במכבי חיפה הוא פתח ככה, אצלנו לא בגלל ברדה...dor69 כתב: אחי צא מזה, אלישע מעולם לא פתח עם שני חלוצים כחלוצים. תמיד זה היה 4-2-3-1. מעבר לזה אני מסכים איתך שזו העמדה המתאימה לו
מברק לברק
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מברק לברק
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
תרגיל בקומבינטוריקה בסיסית:
6 שחקנים, 4 עמדות. כדי לפשט נגיד שכל אחד מהם יכול לשחק בכל עמדה. כמה אפשרויות יש לברק בכר להציב אותם?
6 שחקנים, 4 עמדות. כדי לפשט נגיד שכל אחד מהם יכול לשחק בכל עמדה. כמה אפשרויות יש לברק בכר להציב אותם?
צריך להיות קצת ריאליים,בסוף יש תקציב,יש מסגרת,אנחנו לא יודעים איך באמת העוגה מתחלקת במלואה.
להיכנס להרפתקאות כלכליות ולהביא עוד ועוד,זה לא הכי חכם למרות שזה מאוד סקסי.
כנראה שאם אני או אחד מכם היה הבעלים של הקבוצה היינו עובדים יותר מהרגש ומוכנים לשלם סכומים שאולי היינו מצטערים עליהם בעתיד.
בסופו של יום אלונה מתנהלת בתבונה,לא שוברת הכלים,לא יוצאת להרפתקאות מיותרות ובשורה התחתונה גם היום יש לנו סגל ששווה ריצה לתואר וזה בהתחשב בזה שגם מכבי חיפה וגם מכבי ת"א לא מבצעות רכש בסגנון בעל הבית השתגע.
להיכנס להרפתקאות כלכליות ולהביא עוד ועוד,זה לא הכי חכם למרות שזה מאוד סקסי.
כנראה שאם אני או אחד מכם היה הבעלים של הקבוצה היינו עובדים יותר מהרגש ומוכנים לשלם סכומים שאולי היינו מצטערים עליהם בעתיד.
בסופו של יום אלונה מתנהלת בתבונה,לא שוברת הכלים,לא יוצאת להרפתקאות מיותרות ובשורה התחתונה גם היום יש לנו סגל ששווה ריצה לתואר וזה בהתחשב בזה שגם מכבי חיפה וגם מכבי ת"א לא מבצעות רכש בסגנון בעל הבית השתגע.
מי אמר חיים רמון?אדום זקן כתב: כנראה שאם אני או אחד מכם היה הבעלים של הקבוצה היינו עובדים יותר מהרגש ומוכנים לשלם סכומים שאולי היינו מצטערים עליהם בעתיד.
המרגיז הוא שפיתחם(כמה מכם) כמה סיסמאות ואתם/אתן (יש פה גם את חן) מתעקשים להיצמד אליהן בכל מחיר:
1. עומק
2. צוות זר
3. מנהל מקצועי
4. שוברי שיווין
הכדורגל התקדם, מכבי לימדה את הליגה דבר או שניים, אבל אפשר גם אחרת. לכל אחד מהקריטריונים המצויינים לעיל יש גם השפעות שליליות על קבוצת כדורגל ואין טעם שאפרט.
בשורה התחתונה, אפשר גם אחרת, אמרתי. אפשר לקחת אליפות מבלי להציג סגל ארוך של 33 שחקנים טובים, אפשר לקחת אליפות עם דרור שמשון מסדר קונוסים ברייסר, אפשר לקחת אליפות עם בכר כסמכות העליונה וגם ללא ערן זהבי, שובר השוויון הרשמי של הכדורגל הישראלי. אפשר וגם לקחו ויקחו.
אי אפשר לקחת אליפות בלי אמונה ובלי אופי ועם זה נולדים.
את הגביע לא לקחו גורדי וטורחיו וגם בליגה, שם התחרות היתה לגמרי פתוחה(עונה ירודה מאוד של האלופה) לא לקחו אותם נתונים.
אם יבנה כאן תלכיד, לא שחקן, לא כשרון, לא שובר שוויון,לא נעלי אדידס, תלכיד- מאומן ומגובש, שכל שחקן יודע בו את מקומו, הפועל באר שבע תתמודד חזק על התואר.
1. עומק
2. צוות זר
3. מנהל מקצועי
4. שוברי שיווין
הכדורגל התקדם, מכבי לימדה את הליגה דבר או שניים, אבל אפשר גם אחרת. לכל אחד מהקריטריונים המצויינים לעיל יש גם השפעות שליליות על קבוצת כדורגל ואין טעם שאפרט.
בשורה התחתונה, אפשר גם אחרת, אמרתי. אפשר לקחת אליפות מבלי להציג סגל ארוך של 33 שחקנים טובים, אפשר לקחת אליפות עם דרור שמשון מסדר קונוסים ברייסר, אפשר לקחת אליפות עם בכר כסמכות העליונה וגם ללא ערן זהבי, שובר השוויון הרשמי של הכדורגל הישראלי. אפשר וגם לקחו ויקחו.
אי אפשר לקחת אליפות בלי אמונה ובלי אופי ועם זה נולדים.
את הגביע לא לקחו גורדי וטורחיו וגם בליגה, שם התחרות היתה לגמרי פתוחה(עונה ירודה מאוד של האלופה) לא לקחו אותם נתונים.
אם יבנה כאן תלכיד, לא שחקן, לא כשרון, לא שובר שוויון,לא נעלי אדידס, תלכיד- מאומן ומגובש, שכל שחקן יודע בו את מקומו, הפועל באר שבע תתמודד חזק על התואר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
כל מילה.crazyred כתב: ממש לא מסכימה. אלישע כמו אלישע היה מקובע על כך שמליקסון צריך לשחק קיצוני וזה מה שהוא עשה, בד"כ בשמאל + חילופי מקום.
לא ראינו אותו כמעט משחק מתחת לחלוץ, וזו העמדה שהוא צריך לשחק. בעיני היה ממש בזבוז לשלוח אותו לאגף.
אם יש דבר אחד שלמדנו מהעונה הזאת זה שמליקסון חייב לשחק מאחורי החלוץ כשחקן חופשי באמצע.
ארבייטמן לדעתי צריך להיות חלוץ, אבל הוא שיחק בעמדות נוספות בתקופתו בחיפה וזה כנראה יקרה גם בעונה הבאה.
טוטי, 3 שחקני כנף מתוך סגל שחקנים שלם זה חוסר איזון. לא משנה איך תסובב את זה.
אתה יודע מה, נזעקתי לבדוק מה קורה במכבי תל אביב חביבתנו. המודל המושלם לסגל בריא ומתפקד.ForeverRed כתב: כל מילה.
אם יש דבר אחד שלמדנו מהעונה הזאת זה שמליקסון חייב לשחק מאחורי החלוץ כשחקן חופשי באמצע.
ארבייטמן לדעתי צריך להיות חלוץ, אבל הוא שיחק בעמדות נוספות בתקופתו בחיפה וזה כנראה יקרה גם בעונה הבאה.
טוטי, 3 שחקני כנף מתוך סגל שחקנים שלם זה חוסר איזון. לא משנה איך תסובב את זה.
מה מצאתי?
בן חיים, מיכה, מרגוליס. אתה לא מחשיב את ורמוט כקשר "כנף" אני מקווה.
יש להם גם את זהבי שיכול לזוז לשם ואת בן בסט, את גם לנו יש כאלו.
גורדנה וברדה.
מליקסון, בוזגלו, נאווקמה VS בן חיים, מיכה, מרגוליס.
שלנו אפילו טובים יותר, BY FAR
אל תבין לא נכון, עוד קשר כנף זה נחמד, אבל זה לא ממש תוספת יעילה לסגל.
אם יש משהו שלמדנו בשנתיים האחרונות על עצמנו ועל מכבי ת"א שבסוף הכל תלוי בצוות המקצועי.
אם יש מאמן שיודע להשתמש באיכויות הסגל שלו כמו שצריך,גם מה שיש לנו היום ויש לנו,זה מספיק.
אם יש מאמן שיודע להשתמש באיכויות הסגל שלו כמו שצריך,גם מה שיש לנו היום ויש לנו,זה מספיק.
- ForeverRed
ההשוואה שלך לא נכונה.Totti כתב:
אתה יודע מה, נזעקתי לבדוק מה קורה במכבי תל אביב חביבתנו. המודל המושלם לסגל בריא ומתפקד.
מה מצאתי?
בן חיים, מיכה, מרגוליס. אתה לא מחשיב את ורמוט כקשר "כנף" אני מקווה.
יש להם גם את זהבי שיכול לזוז לשם ואת בן בסט, את גם לנו יש כאלו.
גורדנה וברדה.
מליקסון, בוזגלו, נאווקמה VS בן חיים, מיכה, מרגוליס.
שלנו אפילו טובים יותר, BY FAR
אל תבין לא נכון, עוד קשר כנף זה נחמד, אבל זה לא ממש תוספת יעילה לסגל.
זהבי שיחק אין ספור משחקים באגף, ורמוט אמנם לא שחקן כנף טיפוסי אבל עמדת המוצא שלו על המגרש היא בצד ימין. גם בן בסט מכיר מצוין את העמדה הזאת מצרפת והנבחרת.
לעומתם, כמה משחקים יש לברדה וארבייטמן בעמדה הזאת בכל הקריירה?
על גורדנה אני בכלל לא מדבר. אין ולא יהיה לו לעולם שום קשר לעמדה הזאת.
רק לשם ההבהרה, לא טענתי לרגע שחיזוק נוסף הוא בגדר חובה. הייתי שמח אם היו מחתימים שחקן דרג ב' למקרי חירום, אבל נסתדר מצוין גם עם מה שיש.
אוקי.ForeverRed כתב: ההשוואה שלך לא נכונה.
זהבי שיחק אין ספור משחקים באגף, ורמוט אמנם לא שחקן כנף טיפוסי אבל עמדת המוצא שלו על המגרש היא בצד ימין. גם בן בסט מכיר מצוין את העמדה הזאת מצרפת והנבחרת.
לעומתם, כמה משחקים יש לברדה וארבייטמן בעמדה הזאת בכל הקריירה?
על גורדנה אני בכלל לא מדבר. אין ולא יהיה לו לעולם שום קשר לעמדה הזאת.
רק לשם ההבהרה, לא טענתי לרגע שחיזוק נוסף הוא בגדר חובה. הייתי שמח אם היו מחתימים שחקן דרג ב' למקרי חירום, אבל נסתדר מצוין גם עם מה שיש.
במכבי כל מטאטא יורה ואצלנו אין קשר בין השחקנים לאגף.
אחשלי, זהבי באגף זה בדיוק כמו ברדה שם, אין הבדל.
זה אילתור וזה אילתור.
בטבעיים 3:3
זהבי לא שחקן אגף. שמים אותו באגף, אבל הוא אף פעם לא נשאר שם או מנסה לעשות דריבל על המגן. הוא תמיד נכנס לאמצע לאזור הרחבה. במשחק האחרון שלנו נגדם בבלומפילד לדור מלול כמעט לא הייתה עבודה מול זהבי במחצית הראשונה בגלל זה.
סה"כ עם ההבאה של גורש חסכנו המון כסף, חייבים להביא קשר אמצע ( חנן ממן הוא הפייבוריט שלי), מגן ימני\שמאלי ( ליאור לוי) וגם חלוץ בהעדפה לזר. שיחררנו כמה וכמה שחקנים, חייבים למלא את העמדות, זה לא שהצוות המקצועי הורחב בצורה מיוחדת. אסור לחזור אל אותן טעויות של שנה שעברה.
לא הכל חייב להיות מושלם ערב פתיחת העונה, יש מספיק זמן לתקן ולשפר בתנועה.
יחדדו את השורות כהלכה
יחדדו את השורות כהלכה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זיו אנחנו צריכים קשר אמצע אחורי לא עוד התקפי כמו גורדנה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
לא נכון להגיד שחסכנו כסף, כי כולנו כבר למדנו שאין לבאר שבע "תקציב" , כמות כסף ששמים בקופה ואפשר להשתמש בה, אלא אם יש אופציה הולכים לאלונה והיא מאשרת.zivmay כתב:סה"כ עם ההבאה של גורש חסכנו המון כסף, חייבים להביא קשר אמצע ( חנן ממן הוא הפייבוריט שלי), מגן ימני\שמאלי ( ליאור לוי) וגם חלוץ בהעדפה לזר. שיחררנו כמה וכמה שחקנים, חייבים למלא את העמדות, זה לא שהצוות המקצועי הורחב בצורה מיוחדת. אסור לחזור אל אותן טעויות של שנה שעברה.
אלונה תקנה אם היא ובכר יראו הזדמנות טובה.