לא כל כך מסכים איתך דר, לדוגמה יש לי חבר שהוא בא איתי לכל משחק בית אבל הוא לא אוהד אדוק כמוני, והוא לא מכיר שירים בגלל שהוא יושב בשער 6 והשירים היחידים שאפשר לשמוע משמוע אלו שירים מיציע ליציע.
עונה הבאה אם לא יכירו זה יהיה הביזיון האמיתי.
שינאת חינם ושחצנות על פארש
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: שינאת חינם ושחצנות על פארש
אני לא מצפה שאנשים יכירו את כל השירים, אבל שלא ישירו במקום שירי קללות...הפועלעולה כתב:לא כל כך מסכים איתך דר, לדוגמה יש לי חבר שהוא בא איתי לכל משחק בית אבל הוא לא אוהד אדוק כמוני, והוא לא מכיר שירים בגלל שהוא יושב בשער 6 והשירים היחידים שאפשר לשמוע משמוע אלו שירים מיציע ליציע.
עונה הבאה אם לא יכירו זה יהיה הביזיון האמיתי.
גם אני לא מכיר את כל הרפרטואר ואני לא שר כל שיר, אבל הקללו תהללו ושירי הקללות נהיו פתאטיים.
איפה השירים שקיללנו רק את מכבי חיפה ולא את האוהדים או את הנשים של השחקנים?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לגבי כמה מהדברים שעלו כאן:
* לפי מה שאני רואה (ואני לא חבר ארגון) ברוב המקרים השירים האלו לא מגיעים מעידן (איש הגדר) ומהגוש, אלא מתחילים מסביב וזוכים להצטרפות המונית של הקהל שבשירי העידוד שותק (בדגש על שירי שי, אוסקר ומה שבניהם). חבל מאוד שזה מה שמצליח להרים את הקהל שלנו.
* בסמי עופר באמת הייתה בעיה של פו"ש וייתכן ואיש גדר נוסף היה עוזר, כי באמת היה קשה מאוד להבין מה שרים, למרות שישבתי ממש טריבונה צמוד לגוש וכמה שורות מעל בסה"כ. המגאפון לא עזר וחבל שההתאחדות מנעה מאיתנו את השימוש בהגברה ובבמה של אוהדי מכבי חיפה. אני מניח שהלקחים מזה יופקו, לא קל לעבור מטריבונה ורבע של שער 5 לשליטה על יציע של 10K. בטוח שלקראת העונה הבאה בטרנר כבר נראה את זה אחרת.
* נרצה או לא, השירים האלו ישארו ביציע, אבל צריך לדעת לצמצם אותם ולהסתפק בשירים כלליים כמו יאללה... את מכבי ולהימנע משירים נמוכים ומכוערים דוגמת שירי שי.
* לפי מה שאני רואה (ואני לא חבר ארגון) ברוב המקרים השירים האלו לא מגיעים מעידן (איש הגדר) ומהגוש, אלא מתחילים מסביב וזוכים להצטרפות המונית של הקהל שבשירי העידוד שותק (בדגש על שירי שי, אוסקר ומה שבניהם). חבל מאוד שזה מה שמצליח להרים את הקהל שלנו.
* בסמי עופר באמת הייתה בעיה של פו"ש וייתכן ואיש גדר נוסף היה עוזר, כי באמת היה קשה מאוד להבין מה שרים, למרות שישבתי ממש טריבונה צמוד לגוש וכמה שורות מעל בסה"כ. המגאפון לא עזר וחבל שההתאחדות מנעה מאיתנו את השימוש בהגברה ובבמה של אוהדי מכבי חיפה. אני מניח שהלקחים מזה יופקו, לא קל לעבור מטריבונה ורבע של שער 5 לשליטה על יציע של 10K. בטוח שלקראת העונה הבאה בטרנר כבר נראה את זה אחרת.
* נרצה או לא, השירים האלו ישארו ביציע, אבל צריך לדעת לצמצם אותם ולהסתפק בשירים כלליים כמו יאללה... את מכבי ולהימנע משירים נמוכים ומכוערים דוגמת שירי שי.
אחלה, נדבר עם אלונה ושפע, לפני שנותנים את המנויים לאנשים כל אחד יצטרך לשיר 3 שירים שיבחרו אקראית ע"י שפע.דר אדום בנשמה כתב:הטענה הזאת שהם לא מכירים את השירים פשוט טענה בזיונית, בשביל מה הם עושים מנוי אם הם לא מכירים את השירים
לא ידע - יקבל את כספו חזרה והמנוי יועמד למכירה חוזרת.
זה רעיון ממש מטומטם ואני חושב שזה בכלל לא חוקי!delta7 כתב: אחלה, נדבר עם אלונה ושפע, לפני שנותנים את המנויים לאנשים כל אחד יצטרך לשיר 3 שירים שיבחרו אקראית ע"י שפע.
לא ידע - יקבל את כספו חזרה והמנוי יועמד למכירה חוזרת.
#תגובות_של_דר

טוב נתקלתי בתמונה שרץ ברשת של הקטטה מחוץ לסמי עופר.
פשוט ביזיון, ילדי נזל ממקקי עם אבנים,
חסר היה שהיו באים עם גרזנים.
ואחרי זה תגידו " מזה כל השינאה הזאת " .

תוכל להעלות תתמונה לפה?maor20094 כתב:טוב נתקלתי בתמונה שרץ ברשת של הקטטה מחוץ לסמי עופר.