אני מפחד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: אני מפחד

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב:
זה לא יקרה, אתה צודק.
הכוכבים הגדולים ישארו גם אצלו כאלו, זה טבעי.

אבל מה עם קצת רוטציה עם הנתינים הפשוטים?
תהיה בטוח שמליקסון אם לא ירשים - יקבל ספסול.
ברדה יקבל ספסול ללא ספק אם תהיה רוטציה של חלוצים.
דוידזאדה ביכולת הנוכחית יקבל משחק-שניים ואח"כ יסופסל.
כנ"ל הובאן/אוגו על אי יציבות.
רק ככה שומרים על רעב.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
תהיה בטוח שמליקסון אם לא ירשים - יקבל ספסול.
ברדה יקבל ספסול ללא ספק אם תהיה רוטציה של חלוצים.
דוידזאדה ביכולת הנוכחית יקבל משחק-שניים ואח"כ יסופסל.
כנ"ל הובאן/אוגו על אי יציבות.
רק ככה שומרים על רעב.
מבין כל האמורים לעיל, רק בוזגלו וסוארס כוכבים גדולים (לא רק על הנייר).
היתר לא מתקרבים אליהם בתפוקה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב:
מבין כל האמורים לעיל, רק בוזגלו וסוארס כוכבים גדולים (לא רק על הנייר).
היתר לא מתקרבים אליהם בתפוקה
אם זה המצב, עכשיו הייתי חותם על 2 סטארים שמקבלים מקום בהרכב לא משנה מה.
בוא נתחיל ב2-3 מתחלפים כשהם לא טובים, אח"כ נתקדם לעבר ה8-9.

ותמיד תזכור "הפסדנו באגרסיביות" וכשאין אויר דקה 60 "הבעיה היא מנטלית"
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

הפועלעולה כתב: מה יש לך מבוזגלו?
וזה שהוא לוקח סלפי שלוקח שנייה ורבע ומעלה את זה לפייסבוק מה שלוקח אולי דקה וחצי אומר שבזה הוא מתעסק כל היום?
עוד מעט תגיד שהוא יותר עסוק בתספורות מאשר כדורגל ואז אני אהיה בטוח שאתה שלמה שרף.
לא אוהב את זה, אני אוהב לראות שחקנים שמתעסקים נטו בכדורגל.
בלי קשר הוא עוד יותר עיצבן אותי שהוא נותן לאבא שלו לזבל לנו תשכל כל היום בתקשורת.
משפחה " מדהימה ".
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

maor20094 כתב:
לא אוהב את זה, אני אוהב לראות שחקנים שמתעסקים נטו בכדורגל.
בלי קשר הוא עוד יותר עיצבן אותי שהוא נותן לאבא שלו ל*** לנו תשכל כל היום בתקשורת.
משפחה " מדהימה ".
מה זה נותן לו? הוא אחראי על אבא שלו? מה אתה רוצה שהוא יקשור אותו לכיסא 24/7 כדי שלא יגיד דברים?
אין דבר כזה שחקנים שמתעסקים נטו בכדורגל, נגמר העידן של שחקנים עם שיער ארוך ושפם מכוער. CR, המקצוען הכי גדול בהיסטוריה, מדגמן לתחתונים בזמנו הפנוי ומטפח את עצמו. זה אומר משהו? לא. אז די להוציא קיטור על אחד השחקנים הכי מקצועניים ומחויבים שלנו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועלעולה כתב: מה זה נותן לו? הוא אחראי על אבא שלו? מה אתה רוצה שהוא יקשור אותו לכיסא 24/7 כדי שלא יגיד דברים?
אין דבר כזה שחקנים שמתעסקים נטו בכדורגל, נגמר העידן של שחקנים עם שיער ארוך ושפם מכוער. CR, המקצוען הכי גדול בהיסטוריה, מדגמן לתחתונים בזמנו הפנוי ומטפח את עצמו. זה אומר משהו? לא. אז די להוציא קיטור על אחד השחקנים הכי מקצועניים ומחויבים שלנו.
התרגזתי, התכוונתי לקלל....אבל אז קראתי שוב ושמתי לב שזה מקצוען.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

נראה לי נסחפנו קצת. יש בעיות קרדינליות שמצריכות טיפול אבל להפוך שחקנים מקצועניים שאין ספק לגבי רמת המחויבות שלהם והאכפתיות שלהם לעלה נידף הרוח שכל מה שמעניין אותם זה גראנד קניון זה נחמד לפורקן אבל רחוק מהמציאות.
צריך איזונים חדשים ושדרוג בדרישות אבל יש פה הגזמות.

כמובן שיש יוצאי דופן גם בחיובי וגם בשלילי אבל זו עדיין לא מכבי באר שבע
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

הפוסט הזה גלש משתי עמודים עניינים, לעוד 2 של רפש.
תשמע דוקטור בפוסט הקודם מאוד כיבדתי את דעותייך והיה בינינו שיח יפה וענייני, אבל בפוסט הזה באמת שיש תחושה שאתה פשוט מסוג
האהודים שעושים רע לקבוצה. כל ההתעסקות באיך התראיין, איך הם מתאמנים? איך הם שרים בקריוקי, ועד מתי? הוא פשוט קטנוני.
שחקני כדורגל הם בני אדם, מעבר להתעסקות שלהם במשחק ובחיים המקצועיים תבין שהם "חיים" עם השחקנים והחברים שלהם לקבוצה יותר מנשותיהם, ומן הראוי שיהיה קשר טוב בין השחקנים.

מעבר לזה: ברדה לא נשאל מה דעתו על הפיטורים אלא על הטיימינג והאם לדעתו הוא הזיק, הוא ענה שהוא לא רוצה להיכנס לזה, זריהן שאל אותו עוד פעמיים את השאלה הזאת הוא ענה שוב שהוא לא רוצה להיכנס לזה, הפרשנות היא עניין של דעה (עם כי בהמשך לפסקה הראשונה הרי די ברור שהפרשנות שלך תהיה שלילית, בעקבות כל האנטי שלך כלפי ברדה).

אלישע היה המאמן, כל השחקנים נקשרו אליו, הוא בן אדם טוב, אנשים מעטים בכדורגל שלנו מדברים, מכבדים ונראים כמוהו (לא יודע אם אתה יודע אבל הכדורגל הישראלי לא מושך אליו את מיטב המוחות והאנשים לצערי- זה כבר נושא בפני עצמו) וגם כאן לגיטימי שהדבר יפגע בשחקנים.
אני מבטיח לך שהשחקנים הותיקים שלנו עברו מצבים של החלפת מאמנים בקבוצות הקודמות שלהם ואני לא מאמין שיהיה שוני בהשקעה באימונים שלהם או בצורה כזו או אחרת כשחקנים מקצועניים!

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

talb55 כתב:הפוסט הזה גלש משתי עמודים עניינים, לעוד 2 של רפש.
תשמע דוקטור בפוסט הקודם מאוד כיבדתי את דעותייך והיה בינינו שיח יפה וענייני, אבל בפוסט הזה באמת שיש תחושה שאתה פשוט מסוג
האהודים שעושים רע לקבוצה. כל ההתעסקות באיך התראיין, איך הם מתאמנים? איך הם שרים בקריוקי, ועד מתי? הוא פשוט קטנוני.
שחקני כדורגל הם בני אדם, מעבר להתעסקות שלהם במשחק ובחיים המקצועיים תבין שהם "חיים" עם השחקנים והחברים שלהם לקבוצה יותר מנשותיהם, ומן הראוי שיהיה קשר טוב בין השחקנים.

מעבר לזה: ברדה לא נשאל מה דעתו על הפיטורים אלא על הטיימינג והאם לדעתו הוא הזיק, הוא ענה שהוא לא רוצה להיכנס לזה, זריהן שאל אותו עוד פעמיים את השאלה הזאת הוא ענה שוב שהוא לא רוצה להיכנס לזה, הפרשנות היא עניין של דעה (עם כי בהמשך לפסקה הראשונה הרי די ברור שהפרשנות שלך תהיה שלילית, בעקבות כל האנטי שלך כלפי ברדה).

אלישע היה המאמן, כל השחקנים נקשרו אליו, הוא בן אדם טוב, אנשים מעטים בכדורגל שלנו מדברים, מכבדים ונראים כמוהו (לא יודע אם אתה יודע אבל הכדורגל הישראלי לא מושך אליו את מיטב המוחות והאנשים לצערי- זה כבר נושא בפני עצמו) וגם כאן לגיטימי שהדבר יפגע בשחקנים.
אני מבטיח לך שהשחקנים הותיקים שלנו עברו מצבים של החלפת מאמנים בקבוצות הקודמות שלהם ואני לא מאמין שיהיה שוני בהשקעה באימונים שלהם או בצורה כזו או אחרת כשחקנים מקצועניים!
תודה - שחור ולבן זה שחמט. או סקנדל או פסטיבל זה שיר של יפה ירקוני.
ביטואציה לא פשוטה לאף אחד - כולם טיפשים וכולם חדלי אישים זה סתם זילות של דיון.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
תודה - שחור ולבן זה שחמט. או סקנדל או פסטיבל זה שיר של יפה ירקוני.
ביטואציה לא פשוטה לאף אחד - כולם טיפשים וכולם חדלי אישים זה סתם זילות של דיון.
רבקה מיכאלי :roll:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: רבקה מיכאלי :roll:
פדיחה שלי - לא יודע למה רשמתי את זמרת המלחמות.
יש למישהו השארה פרוידיאנית ?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

talb55 כתב:הפוסט הזה גלש משתי עמודים עניינים, לעוד 2 של רפש.

לא מסכים לגבי ברדה.
ההתחמקות והדרך בה עשה זאת מדברת בפני עצמה. במקום לעמוד לצידה של הבעלים הוא בחר לזרוק עליה את האחריות.
אין מקום לפרשנות אישית.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ForeverRed כתב: לא מסכים לגבי ברדה.
ההתחמקות והדרך בה עשה זאת מדברת בפני עצמה. במקום לעמוד לצידה של הבעלים הוא בחר לזרוק עליה את האחריות.
אין מקום לפרשנות אישית.
איך היית עונה במקומו ?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

גדי כתב: איך היית עונה במקומו ?
שממש לא משנה מה קרה.
עלינו, אכזבנו והאחריות עלינו.
אין תירוצים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

"אלישע מאמן מצויין שאנחנו אוהבים,
אבל אנחנו מחוייבים קודם כל להפועל באר שבע, לעיר שלנו ולקהל האדיר הזה,
עשינו במכנסיים, אנחנו צריכים טיטול, מתנצלים"
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 26 מאי 2015, 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה