בחיים לא השוויתי את ברדה לקרויף, כי מבחינתי קרויף לא שווה את האדמה שברדה דורך עליה, שמו של קרויף נכנס לדיון רק כתגובה לאנשים שאמרו שברדה לא יכול לקבל את התפקיד של מנהל מקצועי לפני שיהיה מאמן או עוזר מאמןאדום זקן כתב:לא רואה אף אחד אחר יושב על כסא המנהל המקצועי חוץ מאליניב.
מעבר לעובדה שהוא סמל ענק כאן,הוא פשוט זן אחר,גם בגישה,גם בהתנהלות,גם בשקט.
מספיק לראות מה קורה עם יוסי בניון וההתנהגות השערורייתית שלו בחיפה,בשביל להבין מי זה ברדה.
מתי שיחליט לפרוש שיפרוש,אף אחד לא צריך לעמוד לו עם אקדח לרקה,הכסא יחכה לו.
להשוות את זה לגורדי זה בדיחה,אמנם עשה כמה דברים במכבי,אבל עשה את המובן מאליו.
עם תקציב של 140 מליון יורו,משכורת לזהבי של מליון יורו,גם אני יכול לעשות לא פחות טוב ממנו.
האיש שעשה שם את השינוי זה גולדאהר.
אליניב ברדה? חוזה חדש?
Re: אליניב ברדה? חוזה חדש?
אחי אני מבין את הרצון לשמור ולגונן על ברדה, ובעיקר את החשש לראות אותו סובל ומקבל קללות כאיש צוות מקצועי. האמת לא מגיע לו אני מסכים, אבל ברגע שאתה מחליט להישאר בכדורגל בתפקיד מקצועי אתה בהחלט חשוף גם לסיטואציות לא נעימות. נכון שמאמן סופג יותר מכל אחד אחר, אבל גם למנג'ר יש אחריות כבדה על הכתפיים וחלק בלתי נפרד מהאחריות במקרה של כשלונות. לקהל יש זיכרון מאוד קצר ואחרי כמה חודשים שוכחים שהיית שחקן והיית גדול, אתה נכנס למבחן מחדש על התפקיד הנוכחי שלך. אם כמנג'ר לא תפגע בזרים, תביא מאמן כושל והקבוצה תקבל בראש, אתה בחזית חזק. כדי לא להיות בשדה הקרב של האוהדים אתה צריך תפקיד בלי אחריות. מספיק לראות את המקלחות שאסי קיבל מהקהל(בחלק מהפעמים בצדק גמור) ואין לו אפילו אחריות מקצועית.RedRock כתב:אני מודה, קשה לי לקרוא דברים שליליים על ברדה. לא מכיר אותו, אבל מרגיש כאילו פוגעים בי. לכן, אני משתדל שלא להגיב בטופיקים הקשורים אליו, ברור לי שלפעמים זה יגרור תגובות ואז סתם אתעצבן. ובכל זאת - אחרוג הפעם.
כל המלחששים וכל המקטרגים וכל אלה שמתעצבנים ביציע על אליה עוד כשהכדור בדרך אליו כאילו זה בדרך לתומר טדסה בשלהי הקריירה - כולכם יכולים לנוח.
אליניב ברדה הוא הסיבה לכך שאנחנו כל כך נהנים להגיע שבוע אחרי שבוע.
לא, אני לא מדבר על השחקנים שהוא משך איתו - זה עוד יחסית זניח לתרומה האמיתית שלו. הלחימה, האמונה, הכוח והדחיפה שהוא גורם לכל מי שסובב אותו, זה לא יסולא בפז. כל אוסף של שחקנים ללא אנרגיות לבוא ולתת את התחת ייראה כמו כלום ושום דבר. גם אם יהיו שם משכורות עתק.
כשהוא על הדשא, נלחם וקורע את עצמו בגילו ובמעמדו - זה גורם לכל מי שלידו לתת יותר. מי שלא רואה את זה, צריך לגשת לאופטמטריסט הקרוב לביתו.
אליניב ראוי לסיים את הקריירה פה כמו מלך כי זה מה שהוא. לא גדלים יותר שחקנים מהזן הזה וצריך לשמר אותו כל עוד הוא קיים. ברור שהוא לא ימשיך לפתוח בכל משחק וברור שהדבר האחרון שאליניב רוצה זה לפגוע בקבוצה.
לגבי היום שאחרי? כל דבר, רק לא אימון. לא מגיע לו שחבורה כפויית טובה תשב לו על הראש ותמרר את חייו בימים קודרים יותר. He is beyond that.
No Ely no party
https://www.youtube.com/watch?v=G4mB0uYrZI4" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=G4mB0uYrZI4" onclick="window.open(this.href);return false;
איזה מהיר הוא היה פעםאלכס כתב:No Ely no party
אני מאוד מעריך את ההודעות שלך ומאוד מסכים עם הדעות והדוגמאות שאתה נותן, אך פה טעית חזק. כאוהד יובה מסור, אני מציע לך לקרוא איך דל פיירו, שחקן שלא רצה לפרוש נעזב מהמועדון.dardasmiley כתב:
מסכים עם כל מילה.
אוסיף משהו, דווקא במקרה של אליניב שהוא שחקן שהתרומה שלו כחלק מהסגל היא גבוהה הרבה יותר מהערך שלו במשחק נתון הייתי מאמץ את מודל דל פיירו ביובה.
למי שלא יודע, דל פיירו כשהתקרב לפרישה קיבל מהנהלת יובנטוס חוזה לא מוגבל בזמן, החוזה נגמר ברגע שדל פיירו החליט לפרוש (או לעבור לכסף הגדול בקטאר) ולא מתוך איזו דחיפה של מישהו במועדון שהגיע הגיל שהוא לא כלכלי. ככה מכבדים סמל, תנו לו את הזכות לבחור מתי לפרוש.
בקצרה ההנהלה החליטה שאף שחקן לא מעל המועדון והחליטה שלא להאריך לו את החוזה.
כבוד ממש לא היה שם, והוא עזב לסידני, שבאוסטרליה. זה באמת אחד ההחלטות השנואות ע"י האוהדים מהבעלים, אנדראה אניילי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- dardasmiley
shovalb9 כתב:
אני מאוד מעריך את ההודעות שלך ומאוד מסכים עם הדעות והדוגמאות שאתה נותן, אך פה טעית חזק. כאוהד יובה מסור, אני מציע לך לקרוא איך דל פיירו, שחקן שלא רצה לפרוש נעזב מהמועדון.
בקצרה ההנהלה החליטה שאף שחקן לא מעל המועדון והחליטה שלא להאריך לו את החוזה.
כבוד ממש לא היה שם, והוא עזב לסידני, שבאוסטרליה. זה באמת אחד ההחלטות השנואות ע"י האוהדים מהבעלים, אנדראה אניילי.
יכול להיות שאני לא מעודכן וזה מה שקרה בסוף, אני יודע שמה שרשמתי היה המצב לפני כמה שנים בנקודת הזמן שרצו לחדש לו חוזה. בכל מקרה הנקודה הובהרה, תודה על התיקון.
dardasmiley כתב:
יכול להיות שאני לא מעודכן וזה מה שקרה בסוף, אני יודע שמה שרשמתי היה המצב לפני כמה שנים בנקודת הזמן שרצו לחדש לו חוזה. בכל מקרה הנקודה הובהרה, תודה על התיקון.

" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
ובינתיים ההנהלה הודיעה שהיא תיפגש עם ברדה עוד לפני ינואר כדי להציע לו חוזה חדש לעונה הבאה
https://sports.walla.co.il/item/2902868" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/item/2902868" onclick="window.open(this.href);return false;
מצויין !blueman כתב:ובינתיים ההנהלה הודיעה שהיא תיפגש עם ברדה עוד לפני ינואר כדי להציע לו חוזה חדש לעונה הבאה
אני כמובן לא הייתי צריך את הצמד אתמול ואת הרביעייה במחזורים שעברו כדי להבין עד כמה השחקן הזה הוא נכס חשוב מאין כמוהו לקבוצה.
ברדה זה מסוג השחקנים שבגללם שווה להגיע למגרשי הכדורגל.
ברדה זה שחקן שכל קבוצה בארץ הייתה רוצה להתברך בו.
מוקדם מאוד, מוקדם מידי.
על הארכות חוזים אפשר וצריך לדבר בפברואר, בטח במקרה של ברדה שיש הסכמה הדדית ששני הצדדים רוצים בהמשך היחסים.
על הארכות חוזים אפשר וצריך לדבר בפברואר, בטח במקרה של ברדה שיש הסכמה הדדית ששני הצדדים רוצים בהמשך היחסים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם הוא רוצה להמשיך בקבוצה אז להחתים אותו כבר אתמול.
ממש לא מוקדם, שחקן קפטן ומנהיג.
ללא קשר ליכולת גם לא היה מבקיע שערים בקצב מסחרר היה צריך לחתום כי הוא רוצה להמשיך לשחק.
שחקן הרכב או שחקן מחליף?
הזמן יגיד, להחתים? אתמול.
ללא קשר ליכולת גם לא היה מבקיע שערים בקצב מסחרר היה צריך לחתום כי הוא רוצה להמשיך לשחק.
שחקן הרכב או שחקן מחליף?
מוקדם אורן.oranu כתב:אם הוא רוצה להמשיך בקבוצה אז להחתים אותו כבר אתמול.
שחקן הרכב או שחקן מחליף?
רק לפני חודש הוא ובכר כמעט הלכו פיצוצים בחדר הלבשה. לא חוכמה לרוץ ולחתום כשהכל הולך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברור שזה מוקדם.
לא מדובר פה בשכיר חרב שיברח בינואר או שיקבל בקיץ הצעות מפתות (וגם אם כן הוא לא ילך).
אלונה רואה בברדה חלק מהמועדון ולא חלק מהקבוצה. אם יחליט שהוא רוצה להמשיך לשחק
הוא ימשיך גם עונה הבאה, גם אם יישב עם אלונה במאי וזה ייסגר תוך 5 דקות.
הדבר היחיד שיכול להיות, וזה מהצד של ברדה (לגיטימי), זה להכות בברזל שהוא חם ולהשיג חוזה טוב יותר
דווקא עכשיו שהוא בכושר טוב.
לא מדובר פה בשכיר חרב שיברח בינואר או שיקבל בקיץ הצעות מפתות (וגם אם כן הוא לא ילך).
אלונה רואה בברדה חלק מהמועדון ולא חלק מהקבוצה. אם יחליט שהוא רוצה להמשיך לשחק
הוא ימשיך גם עונה הבאה, גם אם יישב עם אלונה במאי וזה ייסגר תוך 5 דקות.
הדבר היחיד שיכול להיות, וזה מהצד של ברדה (לגיטימי), זה להכות בברזל שהוא חם ולהשיג חוזה טוב יותר
דווקא עכשיו שהוא בכושר טוב.
תשמע, מה שהיה עם בכר היה, בכל מקרה אני לא רואה סיטואציה שאליניב היה עף מהמועדון בגלל בכר או להיפך.Totti כתב: מוקדם אורן.
רק לפני חודש הוא ובכר כמעט הלכו פיצוצים בחדר הלבשה. לא חוכמה לרוץ ולחתום כשהכל הולך
בסוף מוצאים את נקודת האיזון, הם לא אנשים קשים, שניהם אנשים אינטילגנטיים ומביני עניין, כל אחד יעשה את הוויתורים שלו למען הצלחת המועדון.
אליניב רוצה חוזה חדש לא צריכים להתעכב עם זה לתת חוז לעוד עונה להבהיר שמה שיהיה מקצועית זה מה שברק יקבע ושכולם באים מאהבה.
נראה לי שעברנו את המשבר הזה ואליניב כרגע מספק את הסחורה ולכן פותח וכשלא יספק הו לא יפתח.
תהיה רוטציה ויש מספיק משחקים לשחק.
מה גם שבעונה הבאה אנחנו בבתים של האירופית כי לוקחים אליפות ועפים בסיבוב פלייאןף של הצמפיונס ויורדים אוטומטית לבתים, אז בכלל יש מקום לרוטצייה

- The red one
אוהב את ברדה, אבל לא קונה את התקופה הטובה הזו. אני לא חושב שהוא יוכל להמשיך ככה לאורך זמן. אני גם לא רואה את בן שהר ממשיך לשבת בספסל כשהוא יהיה כשיר.
מאוד מקווה שבהנהלה לא יסתנוורו מפתיחת העונה הזו ויעשו צעד פזיז.
מאוד מקווה שבהנהלה לא יסתנוורו מפתיחת העונה הזו ויעשו צעד פזיז.