מנויים לאיצטרנר
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
לא הבנתי דבר אחד. נכנסתי לאתר כדאי לבדוק איפה היצעים מלאים וכמעט הכל בתפוסה מלאה,
איך זה יסתדר עם מכירת כרטיסים ביום משחק? אם גם הכל זה מקומות מסומנים והכרטיסים יכולים להוביל לבעיה כאשר בכל כרטיס מופע מספר מושב אחר ( ואם אני בא עם אנשים)?
לא מבין מה הולך פה
איך זה יסתדר עם מכירת כרטיסים ביום משחק? אם גם הכל זה מקומות מסומנים והכרטיסים יכולים להוביל לבעיה כאשר בכל כרטיס מופע מספר מושב אחר ( ואם אני בא עם אנשים)?
לא מבין מה הולך פה
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
ידפיסו לך כרטיס עם מס' כיסא עליו. אחד מהכיסאות שלא נמכרו למנויים. זה הכסא שבו תשב.באר שבעי באדום כתב:לא הבנתי דבר אחד. נכנסתי לאתר כדאי לבדוק איפה היצעים מלאים וכמעט הכל בתפוסה מלאה,
לא מבין מה הולך פה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בדרומי לא תהיה אכיפה (חוץ מהאזור שהגרעין שלארגון האולטראס יהיו בו ואם יקנו מספיק כרטיסים אז יתנו לנו חצי מהצפוני.באר שבעי באדום כתב:לא הבנתי דבר אחד. נכנסתי לאתר כדאי לבדוק איפה היצעים מלאים וכמעט הכל בתפוסה מלאה,
לא מבין מה הולך פה
במערבי ובמזרחי אם ימכרו כרטיסים בכלל ויהיה מקום לא תוכל לשבת עם חברים כי יאכפו את עניין המושבים ויודע מה זה יותר מלגיטימי.
במצב כזה אוהד שקנה מנוי יכול להגיע חצי שעה לפניי המשחק ולדעת שיש לו מקום ישיבה קבוע שבו הוא נמצא כל העונה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה זה הטמטום הזה להקצות קופה עד 17:00 בלבד?
הם לא חושבים על אנשים עובדים?
שימו קופות עד ל-22:00 אם צריך.
יש תשובה מה עם מנויים חדשים שלא הצליחו לקנות כרטיס בהתאם לכמות המנויים?
מה צריך להציג כדי לקחת את הכרטיס?
מספר הזמנה יספיק, או שצריך גם ת.ז. ואשראי?
אם אתה בא עם אנשים , תקווה שיש אזור ביציע שיש בו 2-3 כיסאות צמודים ללא מנוי.באר שבעי באדום כתב:לא הבנתי דבר אחד. נכנסתי לאתר כדאי לבדוק איפה היצעים מלאים וכמעט הכל בתפוסה מלאה,
לא מבין מה הולך פה
מה ציפית שאדם לא עעשה מנוי , וגם כשיגיע יישב איפה שהוא רוצה?
נגמרו ימי וסרמיל, כמו בקולנוע - גם אם תבוא דקה לפני שריקת הפתיחה הכסא שלך אמור לחכות לך ריק.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
*בקופות בוסרמיל אני יכול למשוך כרטיסים שכבר הוזמנו לגמר או רק כרטיסים של מנויים חדשים שלא הצלחתי לממש עליהם אופצייה?
*מישהו נמצא בוסרמיל ויכול לתת איזשהו תזמון לכמה זמן ייקח לי לעמוד בתור אם אני מגיע עוד חצי שעה בערך?
*מישהו נמצא בוסרמיל ויכול לתת איזשהו תזמון לכמה זמן ייקח לי לעמוד בתור אם אני מגיע עוד חצי שעה בערך?
אתמול היה פתוח בשפע עד 20:00.yossi כתב:מה זה הטמטום הזה להקצות קופה עד 17:00 בלבד?
קניתי כרטיסים לגמר (מכוח המנויים של השנה) דקות ספורות לפני, כך שלא ברורה לי ההודעה שנגמרה ההקצאה???
ההודעה הגיונית בהחלט אחיdelta7 כתב: אתמול היה פתוח בשפע עד 20:00.
קניתי כרטיסים לגמר (מכוח המנויים של השנה) דקות ספורות לפני, כך שלא ברורה לי ההודעה שנגמרה ההקצאה???
אם ככה אני כנראה קניתי את 2 הכרטיסים האחרונים....dor69 כתב: ההודעה הגיונית בהחלט אחי

עדיף לא להתקרב לשפע הפקות,הרבה אנשים שם.
בוסרמיל יש בערך תור של 100 איש ..
בוסרמיל יש בערך תור של 100 איש ..
מניח שגם וגם, אך נועד בעיקר לאופציה השנייה.dor69 כתב:*בקופות בוסרמיל אני יכול למשוך כרטיסים שכבר הוזמנו לגמר או רק כרטיסים של מנויים חדשים שלא הצלחתי לממש עליהם אופצייה?
מי שכבר הזמין, אין טעם שיבזבז זמן בלעמוד בתור.
המסקנה היחידה שלי מכול הסאגה והימים האחרונים:
באופן בהול הוספת שיעורי הבנת הנקרא בבתי הספר בבאר שבע

כל אחד בפייסבוק מדבר שטות אחרת מה נעשה?סניור כתב:המסקנה היחידה שלי מכול הסאגה והימים האחרונים:
- OMERREMO33
לאסוף כרטיסים שהוזמנו (בשפע/בווסרמיל) מספיק אשראי+ת.ז+צילום מסך בפלאפון?
הוזמנו 6 מנויים וכרטיסים משלושה כרטיסי אשראי, והגיע למייל אחד או שניים..
הוזמנו 6 מנויים וכרטיסים משלושה כרטיסי אשראי, והגיע למייל אחד או שניים..
נערך לאחרונה על ידי OMERREMO33 ב 11 מאי 2015, 09:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
בדיוקdor69 כתב: כל אחד בפייסבוק מדבר שטות אחרת מה נעשה?
וכולם רצים אחרי כול שטות כאילו זו הצהרה משותפת של האפיפיור, הרב הראשי והמופתי.