וזה אחרי התקדים הקודם שלו, האדם היחיד בעולם שמקריח בקצב מפחיד ומסתפר כל שבוע כאילו יש לו שיער שופעאדום בלב בנשמהההה כתב: יצר תקדים בכדורגל העולמי: שחקן שלא חוגג שער מול קבוצתו הבאה.
הפינה האופטימית למחזור 36 מחזור אחרון
Re: הפינה האופטימית למחזור 36 מחזור אחרון
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
פרידה מכובדת מאלישע - מאוד מחששתי שהקללות והשריקות יעיבו. כל הכבוד לקהל שלנו. תעודת בגרות. הפרידה מוצדקת אבל לטוב ולרע הוא היה אתנו שלוש שנים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
+100גדי כתב:פרידה מכובדת מאלישע - מאוד מחששתי שהקללות והשריקות יעיבו. כל הכבוד לקהל שלנו. תעודת בגרות. הפרידה מוצדקת אבל לטוב ולרע הוא היה אתנו שלוש שנים.
אם אחרי כל מה שהיה ובמיוחד מאז פרשת המאמנים כמעט כולם מחאו לו כפיים (מאוד הופתעתי) אז אני בכלל לא חושש מה יקרה במידה וברק בכר יקרטע מעט בהתחלב
- The red one
כן, האמת שגם אני הופתעתי מאוד שמחיאות הכפיים עלו על שריקות הבוז. הבנתי שבשער 2 זה היה פחות נחרץ, כולל השלט המכוער הזה שהונף לו מול הפרצוף, אבל פייר? חשבתי שגם בשער 5 נשמע יתר שריקות בוז.dor69 כתב:אם אחרי כל מה שהיה ובמיוחד מאז פרשת המאמנים כמעט כולם מחאו לו כפיים (מאוד הופתעתי) אז אני בכלל לא חושש מה יקרה במידה וברק בכר יקרטע מעט בהתחלב
שאפו לקהל.
בכר יוכל לקרטע בהתחלה. הרוב הגדול לא מצפה ל10 נצחונות רצופים מ10 משחקים...
איזה שלט?אדום בלב בנשמהההה כתב: כן, האמת שגם אני הופתעתי מאוד שמחיאות הכפיים עלו על שריקות הבוז. הבנתי שבשער 2 זה היה פחות נחרץ, כולל השלט המכוער הזה שהונף לו מול הפרצוף, אבל פייר? חשבתי שגם בשער 5 נשמע יתר שריקות בוז.
שאפו לקהל.
בכר יוכל לקרטע בהתחלה. הרוב הגדול לא מצפה ל10 נצחונות רצופים מ10 משחקים...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא הצלחתי לקרוא בדיוק. בשורה התחתונה היה כתוב "אלישע נכשלת".Totti כתב: איזה שלט?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
השלט הזה..Totti כתב: איזה שלט?
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (123.4 KiB) נצפה 2443 פעמים
עם עובדות לא מתווכחים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
דווקא כן כי זה לא 150 מיליון.Totti כתב:עם עובדות לא מתווכחים
יצירתיות 0? כן, הם שכחו את המהפכים בעונה שעברה, שבטוח הגיעו 100% מהשחקנים ולא מהוראות של אלישע ?
ועדיין, הבן אדם התחיל לנהל אותנו שלא איימנו בכלל על הצמרת, והביא אותנו למקום שני, שלישי, חצי גמר וגמר גביע. אז קראתי שההוא שהניף ת'שלט כתב בפייסבוק "זה לא הוא הביא אותנו זה הכסף של אלונה". אז אחרי ה2-6 בגמר זה אלישע אשם, אבל מקום 2 ו3 עונה אחרי עונה זה הכסף של אלונה?
דיי לצביעות. שלט פתאטי. כמה חסרי חיים צריכים להיות אנשים כדי לבזבז כסף וזמן על שלט כזה? מילא היה ממשיך פה עונה הבאה..ניחא..מחאה וזה..אבל הבן אדם הולך! מה הקטע שלכם? היה כבר עדיף לעשות שלט תמיכה בבכר במקום.
אבל אני בטוח שאלישע זרק עליו ז**. הוא ראה את התמיכה משער 5, ובטח ציפה לקצת קשיים משער 2.
חסרי חיים בהחלט ממצה את העניין.אדום בלב בנשמהההה כתב: דווקא כן כי זה לא 150 מיליון.
יצירתיות 0? כן, הם שכחו את המהפכים בעונה שעברה, שבטוח הגיעו 100% מהשחקנים ולא מהוראות של אלישע ?
ועדיין, הבן אדם התחיל לנהל אותנו שלא איימנו בכלל על הצמרת, והביא אותנו למקום שני, שלישי, חצי גמר וגמר גביע. אז קראתי שההוא שהניף ת'שלט כתב בפייסבוק "זה לא הוא הביא אותנו זה הכסף של אלונה". אז אחרי ה2-6 בגמר זה אלישע אשם, אבל מקום 2 ו3 עונה אחרי עונה זה הכסף של אלונה?
דיי לצביעות. שלט פתאטי. כמה חסרי חיים צריכים להיות אנשים כדי לבזבז כסף וזמן על שלט כזה? מילא היה ממשיך פה עונה הבאה..ניחא..מחאה וזה..אבל הבן אדם הולך! מה הקטע שלכם? היה כבר עדיף לעשות שלט תמיכה בבכר במקום.
אבל אני בטוח שאלישע זרק עליו ז**. הוא ראה את התמיכה משער 5, ובטח ציפה לקצת קשיים משער 2.
חסרי חיים בהחלט ממצה את העניין.אדום בלב בנשמהההה כתב: דווקא כן כי זה לא 150 מיליון.
מה שכן, השלט לא משקר.דולב פרץ כתב: השלט הזה..
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
דולב פרץ כתב: השלט הזה..
שלט מיותר שבלי קשר לכמה אמת הוא הכיל זה לא היה במקום כי זה היה טקס פרידה אבל ברור שלא ייצג את רוב הקהל שבהחלט ידע לכבד את המעמד ולהודות על הטוב שהיה מבלי להתחשבן על מה שלא הצליח.
את חשבון החוסר ההצלחה סגרה אלונה באי הארכת החוזה - זה יותר חזק מכל שלט.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אלישע לא התרגש ובצדק
זה מסוג השלטים שמצחיקים אותך
מי שהניף הניף, זכותו
דרך אגב ממקורות שלי ביציע שמעתי שאפילו הדוקטור כיבד את הארוע:)
זה מסוג השלטים שמצחיקים אותך
מי שהניף הניף, זכותו
דרך אגב ממקורות שלי ביציע שמעתי שאפילו הדוקטור כיבד את הארוע:)