Totti כתב:
גדי, יש הבדל בין שוער שלישי לשוער שני.
זה שבמקרה התמזל מזלו של רז והוא מוצא את עצמו היום השוער המוביל זה משהו שאף אחד לא באמת תיאר לעצמו(לפני הפציעה של רובי וההחלטה לא להחתים עוד שוער)
שוער שלישי לומד, מתחשל, מתאמן עם השוערים הבכירים ועם שחקני שדה טובים יותר.
הוא לא אמור לשחק
אזהרה - פוסט ארוך.
חוש ההומור של ההיסטוריה:
עונת 88/89, הפועל באר שבע עומדת לשחק מול האלופה שבדרך ביתר ירושלים שעדיין ללא הפסד.
השוער הראשון אבי ליברמן נפצע באימון של חמישי. גם השוער השני יהודה אלוש פצוע ולא יכול לשחק. השוער השלישי הוא שוער קבוצת הנוער אסי רחמים. אסי בן 17 בסך הכל.
ביתר ירושלים אירחה באותה עונה בבלומפילד כי מגרש ימק"א פשוט לא התאים לקבוצה כל כך טכנית כמו ביתר ירושלים (אוחנה, מלמיליאן, שירזי, סמי מלכה, גרי ואן-דר מולן ועוד)
באר שבע קבוצת תחתית (נשארה אותה עונה בליגה במחזור האחרון לאחר תיקו 0-0 מורט עצבים:
הייתי בשכם באותה שבת לאחר שהוקפצנו לשכם בגלל הרצח של פועלים פלסטינים שבוצע ע"י עמי פופר ואותה שבת התכנית שירים ושערים קיצרה לי את החיים בחצי. המשחק האחרון היה נגד הפועל רמת גן ב"מכתש" המיתולוגי ובאותו מחזור הובקעה כמות אסטרונומית של שערים בגלל שרוב המשחקים היו של קבוצות שהיו בים. כל איתות לשער עם הצליל של "גוללללללל" הרג לי את הבריאות אבל בסוף התוצאה הנדרשת הושגה - 0-0 ורמת גן ירדה.
באר שבע באה לבלומפילד כדי לחטוף כמה שפחות בגלל היריבה ובגלל הילד האלמוני ממוצע הקומה שבשער.
הפתעת העונה התרחשה באותה שבת, הנער אסי רחמים עצר כל ניסיון של כוכבי ביתר ירושלים ובצד השני באר שבע גנבה גול. 1-0 לגמלים.