בסוואנזי ובווסטהאם אין לו מה לחפש. הוא רוצה להמשיך לקחת תארים, הוא רוצה צ׳מפיונס. אלו דברים שמועדונים בדרג של אלו שציינת לא יוכלו לתת לו לעולםForeverRed כתב: מעריך את דעתך ומבין גם מאיפה היא נובעת.
אני עדיין חושב שאין לזהבי מה לחפש בארץ. הוא השיג פה הכל מהכל.
לא חייב לשחק רק בארסל או במנצ'סטר, אפשר גם סוונזי ו-ווסטהאם.
עצם העובדה שזה לא מדגדג לו אומרת מבחינתי הרבה.
לגבי בוזגלו אני דווקא מסכים איתך, רק שבמקרה שלו יש גם את העניין הכלכלי.
בוזגלו מנהל מו"מ עם מספר קבוצות מחו"ל
Re: בוזגלו מנהל מו"מ עם מספר קבוצות מחו"ל
תראה,אני בסה"כ משער מה עובר בראש של זהבי,הוא גם טיפוס כזה שרוצה חשבור את כל השיאים.ForeverRed כתב: מעריך את דעתך ומבין גם מאיפה היא נובעת.
אני עדיין חושב שאין לזהבי מה לחפש בארץ. הוא השיג פה הכל מהכל.
לא חייב לשחק רק בארסל או במנצ'סטר, אפשר גם סוונזי ו-ווסטהאם.
עצם העובדה שזה לא מדגדג לו אומרת מבחינתי הרבה.
לגבי בוזגלו אני דווקא מסכים איתך, רק שבמקרה שלו יש גם את העניין הכלכלי.
אם אני הייתי במקומו ומציעים לי 12 מיליון לארבע שנים בסין,הייתי אומר לאישתי "יאללה תלמדי קנטונזית".
לא בטוח שהוא יראה צמפיונס עם מכביdor69 כתב: בסוואנזי ובווסטהאם אין לו מה לחפש. הוא רוצה להמשיך לקחת תארים, הוא רוצה צ׳מפיונס. אלו דברים שמועדונים בדרג של אלו שציינת לא יוכלו לתת לו לעולם
נכון, אבל זאת מטרה. יכול להיות שעונה הבאה הוא גם לא יראה צלחת, אף אחד לא הבטיח לו כלום. מה שבטוח הוא שבקבוצות המרכז-תחתית של הפריימר ליג הוא יכול להיות בטוח שהוא לא יראה כלום. לא תארים אישיים ולא קבוצתיים. ספק אם אירופה בכללשיש כתב: לא בטוח שהוא יראה צמפיונס עם מכבי
- ForeverRed
אז בוא נתמודד על עוד אליפות, כי פשוט חסרות לו כאלה.dor69 כתב: נכון, אבל זאת מטרה. יכול להיות שעונה הבאה הוא גם לא יראה צלחת, אף אחד לא הבטיח לו כלום. מה שבטוח הוא שבקבוצות המרכז-תחתית של הפריימר ליג הוא יכול להיות בטוח שהוא לא יראה כלום. לא תארים אישיים ולא קבוצתיים. ספק אם אירופה בכלל
הטיעון שלך לא מחזיק מים.
למה לא מחזיק מים? לא מתאים לבן אדם להיבלע בקבוצת מרכז טבלה בליגה גדולה או להיתקע באיזה חור בסין שלא שומעים עליו (ולא משנה כמה כסף יש שם). הוא מעדיף לבלוט בביתForeverRed כתב: אז בוא נתמודד על עוד אליפות, כי פשוט חסרות לו כאלה.
הטיעון שלך לא מחזיק מים.
אני לא המצאתי את זה זאת עובדה
- ForeverRed
שנינו אומרים את אותו הדבר, אבל מפרשים את זה בצורה שונה.dor69 כתב: למה לא מחזיק מים? לא מתאים לבן אדם להיבלע בקבוצת מרכז טבלה בליגה גדולה או להיתקע באיזה חור בסין שלא שומעים עליו (ולא משנה כמה כסף יש שם). הוא מעדיף לבלוט בבית
אני לא המצאתי את זה זאת עובדה
אתה טוען שההחלטה של זהבי הופכת אותו לווינר, אני טוען את ההיפך.
להשאר פה בארץ זה ללכת על בטוח. ווינרים לא הולכים על בטוח אלא תמיד מחפשים לפרוץ גבולות.
לא מובן לי הזלזול בקבוצות דרג שני באנגליה או ספרד.
אין מה להשוות בין החוויה והרמה המקצועית של הליגות האלה לישראל. וכן, גם לא לסיכוי הזעום שמכבי תהיה בצ'מפיונס.
זו דעתי.
אני לא מבין מה אתם משווים בכלל כנראה שרובכם לא ראיתם כדורגל מחוץ לרדיוס של מדינת ישראל ,עם לזהבי בוזגלו יש הצעה מליגה אנגלית מקבוצות בנוניות כמו ניוקסאל טוטנאם אסטון וילה טוטנאם ושאר הקבוצה בלבל הזה הם צריכים לעזוב ,אתם משווים ליגה אנגלית וישראלית ? אתם משווים כל שבוע משחק במגרש מדהים עם 50 60 70 אלף צופים ? אתם משווים לשחק משחק מול רוני הזאר אגוארו למשחק מול גידי קניוק ושי אבוטבול ,לא אתם חולים ! זה שי !

מסכימה, זה לא דומה.זה שי ! כתב:אני לא מבין מה אתם משווים בכלל כנראה שרובכם לא ראיתם כדורגל מחוץ לרדיוס של מדינת ישראל ,עם לזהבי בוזגלו יש הצעה מליגה אנגלית מקבוצות בנוניות כמו ניוקסאל טוטנאם אסטון וילה טוטנאם ושאר הקבוצה בלבל הזה הם צריכים לעזוב ,אתם משווים ליגה אנגלית וישראלית ? אתם משווים כל שבוע משחק במגרש מדהים עם 50 60 70 אלף צופים ? אתם משווים לשחק משחק מול רוני הזאר אגוארו למשחק מול גידי קניוק ושי אבוטבול ,לא אתם חולים ! זה שי !
יהיה הזוי אם זהבי ישאר בהינתן שיש לו הצעה שכזו.
שלא לדבר על האפשרות הממשית להתקדם כששם אתה משחק.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
הצמרמורות לשחק ,באולד רפורד, באנפילד, בגודיסון פארק ,באיטיחד, באימירויות, בומבלי בסטמפורד בריג , לא דומה לשחק במושבה או בסמי עופר אם כל הכבוד !!
זה שי !
זה שי !

- The red one
אתם מדברים על זה כאילו זה משהו שעומד על הפרק. אף קבוצת פריימר לא תיקח את זהבי..
לא הייתי קובע בנחרצות.אדום בלב בנשמהההה כתב:אתם מדברים על זה כאילו זה משהו שעומד על הפרק. אף קבוצת פריימר לא תיקח את זהבי..
שכטר "שיחק" שם.
זהבי עם נקע בברך שמאל ובקע, טוב ממנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתם מדברים כאילו מאור בוזגלו מועמד לקבוצת פריימירליג במינימום ולא לקבוצה מהליגה הבלגית או משהו בסגנון.
בגילו הוא צריך להשאר פה או ללכת לליגה גדולה...
אין אמצע במקרה הזה..
בגילו הוא צריך להשאר פה או ללכת לליגה גדולה...
אין אמצע במקרה הזה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בהמשך לדיון שהיה לנו פה על זהבי, הבחור חתם על חוזה חדש של לא פחות ממיליון יורו נטו לעונה!!!!!!!!
פחדן ,אידיוט ,טמבל,אלמוש,וחמור , גם לסין ההיתי עובר עם חצי מהשכר שהציעו לו ,זה שי !dor69 כתב:בהמשך לדיון שהיה לנו פה על זהבי, הבחור חתם על חוזה חדש של לא פחות ממיליון יורו נטו לעונה!!!!!!!!