עושר שמור לבעליו לרעתו...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: עושר שמור לבעליו לרעתו...

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב: יש הבדל בין בחירות של ערוץ שצריך רייטינג לבין אנשים שצועקים "למה לא בנו אצטדיון יותר גדול" אבל אז הקהל שלהם לא קונה כרטיסים למשחק ליגה זניח..
די לבלבל את המוח ,אתה רוצה להתערב שיהיה איצטדיון מלא

ועוד משהו ,במשחק הזה יש הרבה יותר כרטיסים למכור, היו יותר מ2000 כרטיסים למכירה בצפוני

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אתה לא מבין על מה מדברים פה או מה ?

לא בא להתערב אם יהיה אצטדיון מלא או לא, זה מעניין לי אתה יודע את מה, רק אומר פה למי שחושב שצריך אצטדיון יותר גדול שאם אנחנו במצב של 4 ניצחונות רצופים, במקום הראשון /שני של ליגת העל, אחרי תצוגות כדורגל אטרקטיביות לצפייה, ועדיין יש כרטיסים למכירה יום לפני המשחק, זה רק מראה כמה האימרה "צריך אצטדיון יותר גדול" לא נכונה בעליל.

כי אם זה יגיע למצב שרק מחר ב10 בבוקר ייגמרו הכרטיסים אז הביקוש אמנם גבר על ההיצע, אבל לא ברמה שאנשים מתארים. ואם זה המצב במשחק כזה שאין בו שום סיבה בעולם שהכרטיסים לא ייגמרו כבר אתמול - מה יקרה כשנגיע חס ושלום אחרי 2 הפסדים רצוף?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתה לא מבין על מה מדברים פה או מה ?

לא בא להתערב אם יהיה אצטדיון מלא או לא, זה מעניין לי אתה יודע את מה, רק אומר פה למי שחושב שצריך אצטדיון יותר גדול שאם אנחנו במצב של 4 ניצחונות רצופים, במקום הראשון /שני של ליגת העל, אחרי תצוגות כדורגל אטרקטיביות לצפייה, ועדיין יש כרטיסים למכירה יום לפני המשחק, זה רק מראה כמה האימרה "צריך אצטדיון יותר גדול" לא נכונה בעליל.

כי אם זה יגיע למצב שרק מחר ב10 בבוקר ייגמרו הכרטיסים אז הביקוש אמנם גבר על ההיצע, אבל לא ברמה שאנשים מתארים. ואם זה המצב במשחק כזה שאין בו שום סיבה בעולם שהכרטיסים לא ייגמרו כבר אתמול - מה יקרה כשנגיע חס ושלום אחרי 2 הפסדים רצוף?

ברור לך שאם זו היתה מכבי ת''א היו מגיעים כמעט 30k לו רק היה מקום, כן?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

ברור לך שאם זו היתה מכבי ת''א היו מגיעים כמעט 30k לו רק היה מקום, כן?
ברור לי וזה רק מוכיח את הטענה שלי.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ברור לי וזה רק מוכיח את הטענה שלי.

מוכיח? איך בדיוק?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אתה לא מבין על מה מדברים פה או מה ?

1. אתה יכול להגיד את זה אחרי ש18 אלף אוהדים נסעו לירושלים במשחק מול מכבי ?
2. רוב העצבים על הטיפשות בגודל האיצטדיון הוא שאין אפשרות להרחבה, כלומר יצטרכו להרוס חלקים ואז לבנות מחדש , מהלך שיכול לקחת כמה שנים.
3. זה לא משנה מתי ייגמרו הכרטיסים, העובדה היא שהם ייגמרו ויהיה איצטדיון מלא
כלומר הצורך לאיצטדיון גדול יותר הוא עדיין נכון

סמל אישי של משתמש
The red one

אורי אדום בנשמה כתב:

מוכיח? איך בדיוק?
שאין צורך לבנות אצטדיון של 30K מקומות רק למשחקים מול מכבי תל אביב, מכבי חיפה ובית"ר ירושלים, כשבשאר המשחקים אתה לא מצליח למלא 15,000.

red and white
1. זה לא קשור בכלל.
2. בזה אתה צודק לגמריי.
3. יש לזה קשר. כי אם הכרטיסים היו נגמרים לפני יומיים והרשת הייתה מפוצצת ב"מחפש כרטיס" היית מבין שיש ביקוש גבוה. אבל שאתה עדיין יכול לקנות כרטיס למשחק בית, בעלות 50 שקלים, שהקבוצה מגיעה אחרי 4 נצחונות רצוף ואנחנו 26 שעות מהמשחק זה אומר שהביקוש ממש לא גבוה, בנתיים, הוא אפילו לא גבר על ההיצע.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אל תשכחו את אפקט ההתלהבות . אם ניתן עונה טובה עד סוף השנה , ואם בע"ה נזכה בתואר כלשהו , אנשים שעשו מנוי ימליצו לאנשים אחרים לעשות מנוי , מה שיכול להגדיל את בסיס המנויים עוד יותר.
אל תשכחו שהקהל התרגל לכדורגל זוועתי ומגרש זוועתי בעשרים השנה האחרונות.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

yakar כתב:אל תשכחו את אפקט ההתלהבות . אם ניתן עונה טובה עד סוף השנה , ואם בע"ה נזכה בתואר כלשהו , אנשים שעשו מנוי ימליצו לאנשים אחרים לעשות מנוי , מה שיכול להגדיל את בסיס המנויים עוד יותר.
אל תשכחו שהקהל התרגל לכדורגל זוועתי ומגרש זוועתי בעשרים השנה האחרונות.
ואל תשכח שבמקרה הפוך חוזרים ל 5000 מנויים ועוד 2000 מזדמנים.

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

בוא נעשה קצת סדר בנו לנו קירית ספורט ב210 מיליון כדי להגדיל את האיצטדיון ל 30 אלף היה צריך להשקיע עוד בסביבות 300-500 מיליון אין לעיריה שלנו כסף כזה יש לנו בסיס חזק של 5 אלף אוהדים ואם יש גמר גביע או משחק נגד מכבי אפשר להגיע ל 20-25 לא יותר אז לבנות פה איצטדיון של 30 אלף זה ביבזוב מוחלט,
עכשו לגבי ההרחבה לא רואה סיבה לעיריה להרחיב את האיצטדיון,
תיהיה הרחבה לדעתי רק אם אלונה תיקנה את האיצטדיון ואם נגיע לזה נמצא גם פיתרון להרחבה אם ליברפול וארסנל הרחיבו איצטדיונים שניבנו לפני 100 שנה גם את שלנו יהיה אפשר.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

hb7 כתב:בוא נעשה קצת סדר בנו לנו קירית ספורט ב210 מיליון כדי להגדיל את האיצטדיון ל 30 אלף היה צריך להשקיע עוד בסביבות 300-500 מיליון אין לעיריה שלנו כסף כזה יש לנו בסיס חזק של 5 אלף אוהדים ואם יש גמר גביע או משחק נגד מכבי אפשר להגיע ל 20-25 לא יותר אז לבנות פה איצטדיון של 30 אלף זה ביבזוב מוחלט,
עכשו לגבי ההרחבה לא רואה סיבה לעיריה להרחיב את האיצטדיון,
תיהיה הרחבה לדעתי רק אם אלונה תיקנה את האיצטדיון ואם נגיע לזה נמצא גם פיתרון להרחבה אם ליברפול וארסנל הרחיבו איצטדיונים שניבנו לפני 100 שנה גם את שלנו יהיה אפשר.
אף אחד לא אמר לבנות סמי עופר בבאר שבע, אלא אצטדיון עם יכולת הרחבה. אם היו בונים אצטדיון 16,000 עם שני יציעים הייתי סותם את הפה, אבל לא הגיוני שבונים אצטדיון 16,000 ללא יכולת הרחבה. גם בעוד 10 שנים יהיה לנו בסיס של 5,000 אוהדים? הבסיס לעולם לא יגדל?

המצב האידיאלי היה אצטדיון 16,000 שנבנה בשני יציעים + 2 יציעים קטנים וזמניים מאחורי השערים, כך גם היינו נהנים מאפקט של אצטדיון סגור וגם היו יכולים להרחיב אותו עד ל-30,000 מקומות ישיבה בעתיד.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 08 נובמבר 2015, 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

די צחי, בחייאת אחי, אתה טוחן את זה כבר שנה בכל פורום אפשרי.
זה מה שיש, זה מה שבנו, כרגע זה מתאים למידותינו
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

Totti כתב:די צחי, בחייאת אחי, אתה טוחן את זה כבר שנה בכל פורום אפשרי.
זה מה שיש, זה מה שבנו, כרגע זה מתאים למידותינו
אני לא מסכים שזה מתאים למידותינו, אצטדיון 20,000 היה מתמלא בכל משחק. בטווח הארוך גם 20,000 יהיה קטן.

סמל אישי של משתמש
The red one

zahipan כתב: אני לא מסכים שזה מתאים למידותינו, אצטדיון 20,000 היה מתמלא בכל משחק. בטווח הארוך גם 20,000 יהיה קטן.
אבל איך אתה יכול להגיד שאצטדיון של 20,000 היה מתמלא כל משחק אם יש לך עוד 25 שעות למשחק בית ולא נקנו עדיין על הכרטיסים שמדובר על בערך 15,000?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חברים, זה עדיין ייחוס. לא משנה כמה מים יעברו בנהר תמיד מכבי חיפה/הפועל תל אביב/בית״ר ירושלים ומכבי תל אביב ייחשבו הרבה יותר מהרעננות והעכואים למיניהם.
זה נצרב חזק מדי בדעת הקהל

שלח תגובה