חשיבות הזר החמישי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חשיבות הזר החמישי
אני יודע שאנחנו בשלב מוקדם מאוד של העונה, אבל במשחקים הגדולים, במפגש הכפול מול תון, במשחק מול מכבי בטדי ובמשחק אתמול, החוסר בחלוץ סקורר זעק לשמיים.
לפי מה שמסתמן כרגע, ארבייטמן פציע מידי/לא סקורר מספיק כדי למלא את העמדה הזאת אצלנו, ואם הוא לא יראה שיפור ניכר, הייתי מעכשיו מחפש חלוץ זר לינואר שיגיע במקום ארבייטמן אם האחרון לא ישתפר משמעותית.
לאור הזמן הרב שיש עד ינואר, יש לקבוצה מספיק זמן למצוא שחקן איכותי להתקפה. חלוץ זר טוב יכול להיות ההבדל בין הפועל באר שבע נאיבית להפועל באר שבע שזוכה בתארים...
לפי מה שמסתמן כרגע, ארבייטמן פציע מידי/לא סקורר מספיק כדי למלא את העמדה הזאת אצלנו, ואם הוא לא יראה שיפור ניכר, הייתי מעכשיו מחפש חלוץ זר לינואר שיגיע במקום ארבייטמן אם האחרון לא ישתפר משמעותית.
לאור הזמן הרב שיש עד ינואר, יש לקבוצה מספיק זמן למצוא שחקן איכותי להתקפה. חלוץ זר טוב יכול להיות ההבדל בין הפועל באר שבע נאיבית להפועל באר שבע שזוכה בתארים...
Re: חשיבות הזר החמישי
אני לא מבין איך כולם רואים את זה חוץ מהצוות המקצועי?
אין לנו חלוץ 9 טבעי, היחיד שהוא כזה זה ארביטמן והוא לא ברמה.
אין לנו חלוץ 9 טבעי, היחיד שהוא כזה זה ארביטמן והוא לא ברמה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
הגענו אין ספור פעמים למצב של שחקן בתוך הרחבה, מעביר כדור רוחב לרחבה, שהר אתמול היה שם 2 גולים
שלומי לא שיחק מתחילת העונה, יש חלודה הוא שחקן מצויין אני עוד מאמין בו.
אל תשכחו עונה שעברה שהוא בקושי שיחק הוא נתן 13 גולים בעונה, אני הייתי לוקח את המקום של זר, על שחקן "עושה משחק" (פליימקר) אין לנו אחד כזה.
לצערי מליקסון אם כמה שאני אוהב אותו הוא לא יציב.
חייבים קילר שיגמור משחקים ממסירה אחת, (סטייל גוטי, א'ח גוטי גוטי
)
אל תשכחו עונה שעברה שהוא בקושי שיחק הוא נתן 13 גולים בעונה, אני הייתי לוקח את המקום של זר, על שחקן "עושה משחק" (פליימקר) אין לנו אחד כזה.
לצערי מליקסון אם כמה שאני אוהב אותו הוא לא יציב.
חייבים קילר שיגמור משחקים ממסירה אחת, (סטייל גוטי, א'ח גוטי גוטי

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
- ForeverRed
מסכים, אתמול זה הורגש מאוד.
היו לא מעט דקות שהקבוצה שיחקה נכון, עם הכנסות כדורים טובים דרך האגפים.
אבל מה שוות הכנסות הכדורים אם אין מי שינצל אותם.
אני בטוח שעם שהר זה היה נראה אחרת, אבל עדיין צריך שחקן שיוכל להשלים אותו, רצוי מישהו עם משחק ראש משובח.
היו לא מעט דקות שהקבוצה שיחקה נכון, עם הכנסות כדורים טובים דרך האגפים.
אבל מה שוות הכנסות הכדורים אם אין מי שינצל אותם.
אני בטוח שעם שהר זה היה נראה אחרת, אבל עדיין צריך שחקן שיוכל להשלים אותו, רצוי מישהו עם משחק ראש משובח.
- simply-red
חסר לנו זהבי..
חסר לנו פריצה.simply-red כתב:חסר לנו זהבי..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני חושב שחסר לנו שחקן כמו זהבי, לא חייב חלוץ 9.
אבל אם כבר הולכים על חלוץ 9 אז שיהיה כמו ראדוניץ' של מכבי, שחקן עם גובה וזריזות רגליים ועם פיזיות.
אבל אם כבר הולכים על חלוץ 9 אז שיהיה כמו ראדוניץ' של מכבי, שחקן עם גובה וזריזות רגליים ועם פיזיות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מצחיק!דר אדום בנשמה כתב:אני חושב שחסר לנו שחקן כמו זהבי, לא חייב חלוץ 9.
אתה מסיק מסקנות מהר מידי? מתי כבר ראית את ראודוניץ'?
ב5 דק' מול ק"ש? חחח אל תהיה מביך
480 קרנות. 350 מתוכם באותה מחצית באותו צד, עזבו את התוצאה, לא היה גם סיכון ממשי של השער באף קרן.
זה משהו שצריך לעורר מחשבה.
הקרן המצחיקה של בוזגלו במחצית הראשונה הזכירה לי בעיטה דומה מסמי עופר נגד חיפה בשנה שעברה. פחדתי שיהיה פנדל כשראדי בחוץ והבעיטה האגדית של בוזי לכוכב פלוטו (באותו משחק) תחזור על עצמה.
הקרן המצחיקה של בוזגלו במחצית הראשונה הזכירה לי בעיטה דומה מסמי עופר נגד חיפה בשנה שעברה. פחדתי שיהיה פנדל כשראדי בחוץ והבעיטה האגדית של בוזי לכוכב פלוטו (באותו משחק) תחזור על עצמה.
מילא שאין מצבים, אבל כל קרן שלנו מתפרצת מעולה לחיפה. בשלב מסוים חשבתי שעדיף שנמסור את הקרנות לסטויקוביץ'.Shayke10 כתב:480 קרנות. 350 מתוכם באותה מחצית באותו צד, עזבו את התוצאה, לא היה גם סיכון ממשי של השער באף קרן.
- simply-red
חסר זהבי ברמת שחקן וינר, קילר, שנושך ובועט, שחקן שמחצי מצב גומר משחק.
עם שחקן כזה מאוד יכול להיות שהיום היינו בבתים באירופאית ועם עוד 5 נק בטבלה.
עם שחקן כזה מאוד יכול להיות שהיום היינו בבתים באירופאית ועם עוד 5 נק בטבלה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אמרתי כבר אלף פעם, בוזגלו כבר עונה וקצת גרוע בקרנות, גם הכדורים החופשיים שלו כבר לא אותו הדבר, אם כי בנושא הזה יש שיפור קל מעונה שעברה.
צריך דחוף לתת למליקסון או לראד להגביה, בוזגלו צריך להיות טוב במשחק רץ אם כי גם במשחק רץ הוא פשוט נראה לא טוב.
לדעתי זה גם סרט הקפטן מכביד עליו, מן הראוי לתת את סרט הקפטן לסוארס לדוידזאדה או למליקסון.
צריך דחוף לתת למליקסון או לראד להגביה, בוזגלו צריך להיות טוב במשחק רץ אם כי גם במשחק רץ הוא פשוט נראה לא טוב.
לדעתי זה גם סרט הקפטן מכביד עליו, מן הראוי לתת את סרט הקפטן לסוארס לדוידזאדה או למליקסון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הקילר, החלוץ 9 הזה שכולנו מחפשים, הוא לא זר, קוראים לו טוטו תמוז.