יכול להיות שזה ישפיע, כי אני מאמין שהמשחק שלנו יהיה הרבה יותר אינטסיבי ואגרסיבי.
מצד שני, בוזגלו הוא משחקנים שרצים הכי הרבה אצלנו, כנראה שרק יצטרכו לכוון אותו לשמור כוחות כדי שביטון לא יופקר באגף, כמו שהוא מופקר כבר כל השנה.
zivmay כתב:יכול להיות שזה ישפיע, כי אני מאמין שהמשחק שלנו יהיה הרבה יותר אינטסיבי ואגרסיבי.
מצד שני, בוזגלו הוא משחקנים שרצים הכי הרבה אצלנו, כנראה שרק יצטרכו לכוון אותו לשמור כוחות כדי שביטון לא יופקר באגף, כמו שהוא מופקר כבר כל השנה.
תאמין לי שאם ביטון ימשיך ביכולת שלו וישדרג את עצמו עוד בוזגלו לא יהיה חייב לעשות הגנה.
במילה אחת וואוו!
לא הייתי זמין לכמה שעות והייתה פה רעידת אדמה מטורפת! לקח לי כמה דקות להתאפס על כל הדברים
כמה נקודות שיש לי להוסיף
1. מהלך מעולה של אלונה, פשוט מלכה, קראה את המהלכים של העונה הזאת והעונה הבאה בצורה מעולה, והבינה כמו כולנו שאלישע מיצה וחייב משהו חדש.
2. כל המהלך הזה חייב להיות חלק ממהלך גדול יותר שבו יגיע צוות מקצועי מחו"ל, דיברנו פה בעבר לא פעם על מזעור הסיכונים בהבאת מאמן כזה או אחר, ברק בכר או מוריניו עם הצוות המקצועי הנוכחי מבחינתי זה סיכון גבוה, חייב למזער סיכונים ולהביא צוות מחו"ל להשלמת הפועל
3. דר אתה פשוט חפרן מקצועי, כל העונה אתה חופר לנו על אלישע, ועד שעושים פה מהלך מהסרטים אתה בא עם ביקורת, גם כשמסבירים לך שלא היה שום התנהלות לא נכונה של אלונה אתה מתעקש למצוא ליצני חצר של התקשורת כדי להוכיח שאלונה לא בסדר, ואפילו שנותנים לך את הדוגמא של גורדי וורמוט אתה מוצא איזה תירוץ להגן על גורדי
הודעה אחרונה שלי בסוגייה הזאת, אבל הנה פסקה מעניינת מהכתבה של וואלה:
במהלך חודש פברואר נפל הפור. אלונה ברקת בדקה אפשרות להחתים את ברק בכר, ובהתייעצות עם אנשי מקצוע היא קיבלה החלטה לפנות למאמן. לאורך כל הדרך, השניים לא נפגשו. ברקת גיששה בטלפון, ובכר ישב על הגדר. אחרי מספר שבועות, הגיעה ההודעה. בכר סיכם בעירוני קרית שמונה, וברקת תפסה את הראש כלא מאמינה. היא הבינה שתצטרך להחתים את אלישע לוי, וגם שידרה לסביבה שזה המהלך שהיא מתכוונת לעשות. אבל בכר לא חתם בקרית שמונה. ברקת זיהתה את הפירצה, ופנתה לסוכן שלו, דודו דהאן. השלב הבא, והחכם מבחינתה של ברקת, הייתה שיחת טלפון לאיזי שרצקי. השיחה הזאת התקיימה אתמול. "איזי, אני במגעים עם הסוכן של בכר. הבנתי שהוא עדיין לא חתם אצלך. אני מבקשת את ברכת הדרך", אמרה לו ברקת בשיחה. באותו רגע, שרצקי החליט: בכר, גם אם ניהל מגעים בעקיפין, עוזב את קרית שמונה.
אם זה נכון, אז איזי יוצא יותר גרוע. כי לא רק שהוא עושה כביסה מלוכלכת בתקשורת, הוא גם סילף חלק מהפרטים בשביל לגרום לבכר להראות גרוע.
ד"א, בכתבה אמרו שזה מהלך שהתבשל כבר שבועות, כשאלונה גם גיששה אצל רוני לוי לפני כן אך הבינה שהוא סגור במכבי חיפה. זה לכל מי שחשב שהיא "עיוורת שלא רואה את המציאות".
גדי כתב:
שלחתי לו הודעה שיש ציטוטים שלו שמייצרים אש. לא ענה לי בנתיים. כנראה שמחר נראה סרטון שהוא רוקד וואלס עם אלונה
זה מה שהוא ענה לי (תרגום חופשי שלי):
"ראיתי את הידיעות, איך אני יכול לבקר את המועדון ? כל מה שאמרתי זה שאני מרגיש שזה לא היה העיתוי הנכון לקבל את החדשות לגבי המאמן בגלל המשחק החשוב שמחכה לנו"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
"ראיתי את הידיעות, איך אני יכול לבקר את המועדון ? כל מה שאמרתי זה שאני מרגיש שזה לא היה העיתוי הנכון לקבל את החדשות לגבי המאמן בגלל המשחק החשוב שמחכה לנו"
גדי כתב:
אוגו: "מטורף, התזמון הזה גרוע. זה ישפיע על הגמר"
גדי, אתה אולי יותר מכיר את האנשים (זריהן ואוג), אני ממש לא, אבל בינינו? אני יותר מאמין שאוגו אמר את הדברים כפי שהם וכעת רץ ומכחיש את זה לעבר כל מי ששואל כי זה בטח מה שהמעודון אמר לו לעשות וגם כי הוא מתגונן ..
כמו שכתבתי באשכול על זריהן, אני בטוח שאם אוגו לא אמר את זה או אמר דברים אחרים המועדון כבר היה יוצא בהודעת הכחשה.