מה נסגר?
מה נסגר?
חברים אתם מאבדים את זה.
אפשר לחשוב מה קרה? הפסדנו בפנדלים בגביע הטוטו, בחצי שעה הספקתם להשתלח בכל הבא ליד. היינו טובים מהם בהרבה ולא ניצלנו מצבים אין מה לעשות.
שדרו לשחקנים שקט, תתנו להם גב והכל יהיה בסדר
אפשר לחשוב מה קרה? הפסדנו בפנדלים בגביע הטוטו, בחצי שעה הספקתם להשתלח בכל הבא ליד. היינו טובים מהם בהרבה ולא ניצלנו מצבים אין מה לעשות.
שדרו לשחקנים שקט, תתנו להם גב והכל יהיה בסדר
- The red one
Re: מה נסגר?
נראה לי התבלבלת בין הפורום הזה לפייסבוק.
בפייסבוק אלוהים שישמור מה הולך..פה עוד רגוע...
אצלנו כל הפסד/תיקו זה סוף העולם.
גם אחרי ההפסד לנתניה בטוטו היו הרבה שקיפלו את העונה וקבעו שטוני בלוף, בכר אפס ושהר גנב.
עוד יומיים יעבור להם.
גם אחרי ההפסד לנתניה בטוטו היו הרבה שקיפלו את העונה וקבעו שטוני בלוף, בכר אפס ושהר גנב.
עוד יומיים יעבור להם.
באר שבע זה או סקנדל או פסטיבל. כיף 

התקשר אלי חבר
מהשיחה איתו חשבתי שירדנו ליגה
כאילו מחכים למעידה להתפוצץ ולהגיד אמרתי לך
גביע שחוץ מהטוטו עצמו את אף אחד הוא לא מעניין
ליגה וגביע המדינה זה אופרה אחרת
מהשיחה איתו חשבתי שירדנו ליגה
כאילו מחכים למעידה להתפוצץ ולהגיד אמרתי לך
גביע שחוץ מהטוטו עצמו את אף אחד הוא לא מעניין
ליגה וגביע המדינה זה אופרה אחרת
סך הכל בכר עשה ניסוי היום, אחרי המשחק הזה התמונה ברורה לקראת ינואר.
אנשים צריכים להגיד תודה כל בוקר על המצב הטוב שלנו בליגה למרות שאנחנו בלי ספסל כבר כמה חודשים אבל כנראה שתמיד יותר נוח להסתכל על חצי הכוס הריקה.
המשחק של היום הוכיח עד כמה אין לנו כרגע מחליפים ראויים על הספסל מה שמעצים בעיניי עוד יותר את ההישג שלנו בליגה.
המשחק של היום הוכיח עד כמה אין לנו כרגע מחליפים ראויים על הספסל מה שמעצים בעיניי עוד יותר את ההישג שלנו בליגה.
למי שתהה- הירידה ביכולת נובעת מדריכות נמוכה בקרב שחקני ההרכב. ישתנה לטובה ברגע ששהר, אופיר ובזוג לו יחזרו לכושר מלא ויבוא גם החיזוק
חכה ששימי יגיע השורות מודגשות.
יעשה פה סדר
יעשה פה סדר
חכה ששימי יגיע עם השורות המודגשות.
יעשה פה סדר
יעשה פה סדר
חחחחחחחחחח פיפיייReDo כתב:חכה ששימי יגיע השורות מודגשות.
יעשה פה סדר
שימי בחייאת שימי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
שלא תתבלבל,פה לא פחות גרוע,רק מתנסחים כמו אריסטוקרטים,אבל התוכן הוא אותו הדבר.אדום בלב בנשמהההה כתב:נראה לי התבלבלת בין הפורום הזה לפייסבוק.
הפסד בפנדלים לביתר ביצים שלי ירושליים.
יש לנו משימות חשובות יותר וזה ברור גם אם בכר יגיד עד מחר שלא,שהראש של כולם במכבי.
יאללה תרגיעו,בלי לבלבל במוח,היה ונגמר,בלי פתיחת נושאים הזויים.
ביתר חגגו כאילו זכו באליפות,וואלה התרגשתי בשבילם ושלחתי אריזות שי וברכות לכל חבריי אוהדי ביתר,מה שנקרא בכיף פירגנתי
מסכים איתך שצריך לקחת הכל בפרופורציות. אחרי שאמרנו את זה אפשר וחייב להתייחס לכמה נקודות.אדום זקן כתב: שלא תתבלבל,פה לא פחות גרוע,רק מתנסחים כמו אריסטוקרטים,אבל התוכן הוא אותו הדבר.
הפסד בפנדלים לביתר ביצים שלי ירושליים.
יש לנו משימות חשובות יותר וזה ברור גם אם בכר יגיד עד מחר שלא,שהראש של כולם במכבי.
יאללה תרגיעו,בלי לבלבל במוח,היה ונגמר,בלי פתיחת נושאים הזויים.
ביתר חגגו כאילו זכו באליפות,וואלה התרגשתי בשבילם ושלחתי אריזות שי וברכות לכל חבריי אוהדי ביתר,מה שנקרא בכיף פירגנתי
1. המשחק היום שם דגש סופית למי שעוד לא היה בטוח ששלומי וגורדנה פשוט לא ברמה וינואר הופך להיות מרגע לרגע יותר קריטי.
2. ההבדל בין ההרכב הראשון להרכב השני הוא יותר מידי גדול.
3. כמו שנאמר פה כבר, בכר חייב לתת את הדעת על החוסר ניצול מצבים בכמה משחקים האחרונים.
אבל זה בדיוק ההבדל היום ביננו למכבי,ששם יש לך אחד שהורג משחקיםבזמן שכל הקבוצה לא מתפקדת ואצלנו אין לך אחד כזה שלוקח עליו את המשחק.blueman כתב: מסכים איתך שצריך לקחת הכל בפרופורציות. אחרי שאמרנו את זה אפשר וחייב להתייחס לכמה נקודות.
1. המשחק היום שם דגש סופית למי שעוד לא היה בטוח ששלומי וגורדנה פשוט לא ברמה וינואר הופך להיות מרגע לרגע יותר קריטי.
2. ההבדל בין ההרכב הראשון להרכב השני הוא יותר מידי גדול.
3. כמו שנאמר פה כבר, בכר חייב לתת את הדעת על החוסר ניצול מצבים בכמה משחקים האחרונים.
עם כל זה אני עדיין מעדיף את האופציה שלנו ולא להיות תלותיים,אך יחד עם זאת אני מצפה גם ממליקסון וגם מבוזגלו לקחת עליהם את המשחק שלא הולך,את בוזגלו קצת קשה לשפוט,אבל זה גם מתייחס לתקופה שהיה בריא