ביתר י-ם- הפועל באר שבע, יום שני, 19.10, 20:55.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: ביתר י-ם- הפועל באר שבע, יום שני, 19.10, 20:55.

שליחה על ידי dor69 »

לא מבין את הקטע של עמלת אינטרנט.. כאילו רבאק זה פחות מאמץ ממכירה פרונטאלית או טלפונית אז למה?

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב:לא מבין את הקטע של עמלת אינטרנט.. כאילו רבאק זה פחות מאמץ ממכירה פרונטאלית או טלפונית אז למה?
השיטה הזאת נועדה להקל על הקבוצות,במקום שהם יחזיקו כוח אדם וישלמו,הם שוכרים קבלן משנה,לצורך העניין שפע או לאן,מוכרים להם את הכרטיסים ומונעים מעצמם את כל כאבי הראש.
העמלה הולכת כמובן למשרד הכרטיסים,עלויות אחזקת האתר,עובדים וכמובן רווח.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

[quote="אדום זקן"][quote="dor69"]לא מבין את הקטע של עמלת אינטרנט.. כאילו רבאק זה פחות מאמץ ממכירה פרונטאלית או טלפונית אז למה?[/quote]
השיטה הזאת נועדה להקל על הקבוצות,במקום שהם יחזיקו כוח אדם וישלמו,הם שוכרים קבלן משנה,לצורך העניין שפע או לאן,מוכרים להם את הכרטיסים ומונעים מעצמם את כל כאבי הראש.
העמלה הולכת כמובן למשרד הכרטיסים,עלויות אחזקת האתר,עובדים וכמובן רווח.[/quote]
על עמלת המכירה אין חצי טענה לאף אחד, הרי משרד הכרטיסים צריך גם הוא להרוויח. מה שאני לא מבין הוא עמלת האינטרנט

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: על עמלת המכירה אין חצי טענה לאף אחד, הרי משרד הכרטיסים צריך גם הוא להרוויח. מה שאני לא מבין הוא עמלת האינטרנט
אותה גברת בשינוי אדרת.
עמלת אינטרנט זה יענו רווח במילה יפה יותר.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום זקן כתב: אותה גברת בשינוי אדרת.
עמלת אינטרנט זה יענו רווח במילה יפה יותר.
חבל שזה עוד דקירונת לכיס של אוהדי הכדורגל הממוצעים

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

שימו לב שעמלת אינטרנט היא חמישה שקלים גם אם אתה מזמין 5 כרטיסים.

אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה.

כאחד שיש לו מנוי חוץ ומשלם בכל משחק 5 שקלים עמלת אינטרנט + 10 אחוז עמלת כרטיס אני לא מצטער.

בתור סטודנט יש לי עדיפות לכרטיסי סטודנט או נוער (במגרשים שסטודנטים רשאים להיכנס עם נוער) כמו עכו למשל שעשו את התרגיל הידוע שנגמרו הכרטיסי נוער וילדים וחיילים שילמו כרטיס בוגר (עזבו שזה ביזיון בפני עצמו) למנויי החוץ נקנה הכרטיס מראש ולכן תמיד יש נוער אם יש צורך בכך.

בנוסף יש בכל אצטדיון קופה נפרדת למנויי החוץ עם תור אפסי וטיפול מהיר, שווה כל שקל.

וכן יש עלויות להזמנה באינטרנט כי יש אנשים שממיינים את ההזמנות שלנו לפי שמות ושבאים לעמוד בקופות ולחלק אותם לאוהדים שמגיעים

יש עלויות עובדים וכן בעל העסק גם צריך להרוויח.

מי שמפריעה לו העמלה אינטרנט תמיד יכול לרכוש במשרדי שפע, ה 5 שקל שווים הרבה פחות מהדלק והזמן שתשקיעו בזה וזו עמלה שלוקחים בכל מקום, לדעתי היא הגיונית כי יש עליה אקסטרה עבודה (מיון וחלוקה ביום המשחק וזה כוח אדם).

חושב שבכל מה שקשור לשירות לאוהד אנחנו הכי מתקדמים בארץ ביחד עם מכבי חיפה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

למרות שזה עוד רחוק, אני מקווה שהמשחק או לפחות המסביב לו יעבור ברוח של סולידריות ואחדות ישראל.
בשעה שהאויב מחפש לכלותנו בכל צורה ודרך, אין מקום לאלימות על רקע ספורטיבי בשום דרך.
שיהיה כדורגל טוב ושהטוב יותר ינצח.

אני לא באמת יודע אם קיימת הידברות מול ארגון האוהדים שלהם(טרור כך מספרים), אך אך יש כזו או יש ניסיון, חובה להנמיך את הלהבות בנינו, ממילא המשחק הזה יהיה מאותגר מאוד בטחונית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

oranu כתב:שימו לב שעמלת אינטרנט היא חמישה שקלים גם אם אתה מזמין 5 כרטיסים.

אם אני טועה תתקנו אותי בבקשה.

כאחד שיש לו מנוי חוץ ומשלם בכל משחק 5 שקלים עמלת אינטרנט + 10 אחוז עמלת כרטיס אני לא מצטער.

בתור סטודנט יש לי עדיפות לכרטיסי סטודנט או נוער (במגרשים שסטודנטים רשאים להיכנס עם נוער) כמו עכו למשל שעשו את התרגיל הידוע שנגמרו הכרטיסי נוער וילדים וחיילים שילמו כרטיס בוגר (עזבו שזה ביזיון בפני עצמו) למנויי החוץ נקנה הכרטיס מראש ולכן תמיד יש נוער אם יש צורך בכך.

בנוסף יש בכל אצטדיון קופה נפרדת למנויי החוץ עם תור אפסי וטיפול מהיר, שווה כל שקל.

וכן יש עלויות להזמנה באינטרנט כי יש אנשים שממיינים את ההזמנות שלנו לפי שמות ושבאים לעמוד בקופות ולחלק אותם לאוהדים שמגיעים

יש עלויות עובדים וכן בעל העסק גם צריך להרוויח.

מי שמפריעה לו העמלה אינטרנט תמיד יכול לרכוש במשרדי שפע, ה 5 שקל שווים הרבה פחות מהדלק והזמן שתשקיעו בזה וזו עמלה שלוקחים בכל מקום, לדעתי היא הגיונית כי יש עליה אקסטרה עבודה (מיון וחלוקה ביום המשחק וזה כוח אדם).

חושב שבכל מה שקשור לשירות לאוהד אנחנו הכי מתקדמים בארץ ביחד עם מכבי חיפה.
נשמע יותר הגיוני. מקבל :)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אם יימשך הגל הזה,אני לא רואה הרבה אוהדים שלנו מגיעים לטדי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:אם יימשך הגל הזה,אני לא רואה הרבה אוהדים שלנו מגיעים לטדי
זו בדיוק הסיבה שצריך להרגיע את הרוחות בין מחנות האוהדים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

Totti כתב: זו בדיוק הסיבה שצריך להרגיע את הרוחות בין מחנות האוהדים.
שמע אולי אני קצת אשמע כמו שלומי12 אבל האמת אנחנו אך פעם לא חששנו להגיע לטדי בגלל אוהדי ביתר,למרות שאין אהבה כזאת גדולה בין המחנות.
הבעיה היא במצב הבטחוני ואם יימשך כך,לא רואה הרבה אנשים מגיעים,על אחת כמה ילדים ונשים

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: שמע אולי אני קצת אשמע כמו שלומי12 אבל האמת אנחנו אך פעם לא חששנו להגיע לטדי בגלל אוהדי ביתר,למרות שאין אהבה כזאת גדולה בין המחנות.
הבעיה היא במצב הבטחוני ואם יימשך כך,לא רואה הרבה אנשים מגיעים,על אחת כמה ילדים ונשים
הייתי שמח לראות שתפ דווקא בימים כאלו.
פחד זה בטוח לא

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שתפ? ז** עליהם. ערבים עם כיפות, זה מה שהם. שכחתם שזרקו אבנים לשער 5 ופגעו באחד מחברי הפורום, את ההתנהגות שלהם בטדי ב-3-0 ומה שקרה ממש לפני שבוע וקצת?
סולידריות או לא, אם הם יפסידו כמו בפעם הקודמת, הם יתנהגו בדיוק באותה צורה. זה בדם שלהם.

בכל מקרה, לא חושב שהמצב ימשיך ככה עד ה-19.10... אני מאמין שזה יירגע בימים הקרובים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועלעולה כתב:שתפ? ז** עליהם. ערבים עם כיפות, זה מה שהם. שכחתם שזרקו אבנים לשער 5 ופגעו באחד מחברי הפורום, את ההתנהגות שלהם בטדי ב-3-0 ומה שקרה ממש לפני שבוע וקצת?
סולידריות או לא, אם הם יפסידו כמו בפעם הקודמת, הם יתנהגו בדיוק באותה צורה. זה בדם שלהם.

בכל מקרה, לא חושב שהמצב ימשיך ככה עד ה-19.10... אני מאמין שזה יירגע בימים הקרובים.
אם היינו יודעים שיורם כהן כותב כאן הכל נתפס אחרת

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

או שפשוט זה לא סביר שמצב כזה של 4-5 פיגועים בכל יום יימשך לעוד 11 ימים. גם בצוק איתן היו ימים שחמאס ירו מעל 100 רקטות וזה ירד ככל שהזמן עבר.

שלח תגובה