כתבה על מאירי סיני
Re: כתבה על מאירי סיני
התחלנו עם התירוצים , מכינים את השטח לדבר האמיתי.
להודיע שכל הצוות כולל המאמן האגדי שלנו נשארים גם בעונה הבאה.
WELCOME TO BE'ER SHEVA
להודיע שכל הצוות כולל המאמן האגדי שלנו נשארים גם בעונה הבאה.
WELCOME TO BE'ER SHEVA
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
כתבה מהרדודות שראיתי, גיא לוי בעל האינטרס שהביא אותו וויקו חדד שעדיין בוחש בצלחת.
יש לי לא מעט ניסיון בתחום הספורט, שלא יבלבלו לכם את השכל, שחקני כדורגל באופן טבעי שריר הארבע ראשי אצלם חזק יותר וכאשר לא עובדים באופן שוטף ונכון על שריר הירך האחורי (האמסטרינג) קל יותר להיפצע בו בגלל חוסר האיזון.
תוסיפו לכך שאימוני הסיבולת לב-ריאה ברמה של שיעור ספורט בבית ספר יסודי והינה לכם מתכון מנצח למה הם נראים ככה רע.
יש לי לא מעט ניסיון בתחום הספורט, שלא יבלבלו לכם את השכל, שחקני כדורגל באופן טבעי שריר הארבע ראשי אצלם חזק יותר וכאשר לא עובדים באופן שוטף ונכון על שריר הירך האחורי (האמסטרינג) קל יותר להיפצע בו בגלל חוסר האיזון.
תוסיפו לכך שאימוני הסיבולת לב-ריאה ברמה של שיעור ספורט בבית ספר יסודי והינה לכם מתכון מנצח למה הם נראים ככה רע.
למה ככה?RedHell כתב:כתבה מהרדודות שראיתי, גיא לוי בעל האינטרס שהביא אותו וויקו חדד שעדיין בוחש בצלחת.
לא קראת שמאירי סיני בין המאמני כושר הטובים בארץ ,ובקלות יכול להיות מאמן כושר של קבוצות באירופה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא בכלל מחוזר על ידי ברצלונה לא ידעת? אבל אלישע ואלונה כל כך אוהבים אותו שהוא נשאר לא משנה מהdoctorslayer כתב:
למה ככה?
לא קראת שמאירי סיני בין המאמני כושר הטובים בארץ ,ובקלות יכול להיות מאמן כושר של קבוצות באירופה?

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עוד פעם אלישע?דר אדום בנשמה כתב:הוא בכלל מחוזר על ידי ברצלונה לא ידעת? אבל אלישע ואלונה כל כך אוהבים אותו שהוא נשאר לא משנה מה
אני יוצא בהצהרה , אם היא מחתימה את אלישע לעונה נוספת , אני מגיע רק למשחק הראשון באצטדיון החדש כדי להנות מהאווירה - מנוי אני חד משמעית לא עושה.
פשוט יריקה בפרצוף של הקהל.
(כמובן רק בהנחה שאלישע נשאר).
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא בעד או נגד אלישע..אבל אמירה כזו היא יריקה בפנים של הבעלים ולא להיפך.doctorslayer כתב:
עוד פעם אלישע?
אני יוצא בהצהרה , אם היא מחתימה את אלישע לעונה נוספת , אני מגיע רק למשחק הראשון באצטדיון החדש כדי להנות מהאווירה - מנוי אני חד משמעית לא עושה.
היינו פה מנויים בתקופה של זינו והמחאות נגדו בליגה הלאומית עם 300 איש בוסרמיל, היינו מנויים בתקופה שלאחר העלייה כשהיינו המזרן של הליגה ולא נהיה מנויים באיצטדיון החדש? איך אתה יכול להגיד את זה?doctorslayer כתב:
עוד פעם אלישע?
בעניין הזה אני לקוח שבוי.dor69 כתב: היינו פה מנויים בתקופה של זינו והמחאות נגדו בליגה הלאומית עם 300 איש בוסרמיל, היינו מנויים בתקופה שלאחר העלייה כשהיינו המזרן של הליגה ולא נהיה מנויים באיצטדיון החדש? איך אתה יכול להגיד את זה?
מדויק!RedHell כתב:יש לי לא מעט ניסיון בתחום הספורט, שלא יבלבלו לכם את השכל, שחקני כדורגל באופן טבעי שריר הארבע ראשי אצלם חזק יותר וכאשר לא עובדים באופן שוטף ונכון על שריר הירך האחורי (האמסטרינג) קל יותר להיפצע בו בגלל חוסר האיזון.
אתה בהחלט לא לבדdelta7 כתב:
בעניין הזה אני לקוח שבוי.

די כבר לדבר על פציעות.
ששחקנים ירדו מהר להגנה, ייצאו בטירוף להתקפה, שיתנו עשרות ספרינטים במשחק ושיהיו מומחים בשינויי קצב.
הפציעות הן רק חלק מהבעיה, והכתבה הזאת רק עזרה לי להבין, איזה קבוצה חובבנית אנחנו. גם כן, ויקו חדד...
ששחקנים ירדו מהר להגנה, ייצאו בטירוף להתקפה, שיתנו עשרות ספרינטים במשחק ושיהיו מומחים בשינויי קצב.
הפציעות הן רק חלק מהבעיה, והכתבה הזאת רק עזרה לי להבין, איזה קבוצה חובבנית אנחנו. גם כן, ויקו חדד...
די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.zivmay כתב:די כבר לדבר על פציעות.
מי אתם בכלל?! עד לפני שנה וחצי התענוג הכי גדול שלכם כאוהדים היה משחקי הישארות חצי מכורים מראש, פתאום נלחמים על כל התארים וטיפת כבוד לשחקנים אין לכם.
נמאס.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני די מתחבר למה שאתה אומר אבל כבר שנה שנייה ברצף שזה מכריע אותך במאני טיים. מבחינתי להיות תמיד ליד ותמיד שני ל.. כואב מאוד.Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
מי אתם בכלל?! עד לפני שנה וחצי התענוג הכי גדול שלכם כאוהדים היה משחקי הישארות חצי מכורים מראש, פתאום נלחמים על כל התארים וטיפת כבוד לשחקנים אין לכם.
נמאס.
אם נמשיך ככה מה יקרה ב20 למאי בגמר הגביע? (אם נגיע כמובן) נגיע שהעונה סחטה אותנו אבל היינו טובים?
אם נמשיך ככה מה יקרה בעונה הבאה? שוב נילחם על הכל ונוותר בסוף?
אם נמשיך ככה מה יקרה באירופה כשנפגוש קבוצות שהם לא מלוקסמבורג וליכטנשטיין? נגיד שהשחקנים צריכים להיכנס לקצב?
תסתכל על הובאן שהגיע לפה סוס. הסוס הזה חולה (לא רוצה להגיד מת)
כמובן שכבודו של אדם לא ייפגע ואני לפחות לא יורד לפסים אישיים. אני גם לא פוסל גם להשאיר את סיני כל עוד יעבוד עם עוד מאמן כושר מהשורה הראשונה. אחרי הכל, אנחנו רוצים באמת להיות שם ולא להיות ליד לא?
גישה של בינוניות.Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
נמאס.
תמשיך להריח את העשן של מכבי , למה זה מה שאנחנו שווים לפי מה שאתה טוען - לראות תמיד מישהו קדימה לפנינו.
נלחמים על כל התארים זה רק אתה חושב חביבי , בינינו אנחנו לא נלחמים על כלום חוץ ממקום שני וגמר גביע.
איך אתה אומר נלחמים על כל התארים שכבר בסוף ינואר אמרת שאפשר לקפל , מדהים.
נערך לאחרונה על ידי UncleAD ב 19 אפריל 2015, 15:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
מסכים.Totti כתב: די כבר עם הזלזול הזה. הקבוצה השנייה בטיבה בארץ, אז נכון, יש עוד הרבה על מה לעבוד ולשפר, אבל מספיק להשתלח בה כאילו היתה בשר תותחים שמובסת ומושפלת בכל הזדמנות.
נמאס.