שרון מימר
Re: שרון מימר
הוא לא התרגיל הכי דבילי וגול אחד מתרגיל כזה זה לא מעט. כמה גולים אתה חושב מגיעים באחוזים מכלל ההרמות הסתמיות לרחבה?
חוץ מזה שכולם ראו כבר את התרגיל הזה ואולי התכוננו אליו ואז אפשר להפתיע עם תרגיל אחר כמו אתמול.
גם התרגיל הגאוני של אתמול לא הצליח מבחינה טכנית, מהזווית שלי זה נראה כאילו המסירה של בוזגלו הולכת לעזאזל אם לא המגן מסיט לברדה.
אגב תרגילים, הייתה גם קרן שמחצית הראשונה שהבאנו למצב ברחבה אחרי תרגיל.
רואים שיש עבודה בנושא.
חוץ מזה שכולם ראו כבר את התרגיל הזה ואולי התכוננו אליו ואז אפשר להפתיע עם תרגיל אחר כמו אתמול.
גם התרגיל הגאוני של אתמול לא הצליח מבחינה טכנית, מהזווית שלי זה נראה כאילו המסירה של בוזגלו הולכת לעזאזל אם לא המגן מסיט לברדה.
אגב תרגילים, הייתה גם קרן שמחצית הראשונה שהבאנו למצב ברחבה אחרי תרגיל.
רואים שיש עבודה בנושא.
מה הבעיה שמימר עומד בתוך האזור הטכני? רק למאמן מותר? (אני שואל ברצינות)izguy83 כתב: הגיע לספסל ואמר לשרון, אביתר ודרור במילים האלו : בפעם הבאה שאתם קמים, אני מרחיק.
הוא עדיין לא מוגדר מאמן שני רשמי.delta7 כתב: מה הבעיה שמימר עומד בתוך האזור הטכני? רק למאמן מותר? (אני שואל ברצינות)
עכשיו, כשטלונה תחתים אותו על החוזה בהשראת היועץ האסטרטגי החדש, הוא יוכל
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וברצינות: האם מותר לעוזר המאמן לעמוד בתוך האזור הטכני או שהוא חייב לשבת בספסל?Totti כתב: הוא עדיין לא מוגדר מאמן שני רשמי.
עכשיו, כשטלונה תחתים אותו על החוזה בהשראת היועץ האסטרטגי החדש, הוא יוכל
לדעתי מותר. אבוקסיס בתקופת גוטמן תמיד היה על הקווים ומדריך את השחקנים.
דר ההצעה שלך לא מקצועית אחי ובגלל זה הפער שלא מתייחסים לזה ברצינות.דר אדום בנשמה כתב:תגידו אתם קוראים מה שמתחשק לכם?
אומרים לכם ששרון מימר רוצה לחזור לאמן עונה הבאה כמאמן ראשי אז בואו תגידו לי אתם חכמולוגים איך הייתם משאירים אותו?
לשרון מימר יש כאן מעמד, הוא עוזר מאמן שמתבטא ונמצא בקדמת הבמה, הצלחה שלו זה הצלחה של ברק ולהיפך...
איך משאירים? כסף...
רק למאמן מותר לעמוד בתוך אזור הטכניdelta7 כתב: וברצינות: האם מותר לעוזר המאמן לעמוד בתוך האזור הטכני או שהוא חייב לשבת בספסל?
לדעתי מותר שאחד יעמוד. בין אם זה המאמן, העוזר או מאמן הכושר (כל עוד הוא מוגדר כאחד מאנשי הצוות בטופס המשחק), אבל אחד כל פעם.
לא יודע מה הבעיה, פשוט שמעתי אותו אומר את זה.delta7 כתב: מה הבעיה שמימר עומד בתוך האזור הטכני? רק למאמן מותר? (אני שואל ברצינות)
השיפוט בארץ בדיחה וזה לא חדש.
סילבס יצא אתמול מהאזטר הטכני כל 5 דקות בערך, כשהשיא היה לפני החילוף שלו (בזמן שלקח לבוזגלו להבין שהוא יוצא), סילבס עומד על קו החצי, מתדרך את השחקן שנכנס, בל בנימין והבלם ששכחתי את שמו והקוון בא ואומר לסילבס: "תחזור, הוא ירחיק אותך" (השופט). כאילו שהוא מגן עליו מפני השופט.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים שהשיפוט כמו תמיד לא היה להיט אתמול.izguy83 כתב: לא יודע מה הבעיה, פשוט שמעתי אותו אומר את זה.
השיפוט בארץ בדיחה וזה לא חדש.
סילבס יצא אתמול מהאזטר הטכני כל 5 דקות בערך, כשהשיא היה לפני החילוף שלו (בזמן שלקח לבוזגלו להבין שהוא יוצא), סילבס עומד על קו החצי, מתדרך את השחקן שנכנס, בל בנימין והבלם ששכחתי את שמו והקוון בא ואומר לסילבס: "תחזור, הוא ירחיק אותך" (השופט). כאילו שהוא מגן עליו מפני השופט.
אבל דווקא בנושא ההרגעה- לגיטימי. בדיוק כמו שעשה יפה כשבן ביטון המשיך להשתולל אחרי הצהוב ולפני שהוא נותן לו את השני, הוא ניגש לאליניב ואמר לו להרגיע את הבחור...
- ForeverRed
שיפוט רע מאוד היה אתמול, כרגיל.
באמת שנמאס לי כבר לחזור על זה בכל שבוע.
באמת שנמאס לי כבר לחזור על זה בכל שבוע.
גיא ברגר היה זוועה. עוד שופט עלוב שמגיע לטרנר במטרה להראות שהוא לא מפחד מהאוהדים.
לא לומד החמור...RedRock כתב: אבל דווקא בנושא ההרגעה- לגיטימי. בדיוק כמו שעשה יפה כשבן ביטון המשיך להשתולל אחרי הצהוב ולפני שהוא נותן לו את השני, הוא ניגש לאליניב ואמר לו להרגיע את הבחור...
הציון לשופט בידיעות אחרונות: טוב מאוד...הפועלעולה כתב:גיא ברגר היה זוועה. עוד שופט עלוב שמגיע לטרנר במטרה להראות שהוא לא מפחד מהאוהדים.