2-1 על בית"ר :: סיכום המשחק
Re: 2-1 על בית"ר :: סיכום המשחק
לא היה שום פנדל על אצילי נו באמת. אם זה פנדל אז בכל משחק נשרקים מיליון פנדלים.
לא ראיתי את הנבדל של שכטר אבל השיפוט של יפת היה מזעזע. על כל דבר שורק, כל שנייה עוצר את המשחק. נמאס כבר משופטים שבאים לטרנר להראות שהם הבוסים ע"י שריקות מעצבנות.
קלטנס אדיר. אם בית"ר מתפרקים בקרוב הוא הראשון שאני פונה אליו, לפני אצילי.
לא ראיתי את הנבדל של שכטר אבל השיפוט של יפת היה מזעזע. על כל דבר שורק, כל שנייה עוצר את המשחק. נמאס כבר משופטים שבאים לטרנר להראות שהם הבוסים ע"י שריקות מעצבנות.
קלטנס אדיר. אם בית"ר מתפרקים בקרוב הוא הראשון שאני פונה אליו, לפני אצילי.
התחלנו את המירוץ האחרון כשהם היו בפלוס 3,4 עלינו, תסתכל על זה ככהns75 כתב:לא מבין איך יכול להיות שאנחנו כל הזמן מנצחים ומכבי רק נקודה מאיתנו
לא מכיר את הסטטיסטיקה אבל נראה לי שמבחינת אחוזי הצלחה אנחנו עושים עונה מטורפת, והכלבים עדיין דבוקים לנו לתחת
לא לגמרי מסכים, דווקא נכנס טוב למשחק, עשה תנועה וגם היו לו נגיעות לא רעות. בדקות האחרונות הוא נראה פחות טוב, אבל אני גם חושב שזה קשור בין היתר לזה שהפכנו את המשחק לשואו במקום לגמור אותו כמו שרשמו לפני. גם הכניסה של ארבייטמן לא עזרה.ForeverRed כתב:צריך לציין פה את בן שהר.
משדר מן אדישות כזאת, נראה לא מספיק מחובר.
חייב להתחיל להיכנס לעניינים כי אנחנו נצטרך אותו.
מקווה שהוא יתחיל לקבל יותר דקות וגם לשים גולים, מרגיש לי כאילו ברגע שיגיע הראשון הוא לא יעצור.
- ForeverRed
אני רואה שהרבה הגיבו, אז לכל מי שלא הבין, לא טענתי שבן שהר מזלזל/לא רוצה/לא מתאמץ וכו'.
פשוט משהו במשחק שלו משדר קצת אדישות. תמיד ליד, תמיד כמעט, תמיד מגיע חצי שנייה מאוחר מדי.
אני אחד המשתמשים שיותר האמינו בו, ואני עדיין מאמין. כנראה שזה עניין של חדות, הוא עדיין לא חי את המשחק.
גם החבר'ה שלנו צריכים ללמוד לשחק עליו, בעיקר לעומק. שם הוא עושה תנועות מצוינות ולא מקבל מספיק כדורים.
פשוט משהו במשחק שלו משדר קצת אדישות. תמיד ליד, תמיד כמעט, תמיד מגיע חצי שנייה מאוחר מדי.
אני אחד המשתמשים שיותר האמינו בו, ואני עדיין מאמין. כנראה שזה עניין של חדות, הוא עדיין לא חי את המשחק.
גם החבר'ה שלנו צריכים ללמוד לשחק עליו, בעיקר לעומק. שם הוא עושה תנועות מצוינות ולא מקבל מספיק כדורים.
אלמנטים שחסרים לנו במשחק כבר תקופה והופיעו אתמול:
1. לא בועטים מספיק בנגיעה, ביזבז לנו המון מצבים
2. לא בועטים מספיק מרחוק, יש תחושה שמפחדים
3. אפשר לתכנן תרגילים למשחק השוטף כדי לנצל את הפס הארוך של שחקנים עם פס ארוך נקי. למשל- כל המשחק מתרכז בשמאל, בוזגלו בורח ימינה וכדור ארוך של צדק חותך את המגרש עד לבוזגלו. הדברים האלו יוצרים שבירת לחץ, פאניקה בהגנות וים מצבים (מי שראה את המשחק של פורטו נגד מכבי בחיפה בטח זוכר שפורטו השתמשה בזה המון). אתמול אגב היו כדורים ארוכים אבל הם היו לתוך התקפה עומדת
3. אפשר לתכנן תרגילים למשחק השוטף כדי לנצל את הפס הארוך של שחקנים עם פס ארוך נקי. למשל- כל המשחק מתרכז בשמאל, בוזגלו בורח ימינה וכדור ארוך של צדק חותך את המגרש עד לבוזגלו. הדברים האלו יוצרים שבירת לחץ, פאניקה בהגנות וים מצבים (מי שראה את המשחק של פורטו נגד מכבי בחיפה בטח זוכר שפורטו השתמשה בזה המון). אתמול אגב היו כדורים ארוכים אבל הם היו לתוך התקפה עומדת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואקמה יכל לכבוש מהמצב שאחריי דוידזאדה, אבל הוא היסס ובכלל ניכר שהוא יותר מדיי משתהה לפניי שהוא בועט או מגביה.dor69 כתב:אלמנטים שחסרים לנו במשחק כבר תקופה והופיעו אתמול:
ואתמול במקום לנסות להבקיע הוא הלך לדגל הקרן וזה היה קצת מביך.
חסר לנו קילר אינסטינקט וגולר, שחקן שיעשה גולים מכל מצב שהוא יקבל.
חוץ מזה באמת שאין לי תלונות לקבוצה העונה, אולי אבל רק אולי בפאן של הכושר הגופני צריך עוד שיפור אבל פה זה כבר פחות בעייתי מהעונות הקודמות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רק יותר חדות. חלוץ יותר חד גומר אתמול את המשחק בדקה ה-15 ומפנה אותנו ל75 דקות של התעללות בגופה ועוד מנה טובה להפרש השערים. אם משחקים ששווים 5-0 ייגמרו ב2-1 אז מה יקרה עם משחקים שנהיה שווים בהם 1-0 קטן?דר אדום בנשמה כתב: וואקמה יכל לכבוש מהמצב שאחריי דוידזאדה, אבל הוא היסס ובכלל ניכר שהוא יותר מדיי משתהה לפניי שהוא בועט או מגביה.
ואתמול במקום לנסות להבקיע הוא הלך לדגל הקרן וזה היה קצת מביך.
חסר לנו קילר אינסטינקט וגולר, שחקן שיעשה גולים מכל מצב שהוא יקבל.
חוץ מזה באמת שאין לי תלונות לקבוצה העונה, אולי אבל רק אולי בפאן של הכושר הגופני צריך עוד שיפור אבל פה זה כבר פחות בעייתי מהעונות הקודמות.
אגב דוגמה בנוגע לסעיף 3. בדקה ה40 אוגו שלח לבוזגלו כדור בדיוק כזה. אם בוזי רק היה מרים את הראש זה היה הולך לראדי וממנו לרשת
- OMERREMO33
https://www.mako.co.il/news-israel/loca ... 2100566639" onclick="window.open(this.href);return false;
נו עוד יש כאלו שיש בהם חמלה/סימפטיה ל"סבל" שהבבונים עוברים והקיפוח המתמיד בעונשים שהם מקבלים?
חלאות
נו עוד יש כאלו שיש בהם חמלה/סימפטיה ל"סבל" שהבבונים עוברים והקיפוח המתמיד בעונשים שהם מקבלים?
חלאות
כבודו מותק, לאן עפת? כולה 8,000 שקל...OMERREMO33 כתב:https://www.mako.co.il/news-israel/loca ... 2100566639
חלאות
וברצינות
חוליגנים מושפעים שלא התפתחו וחושבים שהם יוצאים גברים
- The red one
הדבר הכי עצוב/מצחיק הוא שאנחנו ידענו על זה. דיברנו על זה בצחוק בדיון המשחק, וכל אחד ידע שזה מה שהולך לקרות.OMERREMO33 כתב:https://www.mako.co.il/news-israel/loca ... 2100566639
חלאות
זה פשוט הזוי איך לא מצליחים לתפוס אותם. 20 כיסאות. הרי זה עושה רעש. הרי רואים..אז איך?
כי לא חיפשו מלכתחילה.אדום בלב בנשמהההה כתב: הדבר הכי עצוב/מצחיק הוא שאנחנו ידענו על זה. דיברנו על זה בצחוק בדיון המשחק, וכל אחד ידע שזה מה שהולך לקרות.
זה פשוט הזוי איך לא מצליחים לתפוס אותם. 20 כיסאות. הרי זה עושה רעש. הרי רואים..אז איך?
המשטרה גובה עלויות מטורפות
שואבת את הכיסים של הבעלי קבוצות
ובסוף מכים חטא על פשע שבעלי הקבוצות לוקחים אחריות לתפוס את המתפרעים, וגם אם תפסו או לא, הם בכל זאת משלמים את עלויות הנזק שנגרם או לחלופין קנסות לבית הדין.
ובכל התהליך הזה אין אפילו שוטר אחד שעושה בדיקה או מינימום לוקח אחריות...
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אלדר כתב:
כי לא חיפשו מלכתחילה.
המשטרה גובה עלויות מטורפות
שואבת את הכיסים של הבעלי קבוצות
ובסוף מכים חטא על פשע שבעלי הקבוצות לוקחים אחריות לתפוס את המתפרעים, וגם אם תפסו או לא, הם בכל זאת משלמים את עלויות הנזק שנגרם או לחלופין קנסות לבית הדין.
ובכל התהליך הזה אין אפילו שוטר אחד שעושה בדיקה או מינימום לוקח אחריות...
בוקר טוב.
אין שוטרים ביציע כבר כמה שנים טובות למקרה ששכחת...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
יש סדרנים ומאבטחים שהחליפו אותם ואמורים לעשות את עבודתם. ובנוסף, בתחומי האצטדיון לא חסרים שוטרים, בייחוד במשחקים של בית"ר, למקרה שנזדקק להם.
חוץ מזה, אורי, המשטרה קובעת מה סידורי האבטחה, מה כמות המאבטחים והסדרנים הנחוצה, כמה חציצה, כמה קהל, מה מותר, מה אסור, מי יחנה, איפה ימכרו כרטיסים ועוד ועוד ועוד, אז שידעו גם לקחת אחריות על הביצוע.
חוץ מזה, אורי, המשטרה קובעת מה סידורי האבטחה, מה כמות המאבטחים והסדרנים הנחוצה, כמה חציצה, כמה קהל, מה מותר, מה אסור, מי יחנה, איפה ימכרו כרטיסים ועוד ועוד ועוד, אז שידעו גם לקחת אחריות על הביצוע.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
סניור כתב:יש סדרנים ומאבטחים שהחליפו אותם ואמורים לעשות את עבודתם. ובנוסף, בתחומי האצטדיון לא חסרים שוטרים, בייחוד במשחקים של בית"ר, למקרה שנזדקק להם.
אז שיבואו בטענות לסדרנים.
ומה זה לקחת אחריות? מה אתה רוצה, שישלחו שוטרים אחרי משמרת עם מברגה ומפתח שבדי לתקן ת'נזק?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר