות שלנו אין בעיות של הדלפות וסכסכנים כמו בחיפה..) ואנשים שהמאמן יביא. וכמובן צריך מאמן, שאלונה מכירה טוב ועקבה אחריו זמן מה. לא בטוח שנרשם מישהו כזה אצלה בפנקס..
צריך צוות זר (למרות שבצוות שלנו אין בעיות של הדלפות וסכסכנים כמו בחיפה..) ואנשים שהמאמן יביא. וכמובן צריך מאמן, שאלונה מכירה טוב ועקבה אחריו זמן מה. לא בטוח שנרשם מישהו כזה אצלה בפנקס..
עזבו אתכם מהמצ'אפ מול מכבי.
בשורה התחתונה-
*אין רצף של 3 נצחונות במשך עונה שלמה.
*אפס מהפכים
*הרכב של ברדה-בוזגלו-מליקסון-ארבייטמן-הובאן-אוגו מתקשה מול קבוצות שהוא אמור לרסק לחתיכות כמו רעננה,הפועל חיפה, עכו, אשדוד.
נכון, אנחנו נופלים ממכבי כמעט בכל פרמטר. אבל לא איבדנו לה את האליפות, איבדנו לעצמנו.
סוף העונה להיפרד כידידים.
בשורה התחתונה-
*אין רצף של 3 נצחונות במשך עונה שלמה.
*אפס מהפכים
*הרכב של ברדה-בוזגלו-מליקסון-ארבייטמן-הובאן-אוגו מתקשה מול קבוצות שהוא אמור לרסק לחתיכות כמו רעננה,הפועל חיפה, עכו, אשדוד.
נכון, אנחנו נופלים ממכבי כמעט בכל פרמטר. אבל לא איבדנו לה את האליפות, איבדנו לעצמנו.
סוף העונה להיפרד כידידים.
- דר אדום בנשמה
צריך קודם כל מנהל מקצועי שיתווה דרך ויביא מאמנים וצוות אימון מתחתיו.הפועלעולה כתב:כי זה לא פשוט להביא סתם מאמן זר, ראינו כמה טוב זה עבד בחיפה.
- The red one
אני מסכים עם הבחור למעלה, אישית לא מחזיק מרב"ש. אם זה רב"ש או אלישע באמת למרות הדעות הנחרצות למעלה אני מעדיף את אלישע. משהו ברב"ש לא בא לי בטוב.זה שי ! כתב:רן בן שמעון ולסגור תנושא הזה ,זה שי !
הייתי מאוד רוצה לראות את גיא לוזון על הקווים. אלישע לוי ראוי ליותר ממה שהוא קיבל. שם אותנו על המפה
בכר סיכם לעוד עונה בק"ש .
היום גם רב"ש סיכם לעוד עונה בפ"ת .
המאמנים הרצינים שנשארו פנויים זה רוני לוי , וגם הוא מחכה למכבי חיפה .
בסוף נשאר עם אלישע.
היום גם רב"ש סיכם לעוד עונה בפ"ת .
המאמנים הרצינים שנשארו פנויים זה רוני לוי , וגם הוא מחכה למכבי חיפה .
בסוף נשאר עם אלישע.