לשכפל, להדפיס, לחלק בתיבות דואר בעיר.CrazyRed7 כתב: אתה צבוע.
אתה מזכיר את פאיוביץ' אבל לא מזכיר את סוארז שהיה הכי חלש מכל חוליית ההגנה.
גם סוארז מכר אה?גם דוידזאדה מוכר כל העונה אה?
גם אלישע עם חילוף הזוי בדקה ה30 מכר.
אני לא מחסידי אג'ידה ומינואר אני תומך ברעיון להחליף אותו במרציאנו..אבל מה שנעשה כלפיו מאז גמר גביע זה בושה.
מי שיש לו חשד שהוא מכר מוזמן לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש תלונה. תפסיקו כבר לזיין את השכל, תפסיקו להאשים שחקנים בדברים חמורים כל כך ויותר מהכל, תפסיקו להיות שופטים ולקבוע במה הבחור אשם ובמה לא.
בכיינים. הפסדנו כי מכבי הרבה יותר טובה מאיתנו וכי התפרקנו מנטלית. לא בגלל שום דבר אחר!
עוד שבועיים הבחור לא פה. עזבו אותו בשקט
עימות מצולם בין אוגו לאוהד
Re: עימות מצולם בין אוגו לאוהד
- The red one
רונן כהן, האוהד שצולם נתווכח עם אוגו, הזמין אותו לארוחת שבועות . אוגו כמובן הסכים להזמנה.
כל הכבוד!! לוקח את מילותיי בחזרה. עכשיו נראה אם יפרסמו את זה בתקשורת.
כל הכבוד!! לוקח את מילותיי בחזרה. עכשיו נראה אם יפרסמו את זה בתקשורת.
כל הכבוד!
עכשיו שיזמין את אג׳ידה מחר לעל האש

אג׳ידה אצל הרוב זה רק על המנגל מאז הגמר חחחחחחחחחחחשמעון א כתב:כל הכבוד!
טוב איפה ברמן,זריהן? היתאדו?
וברמן וספורט 1 פירסמו את זה כבדרך אגב באיזה כתבה מהצהרייםאדום זקן כתב:טוב איפה ברמן,זריהן? היתאדו?
רגע לא הבנתי, ציפית שאוגו יתמוך בבחור ויתחיל גם לצעוק על אג'ידה? אתה לא יודע מה זה חברים אה?באר שבעי באדום כתב:אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה. זה נראה כאילו אגי׳דה ופאיו החזירו לאלונה על האירוע בינואר , והוגו פשוט מצדיק אותם ויורק למועדון בפנים, שיוצא נגד המועדון בפומבי מול התקשורת ואומר׳ באירופה אין דברים כאלה׳ ויוצא באותו יום של ההפסד הכי משפיל וכואב של המועדון בשנים באחרונות- לבילוי עם שחקני הקבוצה היריבה.
זה לא נראה טוב, ועכשיו הם מנסים להביא את חברם נוואקמה לפה ואז בכלל יהרסו את חדר ההלבשה ( שלא נדבר על תקרית ברדה- הוגו והוגו- מליקסון)
תמשיכו לתמוך בהם ולחשוב שהכל בסדר והכל ישכח
עזבו ת'בנאדם, שורפים לבנאדם קריירה בגלל הפסד,
סבבה בושה הכל טוב ויפה,
אבל אתם אומרים מילים שאין לכם מושג מה המשמעות שלהם בכלל.
וסוארס? גם הוא מנפגעי ינואר? כי הוא היה הכי גרוע על המגרשבאר שבעי באדום כתב:אני לא בא להסית ואני הכי לא כזה, מה שקרה ברביעי איתם זה פשוט שערורייה. זה נראה כאילו אגי׳דה ופאיו החזירו לאלונה על האירוע בינואר , והוגו פשוט מצדיק אותם ויורק למועדון בפנים, שיוצא נגד המועדון בפומבי מול התקשורת ואומר׳ באירופה אין דברים כאלה׳ ויוצא באותו יום של ההפסד הכי משפיל וכואב של המועדון בשנים באחרונות- לבילוי עם שחקני הקבוצה היריבה.
זה לא נראה טוב, ועכשיו הם מנסים להביא את חברם נוואקמה לפה ואז בכלל יהרסו את חדר ההלבשה ( שלא נדבר על תקרית ברדה- הוגו והוגו- מליקסון)
תמשיכו לתמוך בהם ולחשוב שהכל בסדר והכל ישכח
וביטון? ודוידזאדה? וברדה?
כולם היו בושה!!
אתמול אזרתי אומץ וראיתי את התקציר. שתי מסקנות:
1. הרכב לא נכון בכלל והכנה שערורייתית על גבול הלהקיא
2. החילוף הראשון היה בדיחה עצובה, גמר לנו את המשחק
שערים של מכבי:
*ראשון- סוארס ואג׳ידה אשמים, סוארס כשפריצה ברח לו ואג׳ידה כשכבר הכדור ניתז אליו הדף היישר לרגליו של פריצה שיכל רק לגלגל
*שני- מתחיל בחוסר עזרה בכיסוי באגף ימין, ממשיך ביציאה של מובנת אג׳ידה שבמקום לחזור לשער אחרי שהכדור יצא מפריצה לכיוון זיו, מה שהיה מאפשר לו לקחת כדור קל הוא בחר לרוץ אחריו ונענש. שער שלו אבל שוב לא רק
*שלישי- קרן, שמירה שהייתי צוחק ממנה אלמלא זאת הייתה הקבוצה שלי, אג׳ידה לא יכול לעשות כלום
*רביעי- כדור רוחב לאמצע, הגנה חולמת ופריצה שובר נבדל ועושה שער קליל מקרוב. שוב אג׳ידה לא אשם
*חמישי- פה רואים כמה הקבוצה לא מאומנת ואיך שניים שלושה שחקנים יכולים לחטוף לך כדור ב20 מטר ולסדר לעצמם במסירה וחצי אחד על אחד.
*שישי- פה כולם צריכים להתבייש, מכבי עושה משולשים בלי שלוחצים אותה ובסוף ראדי משחרר בעיטה לא חזקה שאג׳ידה היה חייב לקחת (הוא לא זינק אלא הוא נפל הצידה)
שערים שלנו:
*ראשון- עבודה נפלאה של הובאן בחילוץ הכדור ובבעיטה האדירה לפינה הרחוקה
*שני- שער מדהים של בוזי מהאוויר, הכדור הגיע אליו די במקרה אחרי שאופיר נכשל בעוד הגבהה
*אג׳ידה- במשחק זה היה נראה רע בהרבה, אני חוזר בי, לא מכר. אבל הוא לא שווה לא את הסכומים שהוא רוצה ולא את המקום של הזר שהוא תופס.
שערים של מכבי:
*ראשון- סוארס ואג׳ידה אשמים, סוארס כשפריצה ברח לו ואג׳ידה כשכבר הכדור ניתז אליו הדף היישר לרגליו של פריצה שיכל רק לגלגל
*שני- מתחיל בחוסר עזרה בכיסוי באגף ימין, ממשיך ביציאה של מובנת אג׳ידה שבמקום לחזור לשער אחרי שהכדור יצא מפריצה לכיוון זיו, מה שהיה מאפשר לו לקחת כדור קל הוא בחר לרוץ אחריו ונענש. שער שלו אבל שוב לא רק
*שלישי- קרן, שמירה שהייתי צוחק ממנה אלמלא זאת הייתה הקבוצה שלי, אג׳ידה לא יכול לעשות כלום
*רביעי- כדור רוחב לאמצע, הגנה חולמת ופריצה שובר נבדל ועושה שער קליל מקרוב. שוב אג׳ידה לא אשם
*חמישי- פה רואים כמה הקבוצה לא מאומנת ואיך שניים שלושה שחקנים יכולים לחטוף לך כדור ב20 מטר ולסדר לעצמם במסירה וחצי אחד על אחד.
*שישי- פה כולם צריכים להתבייש, מכבי עושה משולשים בלי שלוחצים אותה ובסוף ראדי משחרר בעיטה לא חזקה שאג׳ידה היה חייב לקחת (הוא לא זינק אלא הוא נפל הצידה)
שערים שלנו:
*שני- שער מדהים של בוזי מהאוויר, הכדור הגיע אליו די במקרה אחרי שאופיר נכשל בעוד הגבהה
*אג׳ידה- במשחק זה היה נראה רע בהרבה, אני חוזר בי, לא מכר. אבל הוא לא שווה לא את הסכומים שהוא רוצה ולא את המקום של הזר שהוא תופס.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מחזק את השורה האחרונה.dor69 כתב:אתמול אזרתי אומץ וראיתי את התקציר. שתי מסקנות:
שערים של מכבי:
שערים שלנו:
השורה התחתונה!YallaHapoel כתב: מחזק את השורה האחרונה.