הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

oranu כתב:דר אתה איש מאוד מעצבן יאמר לזכותך אני לא אענה.

הויכוח פה הוא לא על אם אלישע היה טוב או לא.

אלא שצריך לדעת לכבד אנשים שעבדו פה ונתנו פה 3 שנים מתוכם אחת מוצלחת לכל הדעות אחת כשלון לכל הדעוץ ועוד אחת לא רעה בכלל.

אם הזרים היו גרועים הייתם אומרים זה הכשלון של אלישע כשהם טובים ופגע בול אתם אומרים שהנחיתו לו אותם.

או שהמאמן אחראי או שלא אבל אם הוא אחראי הוא אחראי גם על הכשלונות סטייל גמר גביע וגם על ההצלחות סטייל פגיעה בזרים סוארס בלם ושתי עונות בצמרת.

אמרתי שצריך לתת כבוד לא להלל ולא לבנות לו פסל במדרחוב, הבן אדם תמיד היה נעים הליכות, איש שיחה, מאמן ישראלי בכיר (עובדה) וחלק מהשינוי רשום על שמו.

מאמן יותר טוב מבכר? ממש לא, לדעתי לפחות.

חלק בלתי נפרד מהיותינו קבוצת צמרת? ממש כן כי הוא היה המאמן ובמבחן התוצאה הוא הצליח.
אני מצטערת מאוד שאני מעצבן אותך ושאתה לא יכול להגיב לי כמו שצריך על התגובה שלי....
ובקשר לכבוד, אני מכבד את אלישע אבל לא צריך להאדיר אותו מעבר למה שהוא עשה, באותה מידה שהוא קידם אותנו היינו גם מרחק של הפסד מירידה איתו, אבל את זה אתה לא מזכיר, ובאותה מידה שהוא הפך אותנו לקבוצת צמרת הכדורגל תחתיו היה נוראי והשיא כאמור שהוא זורק *** בגביע המדינה ובמשחק שקדם לגביע המדינה.
הרבה יותר כבוד מגיע לברדה ולאלונה.
אלישע לא יהיה חקוק אצלי בספר הזכרונות אם נזכה באליפות או דאבל או טריפל העונה או גם אם לא נזכה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אני מצטערת מאוד שאני מעצבן אותך ושאתה לא יכול להגיב לי כמו שצריך על התגובה שלי....
ובקשר לכבוד, אני מכבד את אלישע אבל לא צריך להאדיר אותו מעבר למה שהוא עשה, באותה מידה שהוא קידם אותנו היינו גם מרחק של הפסד מירידה איתו, אבל את זה אתה לא מזכיר, ובאותה מידה שהוא הפך אותנו לקבוצת צמרת הכדורגל תחתיו היה נוראי והשיא כאמור שהוא זורק *** בגביע המדינה ובמשחק שקדם לגביע המדינה.
אלישע לא יהיה חקוק אצלי בספר הזכרונות אם נזכה באליפות או דאבל או טריפל העונה או גם אם לא נזכה.
טריפל של יס?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

של סלקום .

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: טריפל של יס?
חחחח מצחיק (לא).
אתה יודע למה התכוונתי, גביע הטוטו+גביע+אליפות....

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

מתי כבר כבר תיסע לאיזה חופשה משפחתית באנגולה או משהו,מקום שאין בו קליטה או אינטרנט,איזה שבוע חופש מהשטויות שלך.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

דר אדום בנשמה כתב: חחחח מצחיק (לא).
אתה יודע למה התכוונתי, גביע הטוטו+גביע+אליפות....
דר, תמחוק את השורה האחרונה שלך הוא יודע למה התכוונת.
[s]אתה יודע למה התכוונתי, גביע הטוטו+גביע+אליפות....[/s]

בקשר לנושא:
אחרי שאלישע לא כיבד את 15,000 האוהדים שהגיעו לסמי עופר וחזרו הביתה מושפלים אני לא רוצה לכבד אותו, אם לא היה עושה פרצופים לפני הגמר גביע והיה מתנהג בצורה מקצועית אולי הכל היה נראה אחרת. אבל כמובן שגם השחקנים לא חפים מפשע ועם הכסף שהם מקבלים הם צריכים לדעת לעשות את הניתוק לפני משחקים סופר חשובים (ואני לא מדבר על יס או סלקום).

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב:מתי כבר כבר תיסע לאיזה חופשה משפחתית באנגולה או משהו,מקום שאין בו קליטה או אינטרנט,איזה שבוע חופש מהשטויות שלך.
מתיי אתה תטוס לחופשה, שבועיים חופש מהשטויות שלך לא יזיקו...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב:מתי כבר כבר תיסע לאיזה חופשה משפחתית באנגולה או משהו,מקום שאין בו קליטה או אינטרנט,איזה שבוע חופש מהשטויות שלך.
חחחח גינאה המשוונית

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

דר אדום בנשמה כתב:אני מצטערת מאוד שאני מעצבן אותך ושאתה לא יכול להגיב לי כמו שצריך על התגובה שלי....

וואו בן אדם, טוב בוא ניכנס לדיון פרט פרט.

א. אתה שאלת פה שאלה באיזה שהיא טון מאיים כאילו זה מינימום פורום בורר ואתה בתפקיד רון הפרסי אז באמת בחרתי שלא להתייחס כי אני דיברתי לפני כן על לתת כבוד ומה אתה ענית השם יודע.

ב. איפה לא התייחסתי?????
רשמתי בבירור עונה אחת כשלון עונה אחת הצלחה ועונה אחת טובה.
הכשלון נראה לי מכוון לעונה שבא נשארנו בליגה במחזור האחרון, וכן זאת הייתה עונה רעה אבל בסוף נשארנו.

ג. אתה באמת רוצה להגיד לי שכל ה 6-2 בגמר גביע נגד מכבי עם 173849 חיסורים בהרכב כל כולו על אלישע????

אתה באמת רוצה להגיד לי שלסוארס ואגידה אין אשמה הרבה יותר גדולה ממנו?

אתה באמת רוצה להגיד לי שאלישע אשם יותר מהשחקנים שהגיעו למעמד שיא בקריירה שלהם מול 30000 צופים מתוכם 15000 אדומים מבאר שבע שנתנו להם אווירה מטורפת והם חירבנו במכנסיים?

אתה באמת מאשים את אלישע ורק אותו בהפסד הזה???

במשחק כזה גמר גביע עם מאמן בלי מאמן עם התרנגול של בני יהודה כקמיע איתי כאיש גדר לא כריזמתי בעליל ועם משה אוחיון על תקן כרוז לא משכנע בסמי עופר השחקנים היו צריכים להיראות הרבה אבל הרבה אבל הרבה יותר טוב.

זה היה ביזיון במלוא מובן המילה של השחקנים, המאמן, ההנהלה של כולם.

זה שהודיעו לאלישע על פיטוריו שבוע לפני כן לא ממש תרם לאווירה בחדר הלבשה וברצון שלו לנצח מסכים.

זה שהוא שותף לביזיון מסכים.

זה ש 3 שנים של אימון הקבוצה מסתכמות לגמר הזה ועליו הוא נשפט?
לא פחות מביזיון.

היה טוב וטוב שהיה כל מה שאמרתי לאןרך כל הדרך זה שלדעתי צריך לדעת לתת כבוד לאנשים שעבדו פה בעיקר לאנשים כמו אלישע שאם תאהב או לא תאהב אותו כמאמן הוא אדם נעים הליכות שתמיד נתן כבוד לכל הגורמים החל מהקהל ועד לאחרון השחקנים ומעולם לא ירק לבאר ממנה שתה גם לא בראיונות של אחרי הפיטורים, אז סבבה בא לכם לשנוא אותו תשנאו בא לכם לזכור אותו לרע תזכרו.

אני בוחר לזכור אותו לטובה ומקום לזכור לו את ה 6-2 בגמר אני אזכור לו את ה 3-2 בוסרמיל של אליה ואת ה 3-2 ו ה 3-1 לפני כן.

אני אזכור לו שתמיד הודה לקהל, שאף פעם לא התלכלך, אני אזכור את ה 3-0 בנתניה למרות הענה העגומה במחזור הסיום, את השער המרגש של סיראז נגד רעננה בגביע חוץ בהארכה, את פלט שובר את מכבי חיפה בוסרמיל רק עם הראש ו2 מהפכים מפחידים של דובב ונניקולס מול בני יהודה פעמיים באותה עונה.

אני בוחר לזכור את הרגעים היפים של אלישע במועדון ואני זוקף לזכותו את היותו מאמן הפועל באר שבע בשנים שבהם עשתה את הטרנספורמציה מקבוצה שמדלגת בין ליגות לקבוצת צמרת לגיטימית.

לצד ההצלחות והרגעים המרגשים היו גם רגעים מאכזבים? אכן כן.

היה גם בזיון אחד ענק? אכן כן.

אני אזכור אותו לטובה למרות כל אלו ואם תרצו או לא את העובדות לא תצליחו לשנות.

אלישע לוי אימן את הפועל באר שבע ב 3 שנים האחרונות ובשנתיים המאוחרות יותר הוא גם היה המאמן בעיצומה של מהפכה במועדון הפועל באר שבע בהפיכתו למועדון צמרת בליגת העל.

סוג של תהליך שהתחיל אצל קריית שמונה לפני כמה שנים ונמשך עד היום, רק עם פוטנציאל פי 30 יותר גדול הן מבחינה תקציבית וכמובן מבחינת קהל, מסורת, מתקן וגודל של מועדון.

אלישע תודה על מה שנתן ומסתכלים קדימה ללא שום השוואות וחפירות מיותרות, ממני מגיעה לו תודה שכל אחד יבחר לאהוב/לשנוא ואת ההסתכלות שלו על החיים, זו ההסתכלות שלי.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Totti כתב: חחחח גינאה המשוונית
אני מוכן עכשיו לטוס לחצי שנה לאיי וויטסאנדיי, לא צריך קליטה ולא אינטרנט.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

oranu כתב:

וואו בן אדם, טוב בוא ניכנס לדיון פרט פרט.

א. אתה שאלת פה שאלה באיזה שהיא טון מאיים כאילו זה מינימום פורום בורר ואתה בתפקיד רון הפרסי אז באמת בחרתי שלא להתייחס כי אני דיברתי לפני כן על לתת כבוד ומה אתה ענית השם יודע.

ב. איפה לא התייחסתי?????
רשמתי בבירור עונה אחת כשלון עונה אחת הצלחה ועונה אחת טובה.
הכשלון נראה לי מכוון לעונה שבא נשארנו בליגה במחזור האחרון, וכן זאת הייתה עונה רעה אבל בסוף נשארנו.

ג. אתה באמת רוצה להגיד לי שכל ה 6-2 בגמר גביע נגד מכבי עם 173849 חיסורים בהרכב כל כולו על אלישע????

אתה באמת רוצה להגיד לי שלסוארס ואגידה אין אשמה הרבה יותר גדולה ממנו?

אתה באמת רוצה להגיד לי שאלישע אשם יותר מהשחקנים שהגיעו למעמד שיא בקריירה שלהם מול 30000 צופים מתוכם 15000 אדומים מבאר שבע שנתנו להם אווירה מטורפת והם חירבנו במכנסיים?

אתה באמת מאשים את אלישע ורק אותו בהפסד הזה???

במשחק כזה גמר גביע עם מאמן בלי מאמן עם התרנגול של בני יהודה כקמיע איתי כאיש גדר לא כריזמתי בעליל ועם משה אוחיון על תקן כרוז לא משכנע בסמי עופר השחקנים היו צריכים להיראות הרבה אבל הרבה אבל הרבה יותר טוב.

זה היה ביזיון במלוא מובן המילה של השחקנים, המאמן, ההנהלה של כולם.

זה שהודיעו לאלישע על פיטוריו שבוע לפני כן לא ממש תרם לאווירה בחדר הלבשה וברצון שלו לנצח מסכים.

זה שהוא שותף לביזיון מסכים.

זה ש 3 שנים של אימון הקבוצה מסתכמות לגמר הזה ועליו הוא נשפט?
לא פחות מביזיון.

היה טוב וטוב שהיה כל מה שאמרתי לאןרך כל הדרך זה שלדעתי צריך לדעת לתת כבוד לאנשים שעבדו פה בעיקר לאנשים כמו אלישע שאם תאהב או לא תאהב אותו כמאמן הוא אדם נעים הליכות שתמיד נתן כבוד לכל הגורמים החל מהקהל ועד לאחרון השחקנים ומעולם לא ירק לבאר ממנה שתה גם לא בראיונות של אחרי הפיטורים, אז סבבה בא לכם לשנוא אותו תשנאו בא לכם לזכור אותו לרע תזכרו.

אני בוחר לזכור אותו לטובה ומקום לזכור לו את ה 6-2 בגמר אני אזכור לו את ה 3-2 בוסרמיל של אליה ואת ה 3-2 ו ה 3-1 לפני כן.

אני אזכור לו שתמיד הודה לקהל, שאף פעם לא התלכלך, אני אזכור את ה 3-0 בנתניה למרות הענה העגומה במחזור הסיום, את השער המרגש של סיראז נגד רעננה בגביע חוץ בהארכה, את פלט שובר את מכבי חיפה בוסרמיל רק עם הראש ו2 מהפכים מפחידים של דובב ונניקולס מול בני יהודה פעמיים באותה עונה.

אני בוחר לזכור את הרגעים היפים של אלישע במועדון ואני זוקף לזכותו את היותו מאמן הפועל באר שבע בשנים שבהם עשתה את הטרנספורמציה מקבוצה שמדלגת בין ליגות לקבוצת צמרת לגיטימית.

לצד ההצלחות והרגעים המרגשים היו גם רגעים מאכזבים? אכן כן.

היה גם בזיון אחד ענק? אכן כן.

אני אזכור אותו לטובה למרות כל אלו ואם תרצו או לא את העובדות לא תצליחו לשנות.

אלישע לוי אימן את הפועל באר שבע ב 3 שנים האחרונות ובשנתיים המאוחרות יותר הוא גם היה המאמן בעיצומה של מהפכה במועדון הפועל באר שבע בהפיכתו למועדון צמרת בליגת העל.

סוג של תהליך שהתחיל אצל קריית שמונה לפני כמה שנים ונמשך עד היום, רק עם פוטנציאל פי 30 יותר גדול הן מבחינה תקציבית וכמובן מבחינת קהל, מסורת, מתקן וגודל של מועדון.

אלישע תודה על מה שנתן ומסתכלים קדימה ללא שום השוואות וחפירות מיותרות, ממני מגיעה לו תודה שכל אחד יבחר לאהוב/לשנוא ואת ההסתכלות שלו על החיים, זו ההסתכלות שלי.

אחי בוא נתחיל בלהעמיד דברים על דיוקם, אף אחד לא פיטר את אלישע. הודיעו לו על אי חידוש החוזה שלו. זה שונה אלף אלפי הבדלות.
דבר שני, לא יודע איך אתה קורא לזה, אני קורא למאמן שעולה למשחק בידיים שלובות (גם הגמר וגם לפניו) ויושב כל הזמן על הספסל בחוסר חשק מובהק, שביתה איטלקית או סבוטאז'.
דבר שלישי, כשהמאמן שלך נראה כל כך אפתי וכל כך אדיש לספיגת גולים אין שום ספק שזה יחלחל לשחקנים. מי שלא העיר אותו 4-0 מול מכבי חיפה שלא יתפלא לחטוף את הבושה הגדולה ביותר של המועדון שלו.
אלישע אולי נעים הליכות, אבל הוא בטח לא חף מקומבינות ולכלוכים, כמו שהמשתמש אנייודע שהיה פה בתקופתו טרח להבהיר לכולנו.
אל תיפול למלכודת של התקשורת, אלישע לא כזההה מאמן טוב כמו שעושים ממנו.
שלוש שנים הוא חי על אדי הגבהות ובעיטות חופשיות של בוזגלו ואדי התלהבות של ברדה. כשזה נגמר התפוצץ לנו הבלוף בפנים.
אלישע מאמן מאוד מאוד בינוני ששייך לזמן אחר.
אני יודע ממקור ראשון של שחקן שהתאמן אצלו שנה שעברה ומתאמן אצל בכר השנה שיש הבדל של שמים וארץ באימונים ובמה שדורשים מהם.
אלישע לוי טוב כשהכל הולך, כשמשהו מתפקשש הוא אובד עצות ונהיה למלם.
ראה עונה ראשונה שלו אצלנו. בעונה השניה כל בעיטה חופשית של בוזי נכנסה, זה לא שראית איזה הפקת לקחים או שינוי בכדורגל.
וגם את הבאתם של מרבית השחקנים כמו שציינו כבר מעליי זה לא הוא זה ברדה.

מצטער על החפירה אבל אחרי שקראתי פה כל כך הרבה עיוותים ואי דיוקים בנוגע אליו הייתי חייב. תמיד נוח לנו לזכור את מה שהיה טוב ולא את הגרוע.
את חרפת הגמר אני לא אשכח לו כל חיי.
אז אתה מוזמן להעניק לו כמה כבוד שתרצה. מבחינתינהוא לא יותר מעזורי או קלינגר.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

וואוו חייב להפסיק עם הוויכוח הדבילי הזה במיוחד כשאנחנו יומיים לפני משחק חשוב, ובמיוחד שדר זורק לאוויר מילים כמו דאבל/טריפל גביעים ואליפויות בזמן שאנשים אחרים פוחדים להגיד ניצחון על נתניה בגלל עמה יעמיק.
אלישע היה פה, הביא את המועדון לנקודה מסוימת, חלק מעריכים את הנקודה הזאת וחלק חושבים שהיא חרפה, מאז הגיע בכר, ולקחת את המועדון הזה והתחיל לקחת אותו למקום אחר, תנו להנות מהרגע

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

dardasmiley כתב:
הבאתם של מרבית השחקנים כמו שציינו כבר מעליי זה לא הוא זה ברדה.
מתוך 4 זרים שנמצאים אצלך בהרכב ומהווים וואחד בורג, הוא הביא את שניהם אם תרצה להסכים בזה או לא, ואת סוארס, קשר אחורי בינוני חסר טכניקה הפך תחתיו לבלם מהטובים במדינה.

אני אזכור לו את הניצחון על נתניה במשחק גורלי, את המקום ה2 בעונת שיא של בוזגלו,פלט וברדה בנוסף לאכזבה בחצי גמר. מקום 3 מאוד מאכזב לאחר מכן והשפלה שאין כמותה בגמר. ובכל זאת כשהוא אימן, אם הוא היה האשם הבלעדי בגמר, אני אתן לו את הקרדיט גם על הדברים האחרים. בסה"כ אני רואה אותו כמאמן שנתן לנו קפיצת מדרגה לליגה של הגדולים.

דר, תפסיק לנחס, אני לובש שרשרת שום בגללך.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מרגיש שרק נעילה של האשכול בצירוף צזנור השם אלישע כמו קללות, לדומא- אל***, תחסוך מאיתנו את הדיון הזה שלא מוסיף כבוד לאף אחד

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

"השקר של ב"ש יתגלה":
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 76&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;

ובכן, באר שבע היא אינה שקר אלא המציאות, וקרין שביט יכולה לעשות חמוצים, אבל השקר של אלישע לוי כן התגלה כאשר ברק בכר הגיע.
ללא אלישע לוי ועם כמעט אותם שחקנים הפועל באר שבע מציגה כדורגל הרבה יותר איכותי.
ואני לא מדבר על הצלחות או אי הצלחות, אני מדבר על כדורגל נטו.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 30 אוקטובר 2015, 13:10, נערך 2 פעמים בסך הכל.

נעול