כדי לטפל במצב, אם זה בכלל אפשרי, צריך לגבות מהמחבלים מחיר כבד. כזה שיהפוך את המעשים שלהם ללא משתלמים.
להעביר מסר שכל מחבל הוא בן מוות, להרוס בתים, לשלול אזרחויות ולגרש משפחות.
חיינו וחיי ילדינו עומדים על הכף. ההתרפסות המתמשכת היא שהובילה למצב הזה מלכתחילה והיא גם זו שתביא להחמרתו.
מה קשור ללהתייפייף?
יש להעביר מסר בגורמים המדיניים (כל מה שציינת) ויש לבצע לינץ'. אפילו אם נבצע 99 לינצ'ים במחבלים (שלא יעבירו שום מסר, רק יוציאו אותנו יותר רע בעולם) ולינץ' אחד יהיה בחף מפשע - זה פשוט לא שווה את זה.
מחבל צריך לחסל נקודה. לא להשאיר אותו חי ולתת להמון משולהב לבצע בו לינץ', מה זה יעזור? אף מחבל פוטנציאלי לא יראה את הסרטונים ויגיד "אוי תראו מה עושים לו, אני לא הולך לבצע עכשיו את הפיגוע שתכננתי". ההיפך הוא הנכון! זה רק יגרום להם לרצות לרצוח יותר ויהודים על מה שהם עושים ל"אחים שלהם".
באמת שהיה כבר עדיף שהמאבטח היה יורה והורג את האריתראי המסכן מאשר לתת לו לגסוס במשך 4-5 שעות עד למוות הסופי.
bs war כתב:
אוי לנו אם נשווה עצמנו אליהם. קלישאה או לא אנחנו באמת אמורים להיות יותר טובים.
לא אמרתי לירות כדי לנטרל בלבד, אם אתה מאוים מן הסתם תגיב בכל דרך אפשרית. אבל אם המחבל כבר מנוטרל אין צורך להוסיף. כולנו יודעים שכמעט בכל זירת פיגוע בסבב האחרון היו אזרחים שדאגו להוסיף ריקושטים למחבל המחוסל או המנוטרל. לא היה רחוק היום שזה יוביל לפגיעה בחפים מפשע.
בינתיים גם אותו בחור זר נפטר. עצוב.
די ברישא של תגובתך להבהיר עד כמה מעוות הלקסיקון שלך. לחסל מחבל זה לא לרדת לרמת האוייב, זה הצלת חיים. לידיעתך - מונה הנרצחים כתוצאה מטרור של משוחררי עסקאות שונות - מג'יבריל ועד שליט - כבר מזמן חצה את ה-200. לזה גם תוסיף את העובדה שחלק לא מבוטל מהמפגעים עושים זאת אחרי שיקול קר וענייני של כדאיות - הוא ישב בכלא בתנאי בית מלון, יוציא תואר אקדמי או שניים, ובבא היום גם יחזור לכפר במעמד של גיבור תרבות. תבין לבד מה המשמעות הפרקטית של ה'הומניות' אליה אתה מטיף.
blueman כתב:
מסכים איתך שחייב לנהוג במחבלים ביד קשה מאוד, הבעיה שהמדינה לא יכולה להכיל את החוקים שלה עצמה על מחבלים יהודים ולכן החוקים שאתה מציע פשוט לא אפשריים
ForeverRed כתב:
אז שתתחיל להכיל, כי כרגע כולנו משלמים את המחיר.
מחבל = מוות.
מסכים לגמרי, אבל כבר היום אתה רואה שלמחבלים יהודים לא הורסים בתים לעומת ערבים. המדינה חייבת להרתיע מחבלים, עונש מוות,הריסת בתים, שלילת אזרחות הכל תופס, רק שיעשו משהו
כמה זייני שכל. כל אחד משחק לי אותה ימני קיצוני. אני מבין שזה באופנה עכשיו
מעניין מה הייתם אומרים אם אותו הרוג לא היה אריתראי אלא מישהו שאתם מכירים(או חס וחלילה קרוב משפחה).
כמו שאמרו מעליי, לא פוגעים והורגים סתם ככה בבן אדם כי הוא חשוד כמחבל.
יש הבדל בין לנטרל/לחסל מחבל עם נשק קר/חם לבין לירות מתוך פאניקה ואז עוד להכות את הבחור.
ככה זה כשיש הסתה מטורפת בעיקר ברשתות החברתיות וככה זה שאנשים לא מאומנים נושאים נשק(ועוד רוצים לתת רישיונות לאנשים..)
CrazyRed7 כתב:כמה זייני שכל. כל אחד משחק לי אותה ימני קיצוני. אני מבין שזה באופנה עכשיו
מעניין מה הייתם אומרים אם אותו הרוג לא היה אריתראי אלא מישהו שאתם מכירים(או חס וחלילה קרוב משפחה).
יש הבדל בין לנטרל/לחסל מחבל עם נשק קר/חם לבין לירות מתוך פאניקה ואז עוד להכות את הבחור.
ככה זה כשיש הסתה מטורפת בעיקר ברשתות החברתיות וככה זה שאנשים לא מאומנים נושאים נשק(ועוד רוצים לתת רישיונות לאנשים..)
ואולי זה אתה שמנסה עאלק לשחות נגד הזרם עם הומניות מזוייפת?
CrazyRed7 כתב:כמה זייני שכל. כל אחד משחק לי אותה ימני קיצוני. אני מבין שזה באופנה עכשיו
קשקוש!
ככה זה שנשבר פה כבר לאנשים שכל כמה שנים .
קמה לה איזו התקוממות חדשה בשם אחר ששמה לה למטרה להרוג יהודים כי הם יהודים!
תתעורר!!!
50 שנה טובחים בנו כאן,פעם קוראים לזה אינתיפאדה,פעם התקוממות,פעם אל אקצה,הכל כשר.
הטעות הייתה של המאבטח שירה בו ומאותו רגע הבנאדם סומן כמחבל לכל דבר ועניין.
זה היה עניין של זמן עד שניתקל במקרה כזה.
זאת גם הסיבה שאסור לתת הקלות לנשיאת נשק.
לבוא ולהאשים את האנשים שבעטו בו זאת צביעות.
מחבלים צריך להרוג.
אדום זקן כתב:
קשקוש!
תתעורר!!!
50 שנה טובחים בנו כאן,פעם קוראים לזה אינתיפאדה,פעם התקוממות,פעם אל אקצה,הכל כשר.
אדום זקן כתב:
קשקוש!
תתעורר!!!
נניח שזה בסדר לבצע משפט שדה ולחסל למרות שלא מהווה סיכון..
נניח שהוא כן מחבל בן עוולה..
בסרטון היה נדמה שהבנאדם מת. לא חי. גמור. מחוסל.
ועדיין בעטו לו בראש. זרקו עליו ספסל. אגרופים(לפי בחור שהתראיין והראה בגאווה את ידיו מגואלות בדם).
מה המטרה של זה? בשביל מה זה טוב?
הבנאדם מת.