רשמי: בן שהר חתם ל3 שנים במועדון
Re: בן שהר?
אם בעלי הבית היו קצת חכמים, היו נפגשים מחר בבוקר ומחליטים ביחד שכולם מושכים את ההצעות שלהם על בן שהר.
אחר כך נראה ממי הוא ידרוש 400 אלף יורו. במצב כזה הוא גם יכול למשוך כמה זמן שהוא רוצה.
לא בא לי לא שהר ולא פלט. אחד סחטן והשני דפק לנו ברז.
גם ככה החלוץ שיגיע לא ישפיע על ההתמודדות מול השוויצרים, אז לאן יש לנו למהר?לדעתי עדיף לחכות בסבלנות ולחפש חלוץ שישדרג אותנו באמת.
אחר כך נראה ממי הוא ידרוש 400 אלף יורו. במצב כזה הוא גם יכול למשוך כמה זמן שהוא רוצה.
לא בא לי לא שהר ולא פלט. אחד סחטן והשני דפק לנו ברז.
גם ככה החלוץ שיגיע לא ישפיע על ההתמודדות מול השוויצרים, אז לאן יש לנו למהר?לדעתי עדיף לחכות בסבלנות ולחפש חלוץ שישדרג אותנו באמת.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לפי פרסום בטוויטר. חתם ל4 שנים.
לא יודע מה טיב המקור.
פרסום ראשון - בן שהר חתם הלילה בהפועל ב"ש על חוזה ל-4 שנים, במהלכן ירוויח קרוב לחצי מיליון דולר לעונה!! https://t.co/AUBG6LRXqo" onclick="window.open(this.href);return false;
לא יודע מה טיב המקור.
פרסום ראשון - בן שהר חתם הלילה בהפועל ב"ש על חוזה ל-4 שנים, במהלכן ירוויח קרוב לחצי מיליון דולר לעונה!! https://t.co/AUBG6LRXqo" onclick="window.open(this.href);return false;
הרגש שיחק כאן תפקיד משמעותיגיא חניה כתב: ברדה, מליקסון , ארבייטמן ... שלושתם ליגיונרים שחזרו אלינו אחרי מו"מ ארוך ומייאש, הבנתי ששהר עבר בדיקות רפואיות בסורוקה, ובכל מקרה לא רואה אף קבוצה מציעה לו חוזה כמו שאלונה הציעה לו.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ספורט1 מתעקשים ששהר עבר בדיקות רפואיות, אם כך למה הם אמרו שיש פערים? איזה הזויים
בקיצור, לפי תחושה, עד מחר ב-22:00 - שהר לוחץ ידיים עם אסי

אולי לוחץ לו יד ואומר לו תודה אבל לא תודה. עמה יעמיק!!!!הפועלעולה כתב:ספורט1 מתעקשים ששהר עבר בדיקות רפואיות, אם כך למה הם אמרו שיש פערים? איזה הזויים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
טוב כנראה שהוא לא חותם נקסט...
כלומר אם ספורט 1 כותבים עבר בדיקות רפואיות ושאר האתרים מדברים על פערים כספיים זה לא סימן טוב.
כלומר אם ספורט 1 כותבים עבר בדיקות רפואיות ושאר האתרים מדברים על פערים כספיים זה לא סימן טוב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
רק לי יש טעם רע מכל הסיפור הזה?
הרבה סכומים נזרקו לאוויר ביממה האחרונה.
אם רק חלקם נכונים ושהר עדיין ביקש יותר אז זה כבר גובל בתאוות בצע.
הרבה סכומים נזרקו לאוויר ביממה האחרונה.
אם רק חלקם נכונים ושהר עדיין ביקש יותר אז זה כבר גובל בתאוות בצע.
One מפרסמים שהוא אתמול בלילה נפגש עם כבירי שהציע לו 395 אלף דולר
אבל שהר מעדיף את ה450 שהציעה לו אלונה
אבל שהר מעדיף את ה450 שהציעה לו אלונה
אי אפשר לדעת מה באמת הסכומים שהציעו הכל זה משחק של מסע ומתן וסוכנים שמשפעים על התקשורת
- simply-red
זה כבר נהיה מביך כל הסיפור הזה.. כל המרדף הזה אחרי בנזמה.. אהה סליחה בן שהר, טוב ככל שיהיה ומיתוגי ככל שיהיה, יש גבול, הציעו לו פאקינג חוזה בסביבות 420k והוא עדיין מתלבט..
בלי קשר אם יגיע או לא מגיע שאפו ענק לזוג ברקת שעושים הכל כדי שנהפוך לקבוצה בכירה בכדורגל הישראלי.
בלי קשר אם יגיע או לא מגיע שאפו ענק לזוג ברקת שעושים הכל כדי שנהפוך לקבוצה בכירה בכדורגל הישראלי.
זה שם המשחק,מי שרוצה לשחק במגרש של הגדולים צריך לבוא עם שק מזומנים.
אני מציע לכולם לקחת בערבון מוגבל את הסכומים שנזרקים לאוויר.
אני מציע לכולם לקחת בערבון מוגבל את הסכומים שנזרקים לאוויר.
כל אחד נהיה פה שר אוצר ומנהל המשא ומתן.
את ברדה לקח יותר זמן להביא, אז תנמיכו את מפלס הלחץ.
סבלנות.
את ברדה לקח יותר זמן להביא, אז תנמיכו את מפלס הלחץ.
סבלנות.
שטויות במיץ, אין מה לשמור על סבלנות, בואו נודה כולנו על האמת זה לא החלוץ שאנחנו צריכים, ואני חושב שההגדרה חלוץ היא שגויה כי הוא מעולם לא שיחק את המשבצת שאנחנו מיעדים לו.
אם כבר משלמים משכורת כזו על שחקן אני חושב שיש זרים פי כמה יותר טובים ומוכחים ממנו.
אגב אני מאמין שאם פלט היה מקבל תוספת של כמה יורויים למשכורת הוא היה מוותר על הפיצויים!
אם כבר משלמים משכורת כזו על שחקן אני חושב שיש זרים פי כמה יותר טובים ומוכחים ממנו.
אגב אני מאמין שאם פלט היה מקבל תוספת של כמה יורויים למשכורת הוא היה מוותר על הפיצויים!
- The red one
גם עמוד הטוויטר הסאטירי של ״משה פרימו ציון 3״ פירסםאביאל כתב:לפי פרסום בטוויטר. חתם ל4 שנים.
לא יודע מה טיב המקור.