גם מאירי סיני ואלישע לקחו את החברה לים וזכור לך איך הכושר שלהם היה....maor20094 כתב:דרור שמשון לקח את השחקנים לים, וכל הפייסבוק מוצף בכמה הוא מאמן מצוין,
הזוי חח.
מה נשתנה?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: מה נשתנה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
נו, חדש לך? או סקנדל או פסטיבל. עיין ערך פלט, עיין ערך אלישע.maor20094 כתב:דרור שמשון לקח את השחקנים לים, וכל הפייסבוק מוצף בכמה הוא מאמן מצוין,
הזוי חח.
גם גורש, נאקוומה ושמשון יזכו לאותו יחס העונה.
אם יש לו זמן לענות לכל אחד וזמן לגלוש כל היום בפייסבוק, כנראה שלא קרע אותם מספיק.הפועלעולה כתב:

נשבר הז*ן מהקבוצת חובבנים הזו, עוד לא התחילה העונה והם כבר הלכו לים.
מקווה להישאר שנה הבאה בליגה.
תוסיף איזו קריצהRedHell כתב:נשבר הז*ן מהקבוצת חובבנים הזו, עוד לא התחילה העונה והם כבר הלכו לים.
אנשים עלולים לא להבין אותך
הייתי רציני!!!!!Tal_Hbs כתב:
תוסיף איזו קריצה
אנשים עלולים לא להבין אותך

- ForeverRed
דרור שמשון מכיר את הטענות שהיו כלפיי מאירי סיני ומודע לציפיות שיש ממנו.
זה אמור לגרום לו לעשות עבודה טובה.
זה אמור לגרום לו לעשות עבודה טובה.
אנחנו בעצמנו מזלזלים מעצמנו.
דרור שמשון לא המציא את תורת הפיזיולוגיה, מאיר סיני לא למד משהו שונה מהראשון.
לא רוצה שיבוא איזה נחוש חדש ויזלזל בשחקנים בשנה שעברה ובצוות על ידי אמירות כמו "נהפוך אותם לנחושים וכו". שיעשה את העבודה שלו, שיצור רושם על המגרש ולא על ידי כתיבה בהודעות.
דרור שמשון לא המציא את תורת הפיזיולוגיה, מאיר סיני לא למד משהו שונה מהראשון.
לא רוצה שיבוא איזה נחוש חדש ויזלזל בשחקנים בשנה שעברה ובצוות על ידי אמירות כמו "נהפוך אותם לנחושים וכו". שיעשה את העבודה שלו, שיצור רושם על המגרש ולא על ידי כתיבה בהודעות.
לדעתי הצנועה אני חושב שבן אדם, טוב ככל שיהיה, צריך להגיע ממקום של ענווה ולהוכיח את יכולתיו במעשים.
אחרי הכל אסור לשכוח שהוא הגיע ממש לפני כמה ימים למועדון וכעת חובת ההוכחה עליו, ולא על ידי כיבוש לבבות האוהדים.
אחרי הכל אסור לשכוח שהוא הגיע ממש לפני כמה ימים למועדון וכעת חובת ההוכחה עליו, ולא על ידי כיבוש לבבות האוהדים.
זה בסדר. אבל גם בסדר להטריף את המערכת ולאותת לכל הבטלנים, חובבי החיים הטובים והישיבות קריוקי שהבית זוונות הסתיים.
מעולם תפקידו של מאמן הכושר לא היה כל כך באור הזרקורים כמו בעונה האחרונה אצלנו, אני מרוצה שדרור מגיע עם דריסת רגל ברורה.
יכול להיות שמאירי מקצועי מאוד אבל חלבי, לפעמים משהו פשוט לא מתחבר.
נקווה ששמשון יודע מה טוב יותר מה מתאים לקבוצה שלנו
מעולם תפקידו של מאמן הכושר לא היה כל כך באור הזרקורים כמו בעונה האחרונה אצלנו, אני מרוצה שדרור מגיע עם דריסת רגל ברורה.
יכול להיות שמאירי מקצועי מאוד אבל חלבי, לפעמים משהו פשוט לא מתחבר.
נקווה ששמשון יודע מה טוב יותר מה מתאים לקבוצה שלנו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לגופו של דיון, ההכנה השנה נראית ממוקדת, מוקדמת וטובה מההכנה של העונה הקודמת.
ביום שני יש כבר הגרלה באופ"א והמשחקים מעבר לפינה. מי שממליץ לחכות לסוף החלון באירופה בנוגע לזר החמישי צריך לקחת את המוקדמות בחשבון.
ביום שני יש כבר הגרלה באופ"א והמשחקים מעבר לפינה. מי שממליץ לחכות לסוף החלון באירופה בנוגע לזר החמישי צריך לקחת את המוקדמות בחשבון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי אם יש אי אלו הבדלים ברמת האימונים בין דרור שמשון וברק בכר לבין אלישע לוי ומאירי סיני אם נראה אותם זה יהיה במחנה האימונים וכמובן במשחקים עצמם, כרגע אי אפשר לדעת האם יש הבדל או שלא ברמת האימונים.
מה שנותר לי זה לקוות שדרור שמשון באמת יוכיח לי שאני טועה לגביו.
כפי שרשמתי אני נותן לו צ'אנס, אבל אני לא מתלהב מאימונים בים כי גם אצל אלישע ומאירי היקרים היו לנו אימונים כאלו וכולכם יודעים איך הכושר היה.
עכשיו זה באמת לא רציני לדעת אם יש שיפור בנושא הכושר הגופני או שלא ובטח שלא להתלהב מזה כמו שיש אנשים בפייסבוק...
כפי שרשמתי אני נותן לו צ'אנס, אבל אני לא מתלהב מאימונים בים כי גם אצל אלישע ומאירי היקרים היו לנו אימונים כאלו וכולכם יודעים איך הכושר היה.
עכשיו זה באמת לא רציני לדעת אם יש שיפור בנושא הכושר הגופני או שלא ובטח שלא להתלהב מזה כמו שיש אנשים בפייסבוק...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
שופכים לאגר דקה 60 לא? מה את/ה אומר/ת דר?דר אדום בנשמה כתב:לדעתי אם יש אי אלו הבדלים ברמת האימונים בין דרור שמשון וברק בכר לבין אלישע לוי ומאירי סיני אם נראה אותם זה יהיה במחנה האימונים וכמובן במשחקים עצמם, כרגע אי אפשר לדעת האם יש הבדל או שלא ברמת האימונים.