באר שבעי באדום כתב:בסך הכל אני חושב שבסופו לך של דבר מי שיפגע זה אנחנו, העיתוי הכי גרוע שיכול להיות, מזכיר את מקרה - מראצינו, פאיו ואגידה.
אלישע מאמן לטעמי טוב מאוד, שהפך ושידרג אותנו מקצה לקצה( שנה שניה ברציפות שרצים לאליפות, חצאי גמר, ובחירת שחקנים זרים טובים ואיכותיים במחירים זולים- הוגו, פאיו, פלט)
לא בטוח שבכר זה היה אמור להיות האיש שאמור להיכנס לנעליים הגדולות שלו,
קצת מוזר העיתוי הזה, לא מפטרים מאמן אחרי שכולם בטוחים שהוא ימשיך = 6 ימים לפני משחק סופר חשוב למועדון כולו .
ועל זה נאמר .. בעל הבית השתגע, והשיגעון הזה יכול לעלות לנו ביוקר
אלישע לא פוטר.
כאשר רוקמים מהלכים מורכבים כמו בינואר אז לוקחים סיכונים שזה לא יצליח.
באינטל כתוב בערכים שלנו: הסיכון הכי גדול הוא לא לקחת סיכון אף פעם
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מכבי הודיעו שניר לוין לא ממשיך- הביא גביע.
באמת שאני לא מבין למה זה אמור להרוס. אם כבר להפך- אם השחקנים באמת מעריכים אותו, הם קיבלו עוד סיבה לתת את משחק חייהם.
גדי כתב:
אחי שמעון,
שום חגיגה - יש פשוט אקשן.
ברק בכר זה הימור (אם יגיע) אבל כל מינוי אחר או השארת אלישע זה הימור. רק לפני שנה שחר היה גאון שהביא צוות סרבי במליוני שקלים. מי זוכר ??
לגבי העיתוי - אם חס וחלילה נפסיד אז לעולם לא ניתן לדעת יהיה לדעת אם זה קשור או לא.
אני אישית לא מקבל שזה משפיע. שחקנים עולים על המגרש ומשחקים על תואר. רובם מעולם לא זכו בתואר וייתנו את הכל. גם אלישע רוצה יותר מהכל חותמת מהדהדת על הקדנציה שלו.
YallaHapoel כתב:
אין נוסחה קבועה אבל 6 ימים לפני הגמר כולם מתעסקים בדברים אחרים כולל השחקנים.
מי אמר שזה רע ??
גם לחשוב באובסיסיביות על המשחק זה לא בהכרח דבר טוב.
מה שיפה בכדורגל ומרגש זה שאין דרך לצפות מה יקרה אלא אם אתה שגיא כהן.
כל השאר זה ספקולאציות וחוכמת הבדיעבד.
יתכן שזה רע ויתכן שברדה עכשיו מטריף את השחקנים שזו ההזדמנות של כולם להחזיר בטוב לאלישע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אני חושב שהכל דלף, אלונה ובכר סיכמו הכל מאחורי הקלעים לפני חודש עוד.. הסתירו הכל מאייזי , ובכר ׳ סיכם ׳ על הנייר בקריית שמונה רק כדאי שירד ממנו.
והיום כנראה זה דלף לאוזניים של איזי ממקורבים של בכר, עלה על זה על התקשורת של אלונה ובכר והבין שהם פעלו מאחורי הגב שלו והחליט ישר לפטר אותו,
אחרת אני באמת לא מבין את העיתוי של כל הנושא הזה לקראת לגמר הגביע... אני בטוח שזה מה שקרה
אגב.. גם הפרסומים על נואקמה שבדרך לקריית שמונה אני מאמין שזה בכר רצה אותו להביא אותו לכאן , ולכן פנה אליו מתור קריית שמונה כדאי שאיזי יהיה בטוח שהוא ממשיך איתו ,קיצור תבינו תתמונה לבד
באר שבעי באדום כתב:אני חושב שהכל דלף, אלונה ובכר סיכמו הכל מאחורי הקלעים לפני חודש עוד.. הסתירו הכל מאייזי , ובכר ׳ סיכם ׳ על הנייר בקריית שמונה רק כדאי שירד ממנו.
והיום כנראה זה דלף לאוזניים של איזי ממקורבים של בכר, עלה על זה על התקשורת של אלונה ובכר והבין שהם פעלו מאחורי הגב שלו והחליט ישר לפטר אותו,
אחרת אני באמת לא מבין את העיתוי של כל הנושא הזה לקראת לגמר הגביע... אני בטוח שזה מה שקרה
אגב.. גם הפרסומים על נואקמה שבדרך לקריית שמונה אני מאמין שזה בכר רצה אותו להביא אותו לכאן , ולכן פנה אליו מתור קריית שמונה כדאי שאיזי יהיה בטוח שהוא ממשיך איתו ,קיצור תבינו תתמונה לבד
כנס, תקרא ורד לנו מהווריד.
יש לי הרגשה שזה פיקטיבי של דר.
אתם לא מבינים משהו. הקבוצה הזאת מעולם לא הייתה של אלישע, אלא תמיד הייתה הקבוצה של אליניב ברדה. כבר ידוע למשל שבקיץ הבא ברדה יהיה המנהל המקצועי של הקבוצה, כלומר אלישע אימן שחקן שידוע בוודאות שיהיה מעליו מבחינת סמכות בעתיד.
אותו הדבר יהיה עם ברק בכר. מי שיקבע את הטון בחדר ההלבשה, מי שימנע מחדר ההלבשה להיות בעייתי הוא אליניב ברדה. כל עוד אליניב נמצא במועדון, לא יהיו בעיות עם כוכבים כי אליניב לא ייתן לזה לקרות.
המבחן של ברק בכר יהיה בעיקר טקטי. הוא יצטרך להצליח איפה שאלישע נכשל.
Sir Alex Ferguson כתב:אתם לא מבינים משהו. הקבוצה הזאת מעולם לא הייתה של אלישע, אלא תמיד הייתה הקבוצה של אליניב ברדה. כבר ידוע למשל שבקיץ הבא ברדה יהיה המנהל המקצועי של הקבוצה, כלומר אלישע אימן שחקן שידוע בוודאות שיהיה מעליו מבחינת סמכות בעתיד.
אותו הדבר יהיה עם ברק בכר. מי שיקבע את הטון בחדר ההלבשה, מי שימנע מחדר ההלבשה להיות בעייתי הוא אליניב ברדה. כל עוד אליניב נמצא במועדון, לא יהיו בעיות עם כוכבים כי אליניב לא ייתן לזה לקרות.
המבחן של ברק בכר יהיה בעיקר טקטי. הוא יצטרך להצליח איפה שאלישע נכשל.
מסכים.
ראינו ממנו כבר דברים טקטים יפים. לא רק בליגה, גם באירופה נגד קבוצות חזקות כמו דינמו קייב.
אני אוהב את בכר. כמובן שהוא יכול להיכשל, אבל זה הימור חכם של אלונה.
רוני לוי זה מנייה בטוחה? פאקו זה טרבל בטוח? סטויינוביץ' זה אליפות קלה? בן שמעון מבטיח כדורגל יפה?
כל מהלך באשר הוא, זה הימור.
כדורגל זה לא מדעים מדוייקים, אי אפשר להבטיח ש- A+B=C, כמו כל ניסוי במדעי החברה, אוספים כמה שיותר השערות ותצפיות ומנסים דרכן להצביע על קשר חזק. חזק, לא בטוח.