רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: רז רחמים ניסה לתקוף את שמעון ביטון

שליחה על ידי Totti »

dardasmiley כתב:
א. אופי זה דבר נזיל, מה שאהבתי אתמול לעשות לא בטוח שהיום אוהב. דוגמא? בגילאי 20-25 הייתי חמום מוח, כל מילה לא נכונה יכלה להסתיים בתגרה. היום אני הרבה יותר שקול ומחושב ומבין אץ ההשלכות של כל מעשה שלי.
ב. לחנך אדם בהתאם לנורמות וערכים מקובלים תמיד אפשר, גם בגיל 50, אחרת אין שום טעם בשיקום של פושעים.
ג. תפתח קצת ספרי פסיכולוגיה וחינוך הורי, גילאים 16-22 הם לב ליבו של עיצוב הבן אדם, הוא מספיק בוגר ועצמאי כדי להבין את החינוך ולא מספיק מגובש כאדם כדי שהחינוך כבר לא יהיה אפקטיבי.
ג. דע לפני מי אתה עומד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב:שיחקתי בכל קבוצות הנוער של המועדון מילדים ב׳ ועד נוער השלושה, תמיד כשחקן מוביל, רוב הזמן קפטן ולפרקים גם חלק מסגל נבחרת הנערים בהובלת ויקי פרץ.
כמעט 12 שנים מאז ״תליתי את הנעליים״ והפרסונות במחלקת הנוער הם אותה הגברדיה שנכשלה פעם אחר פעם וממשיכה לעשות במחלקת הנוער של האגודה הכי מפוארת בדרום ככל העולה על רוחה.
וגם אם הגברת שונתה, האדרת עוד ישנה.

בזמני, אלו היו מנהלי הסקנדל:

מר דוד זגדון- קבלן מוכר, בניו גיא ואור שיחקו במחלקה, שניי ילדים חלשים מאוד כשהראשון הגיע עד סגל הבוגרים.
מר מימי חיון- איש עסקים. עניו טל ועידו שיחקו במחלקה, הראשון עמד בשער הבוגרים כמה משחקים, השני זר לענף והגיע עד הנוער כמדומני.
מר משה זינו- האח של. שלושת ילדיו שיחקו במחלקה, שניר, טוהר וסהר. לא הגיעו רחוק.
ניסים סספורטס- היום מנכל חברת כיוונים, אז המנהל המקצועי דל המחלקה, איש אמונם של המוזכרים לעיל.
גקי דקל- אימן את השלושה במסע ההשרדות שכשל מול מכבי חיפה של רפאלוב, במחזור האחרון. חבר באותה הברנזה.
אבי בוחבוט- הגיס של דוידי, חייל של זגדון.
סימון ציציאשווילי- איש נהדר, מלא בכוונות טובות, עובד צל זגדון.

נו? שנים עברו חלפו להן ומה נשתנה?

הלכה השכונה המוזכרת מעלה ובאה שכונה אחרת המורכבת משמות אחרים, ״מעורבבים״ לא פחות.

ובעיקר שחקן אחד ראוי לסגל הבוגרים בכל הזמן הזה, אופיר דוידזאדה. (ביטון עוד לא נחשב)

שמעון הביתה, רז הביתה, אסי הביתה- די לעשות מהמועדון המפואר הזה שוק
איתך בהכל פרט ל 2 דברים:

1. ניסים סספורטס הוא איש משכמו ומעלה ואני לא יודע מה היה בתקופתך בנוער אבל מעולם הוא לא היה ממקבלי ההחלטות ואני לא רואה את הקשר שלו לעניין הזה בכלל.

2. אסי הבייתה? באמת?
כי הבן שלו שחקן כדורגל שהתנהג באופן מבזה יש לציין המנכל צריך ללכת הבייתה?

תשפוט באופן אובייקטיבי האמרה הזאת פשוט לא במקום לדעתי.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

oranu כתב:
איתך בהכל פרט ל 2 דברים:

1. ניסים סספורטס הוא איש משכמו ומעלה ואני לא יודע מה היה בתקופתך בנוער אבל מעולם הוא לא היה ממקבלי ההחלטות ואני לא רואה את הקשר שלו לעניין הזה בכלל.

2. אסי הבייתה? באמת?

אמר אסי לא בגלל הבנאדם עצמו אלא כדי לנקות את המערכת מכל אינטרס שיכול לצוץ

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

dor69 כתב: אמר אסי לא בגלל הבנאדם עצמו אלא כדי לנקות את המערכת מכל אינטרס שיכול לצוץ
אז על פי השיטה הזו כל אדם לא משנה אם הוא טוב בתפקידו במועדון כדורגל צריך לפסול את עצמו מהתפקיד כי בנו/ביתו הם חלק מהמערכת?

על פי שיטה זו יוהאן/ג'ורדי קרויף היו צריכים לפרוש מכל מה שקשור לכדורגל.

על פי השיטה הזו כל אדם מוכשר בתחום מסוים שאבא או אמא שלו הם פיגורה בתחום שבו הוא מתעסק הוא בעצם מאלץ את ההורים לפרוש ברגע שהוא גם נכנס לעסק.

וכך היינו מפספסים את ראובן עטר כמאמן את שרון אביטן כחלוץ או את אלעד בונפלד כקשר אמצע.

עזוב עכשיו מקצועית אם הם כדורגלנים/מאמנים טובים או לא לדעתך, הם בכל זאת עשו קריירה ועל פי השיטה הזו הם לא היו אמורים לעשות אותה או שההורים שלהם היו צריכים לעצור את שלהם, מצטער לא מסכים עם הקביעה הזאת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

oranu כתב:
אז על פי השיטה הזו כל אדם לא משנה אם הוא טוב בתפקידו במועדון כדורגל צריך לפסול את עצמו מהתפקיד כי בנו/ביתו הם חלק מהמערכת?

על פי השיטה הזו כל אדם מוכשר בתחום מסוים שאבא או אמא שלו הם פיגורה בתחום שבו הוא מתעסק הוא בעצם מאלץ את ההורים לפרוש ברגע שהוא גם נכנס לעסק.

וכך היינו מפספסים את ראובן עטר כמאמן את שרון אביטן כחלוץ או את אלעד בונפלד כקשר אמצע.

עזוב עכשיו מקצועית אם הם כדורגלנים/מאמנים טובים או לא לדעתך, הם בכל זאת עשו קריירה ועל פי השיטה הזו הם לא היו אמורים לעשות אותה או שההורים שלהם היו צריכים לעצור את שלהם, מצטער לא מסכים עם הקביעה הזאת.

מצטרף.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

oranu כתב:
איתך בהכל פרט ל 2 דברים:

2. אסי הבייתה? באמת?

כי הוא היה המורה שלך בבצפר והוא איש נחמד וחייכן.

קומבינטור ממדרגה ראשונה..

חוזר בי מאסי הביתה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

Totti כתב: כי הוא היה המורה שלך בבצפר והוא איש נחמד וחייכן.

קומבינטור ממדרגה ראשונה..

חוזר בי מאסי הביתה
חחחח אני מחזיק ממך שאתה יודע הכל.

ובהכי כנות, ניסים היה מחנך מצויין שלי 3 שנים וגם היום הוא תורם רבות למועדון מתוקף תפקידו.

כזה שהתעסק בכל הבירוקרטיות והכנות של ארגון האוהדים לכניסה לאצטדיון החדש (ותאמין לי אח היו המון כאלה וברגעים מסויימים כבר נשברנו) ניסים הוא אחד מהאנשים שתמיד בא ותמך ועזר, הרבה בזכותו (ובזכות רבים אחרים וטובים יש לציין) יש לנו במה מאושרת לחצי שנה קדימה, יש לנו אולם בית ספר לעבוד בו על תפאורות ויש לנו תמיכה מכיוונים בכל מה שאנחנו צריכים.

על הדברים הללו אני מוקיר אותו כי הוא עושה זאת בלי שום אינטרס פוליטי ובלי שאף אחד יידע ובלי לפרסם, רוב חברי הארגון בכלל לא מודעים לזה אפילו כי הוא פשוט עושה ועוזר במה שאפשר ולא מבקש לקחת קרדיט.

שוב, מסכים עם כל מה שאמרת על מחלקת הנוער שלנו ושהכל רקוב ובאמת אם יש משהו שנשארנו בו מאחורה זה מחלקת הנוער והניהול הלא מקצועני שלה, אגב אנחנו כארגון שמנו לעצמנו את הדגש הזה וכחלק מפגישות דו שנתיות שיש לנו עם ההנהלה אנחנו מעלים סוגיות והצעות לשיפור, הסוגיה הזו תעלה בשיחה הקרובה, לא יכול להבטיח שום דבר רק יכול להגיד שבמפגש האחרון בשנה שעברה עניין מחלקת השיווק, מנויי החוץ ומשרד הכרטיסים עלה לדיון וההנהלה אכן הייתה קשובה ושיפרה/קיימה את הדברים האלה.

הלוואי שזה יקרה גם בנוער.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

oranu כתב:

יש מערכות שזה מבורך ויש כאלה שזה בעייתי. פה על אחת כמה וכמה שהקומבינות מכאן עד הודעה חדשה, מקרה כזה מראה כמה זה שכונה

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

dor69 כתב: יש מערכות שזה מבורך ויש כאלה שזה בעייתי. פה על אחת כמה וכמה שהקומבינות מכאן עד הודעה חדשה, מקרה כזה מראה כמה זה שכונה
מקרה כזה אסור שיקרה וכל המעורבים בו צריכים להיענש ובחומרה.

שוב אח לטעמי אין מקום לעשות את ההקשר הזה.

שאסי יישפט על ידי יכולותיו המקצועיות כמנכ"ל.

יש שיגידו גרוע, יש שיגידו מצויין, אני יגיד שהוא מנכל משתפר מאוד בשנים האחרונות, שעשה המון טעויות בעבר הלא רחוק שלו אבל מאז בהחלט למד והשתפר ויש לציין לא חוזר על אותן טעויות.

בכל מה שקשור להיבט הניהולי אנחנו מתקדמין לכן לדעתי אסי צריך וראוי להישאר, עם חיזוק של מנהל מקצועי, וכמה אנשי צוות לניהול כי לבד הוא לא יכול לעשות הכל.

לא חושב שיש לקשר בין המקרה לבין זה שאסי מנכל הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב: לא חושב שיש לקשר בין המקרה לבין זה שאסי מנכל הקבוצה.
בגלל שהוא הבן של אסי רז מרשה לעצמו דברים שאחרים לא יעזו. בדוק!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

oranu כתב: מקרה כזה אסור שיקרה וכל המעורבים בו צריכים להיענש ובחומרה.

שוב אח לטעמי אין מקום לעשות את ההקשר הזה.

שאסי יישפט על ידי יכולותיו המקצועיות כמנכ"ל.

יש שיגידו גרוע, יש שיגידו מצויין, אני יגיד שהוא מנכל משתפר מאוד בשנים האחרונות, שעשה המון טעויות בעבר הלא רחוק שלו אבל מאז בהחלט למד והשתפר ויש לציין לא חוזר על אותן טעויות.

בכל מה שקשור להיבט הניהולי אנחנו מתקדמין לכן לדעתי אסי צריך וראוי להישאר, עם חיזוק של מנהל מקצועי, וכמה אנשי צוות לניהול כי לבד הוא לא יכול לעשות הכל.

לא חושב שיש לקשר בין המקרה לבין זה שאסי מנכל הקבוצה.
הוא אחלה מנכ״ל לדעתי אבל כשזה מגיע למצב כזה אתה רואה שיש לילד בעיה של קבלת מרות כל עוד אבא שלו או הוא חלק מהמערכת. לדעתי אסי צריך להישאר בתפקידו ורז צריך לעבור ועדת משמעת אצל אלונה שבסופה יראו לו את הדלת החוצה כי יש ויכוח עם מאמן ויש להגיע לידיים ולהגיע לאלימות זה ייהרג ובל יעבור ובטח כשאתה מנסה לחנך (זה לא הגיע למכות רק כי היה מי שיפריד). על הדרך גם לברר עם שמעון ביטון איך יכול להיות שהוא עושה הכל חוץ מלהוריד את עמית לספסל (גם הוא צריך להיענש על ההיגררות שלו לריב)

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

dor69 כתב: הוא אחלה מנכ״ל לדעתי אבל כשזה מגיע למצב כזה אתה רואה שיש לילד בעיה של קבלת מרות כל עוד אבא שלו או הוא חלק מהמערכת. לדעתי אסי צריך להישאר בתפקידו ורז צריך לעבור ועדת משמעת אצל אלונה שבסופה יראו לו את הדלת החוצה כי יש ויכוח עם מאמן ויש להגיע לידיים ולהגיע לאלימות זה ייהרג ובל יעבור ובטח כשאתה מנסה לחנך (זה לא הגיע למכות רק כי היה מי שיפריד). על הדרך גם לברר עם שמעון ביטון איך יכול להיות שהוא עושה הכל חוץ מלהוריד את עמית לספסל (גם הוא צריך להיענש על ההיגררות שלו לריב)
טיפול בשמעון ביטון (אם בכלל) צריך להיעשות מאוחר יותר ובאופן דיסקרטי.
כרגע וכלפי חוץ המערכת צריכה לתת לו גיבוי מוחלט.
החלטה של מאמן, בייחוד במהלך משחק היא דבר שכל שחקן צריך לקבל ולהגיד אמן. אין מקום לערעור מצד שחקן, הורה וכיו"ב.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

delta7 כתב: טיפול בשמעון ביטון (אם בכלל) צריך להיעשות מאוחר יותר ובאופן דיסקרטי.
החלטה של מאמן, בייחוד במהלך משחק היא דבר שכל שחקן צריך לקבל ולהגיד אמן. אין מקום לערעור מצד שחקן, הורה וכיו"ב.

!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

delta7 כתב: טיפול בשמעון ביטון (אם בכלל) צריך להיעשות מאוחר יותר ובאופן דיסקרטי.
בודאי

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

כבר אתמול בערב פירסם רחמים הצעיר פוסט התנצלות בדף הפייסבוק שלו: "ראשית אני רוצה להתנצל ולקחת אחריות על המקרה שהתרחש אתמול במשחק של קבוצת הנוער נגד בית״ר ירושלים. אני מבין שפגעתי במועדון ובחבריי לקבוצה והתנהגתי בצורה לא מכובדת. אני לוקח אחריות על החלק שלי במקרה ואת מה שיש לי לומר אומר בוועדת המשמעת שתתקיים מחר בבוקר. כקפטן וכשחקן המנוסה בקבוצה הייתי צריך לשלוט ברגשות שלי ולא להגיב בצורה שהגבתי, תגובה שנבעה מהאכפתיות ומהרצון לעזור לקבוצה לנצח".

מספורט 5
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שלח תגובה