talb55 כתב:"let's talk "dugri:
אני יפנה את רוב הדברים אלייך דוקטור:
בעניין השמות שהעלת. השאלה שלי ככה, אם היינו לוקחים את הגביע איך היית מגיב? לפני המשחק מה הייתה דעתך על שאר הקבוצה?
בוא אני יסביר לך משהו, לא מכיר את הרקע המקצועי שלך, אבל כדורגל לא נמדד רק במספרים. לכל קבוצה יש את הברומטר שלה במגרש ואצלנו חד משמעית זה ברדה, לראיה ברגע שהוא יוצא מהמגרש או לא נמצא זה מרגיש כמו ויתור מראש.
לגבי אופיר, אין ספק שזאת עונה חלשה שלו, כמו מאור הוא היה פצוע בפתיחת העונה, נפגע לו הביטחון והכושר, לדעתי צריך לחזק את העמדה של המגן אבל לא לסגור את הגולל לגבי אופיר.
לגבי המספרים שנתת בהשוואה:
אז ככה, אני מכיר בן אדם אחד או שתיים אולי במחזותינו הצרים שבאמת לפני שנתיים שלוש ועוד השנה אמר שראדה פריצה זה מטובי הזרים שהגיעו אי פעם למדינת ישראל.
כל השאר נטו לזלזל בו, גם פה בפורום!!
בוא אני יתן לך רקע כללי:
הליגה הדנית הנורווגית והשוודית הם רק ההכנה לקראת הליגה הבלגית שאתה נוטה לזלזל בה.
אין ספק פריצה חלוץ ענק, ברדה בכלל לא דומה לו בסגנון משחק שלו, בהרכב מקביל שניהם היו משחקים ביחד בהרכב כשפריצה חלוץ חוד וברדה טיפה מאחוריו... ככה ברדה עשה בגנק עם ווסן, בנטקה, פלט, אוג'נגימי ועוד הרבה וטובים... תראה איזה שמות התחלפו ואתה מוזמן לבדוק את השמות זה שחקנים שכל אחד מהם נתן את עונות השיא שלו, ליד מי? ליד ברדה!!!
עוד משהו שאני חייב להגיד לגבי ההשוואה- שלא פייר להשוות בין השחקן הישראלי לשחקן האירופאי שכן בגיל 23 בארץ אתה עדיין נחשב "ילד" והתזה של המאמנים פה שאם אתה לא מינימום בניון לא תקבל דקות, ושם להבדיל בגיל 18 אם אתה כוכב אתה עובר לבלגיה/ הולנד ושם אם תוכיח את עצמך תעבור לגרמניה, אנגליה וספרד.
אני חושב שברדה הכרחי לקבוצה שלנו בכל מצב, אין אף מנהיג בקבוצה מלבדו, ולמרבה הצער הקבוצה לא מספיק טובה בלעדיו מקצועית.
ובבקשה תנו כבוד עד היום האחרון גם אם היא יהפוך לקשיש אצלנו לא מגיע לו להיקרא "סוס מת" בטח לא על ידי אוהדים של הקבוצה שלו שיודעים מיהו.
למגיב לפניך וגם לך, אני אענה כי כנראה שאתם לא מבינים מה מהות המילה "פורום".
בפורום יש משתמשים וכל אחד מעלה את דעותיו, גם אם הן לא תואמות את דעותייך, וגם אם הן לא תואמות 99% של דעות הפורום, כי זאת הפואנטה בפורום ליצור דיון ולקבל פידבקים או ריג'קטים.
עכשיו לגבי דוידזאדה - לא תופס ממנו, מעולם לא תפסתי, אם אני הייתי מקבל ההחלטות במועדון הוא בטוח שלא היה בקבוצה כבר מזמן, קשה לכם לקבל? בעיה שלכם.
למה אני לא תופס ממנו? תקרא שוב בפתיחת הפוסט את כל הנתונים שאין לו.
לגבי ברדה - שחקן שאני מעריך מאוד, חושב שתרם למועדון רבות ויש לו חלק בהתרוממות הזאת בשנתיים האחרונות, בטח שלא הכל בזכותו ואני ממש לא מהלל אותו כמותכם, לא חושב שהוא מגדולי הכדורגל הישראלי (בטח שלא בקטגוריות של בניון,רביבו או ברקוביץ), ברדה שיחק בליגה הבלגית לפני 3-8 שנים כשהליגה הבלגית ברוב הזמן שם כמעט ולא התעלתה על הליגה הישראלית (שאגב לא נזלזל היתה יותר חזקה ממה שהיא היום), אולי בשנה שנתיים אחרונות של ברדה הליגה הבלגית תפסה תאוצה.
לא באנו פה להשמיץ או להוריד ערך של ברדה,אז לא אכנס להשוואות נוספות.
אני לעומתם לא תופס ממנו המנוע של הקבוצה, לא חושב שכשהוא לא על המגרש אז הקבוצה כבויה או ויתרה (ואם זה היה המצב אז באמת אוי ואבוי כל משחק שהוא לא היה משחק היה הפסד?!) ,לא חושב שבזכותו הגענו לאן שהגענו כי אתם מפחיתים מכבודה ומכיסה ומהשקעותיה של אלונה וזה לדעתי חוצפה של האוהדים.
ואגב מי שלא טוב לו עם הדעות שלי על פרה קדושה כזאת או אחרת, תעשו טובה אתם מוזמנים לענות עניינית ומקצועית ולא "העולם נגד הדוקטור", או שאל תגיבו בכלל.
*עכשיו רק שמתי לב לשאלה על הגביע, גם אם היינו לוקחים אותו מבחינתי דוידזאדה היה חייב לעוף, בדיוק כמו שחשבתי על אלישע במהלך 2 העונות האחרונות.