14 מחזורים= 42 נקודות בקופה
Re: 14 מחזורים= 42 נקודות בקופה
רעב, זה שם המשחק. וזה מתחיל אצלנו האוהדים. לא נכנס לעיניינים של אף אחד אבל מה שהיה ביום שבת מול נתניה הוא בדיוק ההיפך מרעב. ברור לי שאותם אוהדים חדשים לוקחים כמובן מאליו ניצחונות כאלה, ניצחונות שפעם היו מושגים בשיניים, היום הם בגדר מאסט. וזה חלק מהתהליך של הפיכה לקבוצה גדולה. אבל לפני השחקנים, אנחנו כאוהדים חייבים לבוא רעבים לכל משחק. כי עכשיו באמת כל משחק הוא גמר גביע. יש לנו בסגל שחקנים שלקחו תארים בשנים האחרונות, אנחנו 40 שנה לא ראינו צלחת. זה הזמן שלנו להטריף תמערכת. כולנו חלמנו שנזכה בחיינו לראות את הקבוצה שלנו ניצלת מירידה. בואו נעזור לה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אתה יודע מה? לא מסכים.Guevara כתב:רעב, זה שם המשחק. וזה מתחיל אצלנו האוהדים. לא נכנס לעיניינים של אף אחד אבל מה שהיה ביום שבת מול נתניה הוא בדיוק ההיפך מרעב. ברור לי שאותם אוהדים חדשים לוקחים כמובן מאליו ניצחונות כאלה, ניצחונות שפעם היו מושגים בשיניים, היום הם בגדר מאסט. וזה חלק מהתהליך של הפיכה לקבוצה גדולה. אבל לפני השחקנים, אנחנו כאוהדים חייבים לבוא רעבים לכל משחק. כי עכשיו באמת כל משחק הוא גמר גביע. יש לנו בסגל שחקנים שלקחו תארים בשנים האחרונות, אנחנו 40 שנה לא ראינו צלחת. זה הזמן שלנו להטריף תמערכת. כולנו חלמנו שנזכה בחיינו לראות את הקבוצה שלנו ניצלת מירידה. בואו נעזור לה.
קראתי והנהנתי והייתי בטוח שכן, אבל לא, מצטער.
אנחנו ממש לא צריכים "להטריף את המערכת", אלא דווקא ההפך, להרגיע.
אנחנו צריכים להזהר ולהשמר מרגליים כבדות במאני טיים, להוריד את מפלס הלחץ לרמה סבירה ולא לתת תחושה שאם לא מבקיעים 2 שערים עד דקה 30 העולם חרב.
להטרפת המערכת יש שני אפקטים, את החיובי כולם מכירים, אני מציע שנסתכל דווקא על השלילי.
יש מאמן, יש צוות מקצועי רחב כולל יועץ מנטלי, יש מנהיגים על המגרש ומחוצה לו. אנחנו כקהל צריכים להגיע בהמונינו למשחקים ולעודד, לתת שקט, לקבל גם " כשלונות" בהבנה- כנראה שלא ננצח עד סוף הימים, אסור להכניס את המערכת לסחרור של להיות או לחדול, לפחות לא כרגע.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
עד לפלייאוף אנחנו משחקים מול קבוצות שעל הנייר פחות טובות מאיתנו ב2 דרגות. כמובן שאני סומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי, אבל כמו שאנחנו מצפים מהשחקנים לא להוריד רגל מהגז, תפקידנו גם להיות שם מאחורי השחקנים, עם עידוד מהסרטים והפיכת כל משחק מעכשיו ועד לפליאוף להצגה. אסור לקחת את זה לפינה המלחיצה, עברנו את השלב הזה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הקבוצות האלה יקשו עלינו יותר מהקבוצות הטובות יותר כמו בית"ר ומכבי פ"ת לדוגמהGuevara כתב:עד לפלייאוף אנחנו משחקים מול קבוצות שעל הנייר פחות טובות מאיתנו ב2 דרגות. כמובן שאני סומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי, אבל כמו שאנחנו מצפים מהשחקנים לא להוריד רגל מהגז, תפקידנו גם להיות שם מאחורי השחקנים, עם עידוד מהסרטים והפיכת כל משחק מעכשיו ועד לפליאוף להצגה. אסור לקחת את זה לפינה המלחיצה, עברנו את השלב הזה.
אגב נתון מעניין- בכל העונה שעברה היו לנו 17 נצחונות, אנחנו קצת אחרי אמצע העונה ויש לנו כבר 17 נצחונות.
איך היינו כלכך חלשים ועדיין כלכך בתמונה (לכאורה) שנה שעברה?
לכאורה, בלי סוגריים.סניור כתב:איך היינו כלכך חלשים ועדיין כלכך בתמונה (לכאורה) שנה שעברה?
קבוצה שניצחה שלוש פעמים בחוץ בעונה שלמה זה רק לכאורה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
יש מאמן על הקווים, אחד שמבין וחי את המשחק מהקווים כמו אוהד נורמלי שרואה וקורא את המשחק ממרומי היציע, לא מפחד, כופה עצמו על היריב ולוקח סיכונים. כל זה בתוספת בעלים שרעב לתואר ומספק את כל התנאים. תוסיף את אפקט האיצטדיון ושנתיים של בכאילו שהביאו אותנו לבשלות.סניור כתב:איך היינו כלכך חלשים ועדיין כלכך בתמונה (לכאורה) שנה שעברה?
אבל בשביל לחדד, בשבילי אלישע היה כישלון.
דיברתי על העונה שעברה.. בליגה נורמלית היינו שווים מקום 5 גג.ONmyOWN כתב:
יש מאמן על הקווים, אחד שמבין וחי את המשחק מהקווים כמו אוהד נורמלי שרואה וקורא את המשחק ממרומי היציע, לא מפחד, כופה עצמו על היריב ולוקח סיכונים. כל זה בתוספת בעלים שרעב לתואר ומספק את כל התנאים. תוסיף את אפקט האיצטדיון ושנתיים של בכאילו שהביאו אותנו לבשלות.
אבל בשביל לחדד, בשבילי אלישע היה כישלון.
לא חושב שהיינו בתמונה בשלב הזה שנה שעברה,קיפלנו מזמןסניור כתב:
דיברתי על העונה שעברה.. בליגה נורמלית היינו שווים מקום 5 גג.
קצת דמיינו שכן. לדעתי זה היה עוד בהשפעת ה 0-0 בבלומפילד בתחילת הסיבוב השני. ה 3-1 שם בתחילת הפלייאוף שלח אותנו להתקלפל אל עבר הגביע. קופלנו לרסיסים.
גם מכבי לא ניצחה בחוץ איזה חצי שנה.Totti כתב: לכאורה, בלי סוגריים.
קבוצה שניצחה שלוש פעמים בחוץ בעונה שלמה זה רק לכאורה
- The red one
לפני 3 שבועות ניצחו את עכו ובכלל יש להם 7 נצחונות ב9 משחקי החוץ האחרונים.yakar כתב: גם מכבי לא ניצחה בחוץ איזה חצי שנה.
הוא התכוון בעונה שעברהאדום בלב בנשמהההה כתב: לפני 3 שבועות ניצחו את עכו ובכלל יש להם 7 נצחונות ב9 משחקי החוץ האחרונים.
- simply-red
למי מה שהלך היום בתקשורת הספורט אם זה בערוץ הספורט,באתרי אינטרנט או ברדיו ,אנחנו כבר אלופים ומכבי תל אביב זו " סמרטוטיידה" שאין לה סיכוי לכלום השנה והפער רק יגדל.. אנחנו ברצלונה ומכבי ..שעריים.
מקווה ומאמין שהשחקנים שלנו לא מושפעים מכל השטויות האלה בתקשורת.
מקווה ומאמין שהשחקנים שלנו לא מושפעים מכל השטויות האלה בתקשורת.