זה שי ! כתב:לספסל ולקחת את סרט הקפטן כדבר ראשון אחרי זה נראה , באמת שמספיק אם הילד רוצה לעזוב שיהיה גבר ויגיד אני רוצה לעזוב ,זה שי !
לספסל בלי שום קשר, הוא לא נראה טוב ולא מתאים לסוג משחק שצפוי שיתפתח ברעננה. לתפוס את מאור לשיחה עם אלונה ושתשאל אותו ככה:
״יש לך שתי אופציות:
1, אם אתה שלם עם עצמך בבאר שבע תגיד לי עכשיו ואני מוכנה לשדרג אותך קצת ולסגור ל5(!!) שנים בתנאים שלי
2. אם אתה רוצה מכבי תגיד לי עכשיו ושיביאו לי בדיוק מה שאני רוצה עליך בלי שקל אחד פחות
תבחר עכשיו״
רק עיוור לא רואה שבוזגלו רוצה ללכת למכבי , נכון שטוב לו בבאר שבע והוא מוערך מאוד אבל לדעתי הבנאדם מאז מכבי לא התגבר על מה שעבר עליו שם ,רוצה לנסות ולהראות שהוא מתאים למועדון הזה , בכל ראיון בכל פינה בכל כתבה בכל דיבור שיוצא על מאור מכבי תל אביב עולה, לא מבין תקטע שלו באמת ,זה שי !
Totti כתב:אמרתי אתמול ואומר שוב, אין שחקן שהוא מעל המועדון.
אם ערב משחק עונה יוצר האבא בוזגלו קשר עם גורמים במכבי לגבי מאור, הילד שלו צריך להיות מחוץ למועדון.
למנהלים - ההאקר איזי שרצקי השתלט למשתמש טוטי על החשבון
למנהלים - ההאקר איזי שרצקי השתלט למשתמש טוטי על החשבון
אף אחד לא השתלט, תפסיקו להיות נאיבים כבר.
מצטער, אף אחד לא יזכה אצלי לאהבה עיוורת, גם אם קוראים לו מאור בוזגלו והוא הכוכב הכי גדול של הקבוצה ב-20 השנים האחרונות.
המשחקים והתעתועים מידי שנה, האבא שחזר לחפש כותרות וההתבטאויות הלא חד משמעיות כלפי אפשרות החזרה למכבי בעתיד הם משהו בלתי נסלח מבחינתי, בטח ובטח כשהעונה החלה.
הבעיה שלכם שאתם יותר מידי נקשרים לשחקנים, ברגע שתפנימו שהכדורגל כבר מזמן הפך לעסק יהיה לכם יותר קל לשחרר.
מאור קיבל הצעה מאוד מאוד גבוהה ממכבי(ממקור מוסמך) תוסיפו לזה את האופציה לשחק בליגת האלופות והרי לכם משוואה בלי נעלמים.
החלום של מאור מעולם לא היה לשחק בב"ש, החלום של מאור זה לשחק באירופה ואם זה לא יקרה בעונה הבאה כנראה שזה אף פעם לא יקרה, דרכנו הוא לא יכול להיחשף לאירופה(כרגע) , האופציה הראשונה זה דרך הנבחרת (לא ממש רלוונטי) והאופציה השנייה דרך מכבי ת"א.
מאור (וזה לגיטימי) רואה לנגד עיניו רק את טובתו האישית ולכן נתן את הסכמתו למהלך הזה.
לעניות דעתי לא צריך להחזיק שחקנים בכוח אם שחקן חושב שהוא יכול להתקדם במקום אחר אין טעם להשאיר אותו במועדון, לכל שחקן בארץ (למעט אולי זהבי) ניתן למצוא תחליף ראוי לכן אני לא חושב שהמועדון היה מתרסק אם בוזגלו היה עוזב (תמורת חבילה ראויה).
xboy כתב:הבעיה שלכם שאתם יותר מידי נקשרים לשחקנים, ברגע שתפנימו שהכדורגל כבר מזמן הפך לעסק יהיה לכם יותר קל לשחרר.
מאור קיבל הצעה מאוד מאוד גבוהה ממכבי(ממקור מוסמך) תוסיפו לזה את האופציה לשחק בליגת האלופות והרי לכם משוואה בלי נעלמים.
החלום של מאור מעולם לא היה לשחק בב"ש, החלום של מאור זה לשחק באירופה ואם זה לא יקרה בעונה הבאה כנראה שזה אף פעם לא יקרה, דרכנו הוא לא יכול להיחשף לאירופה(כרגע) , האופציה הראשונה זה דרך הנבחרת (לא ממש רלוונטי) והאופציה השנייה דרך מכבי ת"א.
מאור (וזה לגיטימי) רואה לנגד עיניו רק את טובתו האישית ולכן נתן את הסכמתו למהלך הזה.
לעניות דעתי לא צריך להחזיק שחקנים בכוח אם שחקן חושב שהוא יכול להתקדם במקום אחר אין טעם להשאיר אותו במועדון, לכל שחקן בארץ (למעט אולי זהבי) ניתן למצוא תחליף ראוי לכן אני לא חושב שהמועדון היה מתרסק אם בוזגלו היה עוזב (תמורת חבילה ראויה).
צודק, לגיטימי לחלוטין. אבל עדיין מאכזב, מה גם שזאת לא הפעם הראשונה.
ובכלל, לא בוזגלו ולא אבא שלו הם הנושא, אלא התמימות של האנשים פה.
צאו מהסרט.
טוב,אני רק מקווה שכל מי שאתמול יצא עלינו,ידאג גם לחזור בו.
אין עשן בלי אש,מה לעשות... זו לא קלישאה זו האמת ומאור עם כמה שאני אוהב אותו יכול להמשיך להתחבא מאחורי אבא יעקב,בסוף הוא שותף לכל ההצעות,החלטות וכו וכו.
וכדאי כבר להפסיק את הפסטיבל הזה,אפשר להגיד "כן הציעו,סירבנו",אבל זה משול לבחורה מחוזרת שלא אומרת כן ולא אומרת לא,משאירה את זה באוויר ופתוח תמיד.
חבל.
אדום זקן כתב:טוב,אני רק מקווה שכל מי שאתמול יצא עלינו,ידאג גם לחזור בו.
אין עשן בלי אש,מה לעשות... זו לא קלישאה זו האמת ומאור עם כמה שאני אוהב אותו יכול להמשיך להתחבא מאחורי אבא יעקב,בסוף הוא שותף לכל ההצעות,החלטות וכו וכו.
וכדאי כבר להפסיק את הפסטיבל הזה,אפשר להגיד "כן הציעו,סירבנו",אבל זה משול לבחורה מחוזרת שלא אומרת כן ולא אומרת לא,משאירה את זה באוויר ופתוח תמיד.
חבל.
Totti כתב:
אף אחד לא השתלט, תפסיקו להיות נאיבים כבר.
מצטער, אף אחד לא יזכה אצלי לאהבה עיוורת, גם אם קוראים לו מאור בוזגלו והוא הכוכב הכי גדול של הקבוצה ב-20 השנים האחרונות.
המשחקים והתעתועים מידי שנה, האבא שחזר לחפש כותרות וההתבטאויות הלא חד משמעיות כלפי אפשרות החזרה למכבי בעתיד הם משהו בלתי נסלח מבחינתי, בטח ובטח כשהעונה החלה.
שלום לתמימות
אז שאני אבין, אתה רוצה שאלונה תזרוק את מאור מהקבוצה עכשיו? אמיתי? רק בגלל שאבא שלו יצר קשר עם מכבי לפני המשחק?
לפי הלוגיקה הזאת, 80% מהשחקנים בליגה צריכים לשבת ביציע, כי מישהו מטעם פנה למישהו אחר, לא משנה כמה הזויה הפנייה