הראל כתב:מליקסון בערוץ 2 בשעה 6 אחכ ברדה בשעה 8 .
כולה ניצחון ליגה , נכון על קבוצה שלא ניצחנו המון שנים בביתה אבל חאלס , פסטיבל תקשורתי יותר מדי מוגזם כאילו לקחנו תואר.
יש אינפלציה של כלי תקשורת, צריך לפרנס את כולם...
הראל כתב:מליקסון בערוץ 2 בשעה 6 אחכ ברדה בשעה 8 .
כולה ניצחון ליגה , נכון על קבוצה שלא ניצחנו המון שנים בביתה אבל חאלס , פסטיבל תקשורתי יותר מדי מוגזם כאילו לקחנו תואר.
אפשר לאשר למי שבא ואפשר לסרב למי שבא.ForeverRed כתב:לכולנו זה נראה מוגזם.
אני לא איש תקשורת, אבל אני מניח שאי אפשר לאשר ראיון בגוף תקשורת אחד ולסרב לאחר.
נוצר עניין אחרי הניצחון אתמול, שני שחקנים בוגרים ואחראיים קיבלו אישור להתראיין.
בסופו של דבר זה לגיטימי. ממחר נחזור להתעסק בכדורגל.
עקרונית אתה צודק, אבל תשאל את עצמך איך זה יראה אם ברדה יקבל אישור להתראיין לערוץ 2 ואז יסרבו לערוץ 10.אדום בלב בנשמהההה כתב: אפשר לאשר למי שבא ואפשר לסרב למי שבא.
מה שקרה היום זה פשוט - הקבוצה עוררה עניין גדול בקרב כלי התקשורת לאחר הניצחון, לגיטימי, והוחלט לאשר לכי מי שרצה להתראיין.
מלקיסון היה בערוץ 22 ובערוץ הספורט, ברדה בוואלה ובערוץ 22, וזה מה שראיתי..מאמין שהיה גם משהו בערוץ 10 או יהיה במהדורה המרכזית של חדשות הספורט , אולי ביציע אם יש היום ..
אני אומר לך את זה מידיעה, לא מניחוש.ForeverRed כתב: עקרונית אתה צודק, אבל תשאל את עצמך איך זה יראה אם ברדה יקבל אישור להתראיין לערוץ 2 ואז יסרבו לערוץ 10.
תאורטית אפשר לעשות את זה, בפועל זה לא יקרה.
אני לא חושב שכולם קיבלו אישור להתראיין היום.
תשים לב שרק מליקסון וברדה מופיעים בכתבות השונות (בכל ערוץ אפשרי ותחנת רדיו במדינת ישראל).
כמו איזה קורבן טראומה?dardasmiley כתב:תפסיקו לחשוב קטן.
רוצים להיות קבוצה גדולה, תתמודדו עם התקשורת.
אז עלו להתראיין שני שחקניפ מנוסים ומקצועיים, ביג דיל.
ככה מגדילים את מנעד האוהדים, חשיפה חשיפה חשיפה.
ככה מקבלים לגיטימיות ציבורית כקבוצה גדולה.
אין מה לעשות היום מדברים על שתי קבוצות, מכבי תל אביב והפועל באר שבע. כשהגעתי אתמול לעבודה דיברו איתי על המשחק אנשים שלא יודעים מה זה נבדל.
זה המשמעות של להיות בצמרת!
אי אפשר להלחץ ולהכנס לחרדות כמו איזה קורבן טראוצה בכל פעם שרואים שחקן שלנו מתראיין.
dardasmiley כתב:תפסיקו לחשוב קטן.
רוצים להיות קבוצה גדולה, תתמודדו עם התקשורת.
אז עלו להתראיין שני שחקניפ מנוסים ומקצועיים, ביג דיל.
ככה מגדילים את מנעד האוהדים, חשיפה חשיפה חשיפה.
ככה מקבלים לגיטימיות ציבורית כקבוצה גדולה.
אין מה לעשות היום מדברים על שתי קבוצות, מכבי תל אביב והפועל באר שבע. כשהגעתי אתמול לעבודה דיברו איתי על המשחק אנשים שלא יודעים מה זה נבדל.
זה המשמעות של להיות בצמרת!
אי אפשר להלחץ ולהכנס לחרדות כמו איזה קורבן טראוצה בכל פעם שרואים שחקן שלנו מתראיין.