מאור מליקסון
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מאור מליקסון
אני חושב שהביאו את מוחמד גדיר בדיוק למטרה הזאת.
בכל מקרה, אני הייתי הולך בכל הכח על אצילי...
בכל מקרה, אני הייתי הולך בכל הכח על אצילי...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אצילי בארץ ישחק רק בביתר ירושלים. לפחות בשלב הזה של הקריירה שלו .
מה גם שהסוכן שלו התראיין לא פעם והצהיר שבעונה הבאה עומר יהיה באירופה .
מה גם שהסוכן שלו התראיין לא פעם והצהיר שבעונה הבאה עומר יהיה באירופה .
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
pirlo21 כתב:אצילי בארץ ישחק רק בביתר ירושלים. לפחות בשלב הזה של הקריירה.
על סמך מה הקביעה הנחרצת הזו?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
די להתייפייף, כולנו אוהבים את מאור אבל לפעמים צריך גם להסתכל לאמת בפנים.Sir Alex Ferguson כתב: מת על הזכרון הקצר של האוהדים שלנו. זוכר כאלה שגם שלחו את אליניב לפרוש בתחילת העונה.
מליקסון השנה הוא האקסטרה שלנו, ההבדל בין אליפות לסגנות, וזה מתבטא באחוזי ההצלחה איתו ובלעדיו.
בונים סגל רחב בדיוק בשביל המטרה הזאת, שיהיה תחליף ראוי לשחקנים המשמעותים כשהם נפצעים, לא משנה אם קוראים לשחקן בן שהר, מאור בוזגלו, מאור מליקסון ועכשיו טוני נואקמה.
בכדורגל המודרני פציעות הם חלק מהמשחק וצריך לקבל את זה ולא לחפש להעיף שחקן כמו מליקסון בגלל פציעה כזאת או אחרת.
כבר אמרתי שלדעתי אצילי צריך להיות היורש של מליקסון, אבל הייתי מבצע את חילופי הדורות כשמליקסון עושה חפיפה לאצילי ולא במקום מאור שעוד שווה לפחות שנתיים של כדורגל איכותי.
לקבל ממאור חודש בעונה לא יוביל אותנו לכלום בחיים, נכון שפציעות זה חלק מהעניין אבל אצל מאור זה כל העניין ולאורך כל הקריירה.
רוב הפציעות של מאור לאורך הקריירה הן פציעות שרירים שמעידות לרוב רק על דבר אחד חוסר מקצועיות וחיים לא ספורטיביים, אבל בגלל שאני לא חי עם מאור ביום יום אין לי מושג אם כך הדבר או שמא מדובר בגנים.
כמו שאמרתי אני מאוד אוהב את מאור וחושב שהוא אחד הכישרונות הכי גדולים שצמחו פה בשנים האחרונות אבל לדעתי בקבוצה שרוצה אליפות הוא יכול להיות רק שחקן משלים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא צריך לשחרר את מליקסון, אבל בהחלט להביא שחקן יחד איתו, לדעתי סינטיהו סולליך יכול להתאים כי הוא צעיר ומשחק באריבור כ50-50 ובארץ הוא שיחק בעמדת הקשר אגף והוא שחקן מוכשר שהצליח תחת ברק בכר כבר.
לא צריך להביא שם גדול רק שחקן טוב שבזמן שמליקסון פצוע יתפוס את מקומו.
לא צריך להביא שם גדול רק שחקן טוב שבזמן שמליקסון פצוע יתפוס את מקומו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
xboy כתב: די להתייפייף, כולנו אוהבים את מאור אבל לפעמים צריך גם להסתכל לאמת בפנים.
לקבל ממאור חודש בעונה לא יוביל אותנו לכלום בחיים, נכון שפציעות זה חלק מהעניין אבל אצל מאור זה כל העניין ולאורך כל הקריירה.
רוב הפציעות של מאור לאורך הקריירה הן פציעות שרירים שמעידות לרוב רק על דבר אחד חוסר מקצועיות וחיים לא ספורטיביים, אבל בגלל שאני לא חי עם מאור ביום יום אין לי מושג אם כך הדבר או שמא מדובר בגנים.
כמו שאמרתי אני מאוד אוהב את מאור וחושב שהוא אחד הכישרונות הכי גדולים שצמחו פה בשנים האחרונות אבל לדעתי בקבוצה שרוצה אליפות הוא יכול להיות רק שחקן משלים.
כ"כ נכון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- OMERREMO33
מושג חדש-פוצע את עצמו.
המצאה חדשה-משחק חודש בשנה.
חי חיים לא ספורטיביים...
עם אוהדים כמוכם מי צריך אוייבים.
אנא לגבות את אוסף השטויות שלכם עם ממצאים ועובדות.
פחי אשפה
המצאה חדשה-משחק חודש בשנה.
חי חיים לא ספורטיביים...
עם אוהדים כמוכם מי צריך אוייבים.
אנא לגבות את אוסף השטויות שלכם עם ממצאים ועובדות.
פחי אשפה
אורי אדום בנשמה כתב:
כ"כ נכון.
יש איזה כתבה איפה שהוא על סטף קרי .
הוא היה עושה תנועות חדות וסיבובים על המקום ועוד הרבה פעולות שהיו גורמים לו לפציעות רבות במהלך הקרירה , עד שישב איתו איזה רופא ואמר לו שהוא צריך להמעיט בזה או פשוט לנסות דברים אחרים אחרת כל הקרירה שלו תיהיה 3 משחקים בשבוע ואז חודש בחוץ (משהו כזה).
סטף ישב עם עצמו והפנים , והיום הוא הטוב בעולם בתחום שלו , ועדיין הוא זורק שחקנים אבל הרבה פחות תנועות שגורמות לו לפציעות .
גם מאור שלנו עם תנועות וביצועים חדים שכנראה גורמות לו לפציעות האלה ומאור כבר לא ילד ולא בן 26-7-8 והוא צריך לשחק בשבילו את הכדורגל הפשוט והנכון ולא הוירטואזי שגורם לו להפצע.
(ניסיתי לצטט את התגובה של XBOY זה לא נתן משום מה)
- Sir Alex Ferguson
לא מתייפייף אלא פשוט מסתמך על מספרים ועובדות ולא על תחושות בטן.xboy כתב: די להתייפייף, כולנו אוהבים את מאור אבל לפעמים צריך גם להסתכל לאמת בפנים.
מאור מליקסון העונה בהפועל באר שבע:
2 משחקים במסגרת האירופאית,
6 משחקים בגביע הטוטו,
2 משחקים בגביע המדינה,
21 משחקי ליגה,
סך הכל 31 משחקים.
ממש לא פצוע כרוני העונה, ממש לא נעדר לעיתים קרובות.
מאור מליקסון עומד כבר עכשיו על כמות משחקים שברוב קבוצות הליגה שחקן יכול להגיע אליהם רק אם הוא שחקן הרכב קבוע לאורך כל העונה.
לבוזגלו יש פחות משחקים, לבן סהר יש פחות משחקים, ואני מזכיר לכולם שנואקמה פתח את העונה פצוע ורק בחודש עשירי מול מכבי פתח תקווה הוא פרץ קדימה, כשעם הפציעה הנוכחית שלו, לא בטוח שהוא ומליקסון לא יסיימו את העונה עם אותה כמות דקות.
פשוט אצל מליקסון, בגלל החשיבות שלו לקבוצה, בגלל סגנון המשחק שלו, בגלל שהרבה פעמים היו פרסומים שהוא בספק למשחק גם במשחקים שהוא פתח בהרכב וסיים 90 דקות, זה מרגיש שהוא נפצע לעיתים קרובות למרות שמבחינת העובדות והמספרים, הוא כבר עומד על מעל ל - 30 הופעות העונה, כשיש לנו עוד 10 משחקים, ואולי אפילו 11 עד לסיום העונה, מה שיכול לגרום לו לסיים את העונה עם 40 הופעות ואפילו יותר, מספר מכובד וראוי לכל שחקן שהוא לא שוער, מספר של שחקן שבהחלט אפשר להסתמך עליו.
- OMERREMO33
תודה (פרגוסון) אבל אל תבלבל אותם עם מספרים ועובדות..
מה שהשניים מעליי אמרו
בהמשך למה שפרגוסון אמר :
בולנסיין היו לו 52 משחקים בעונה וחצי
בויסלה קראקוב - 46 בעונה וחצי
בהפועל ב"ש 77 בשנתיים וחצי
בהפועל כפ"ס - 15 בחצי עונה
במכבי חיפה - 24 בעונה וחצי
ובביתר ירושלים - 111 ב4 עונות .
סה"כ שיחק 328 משחקים ב11.5 עונות - 29 משחקים בממוצע לעונה . זה המאזן שלו לפני הקאמבק לא כולל משחקי נבחרת ישראל .
ממש אבל ממש לא שחקן שנפצע באופן כרוני או איזה פצוע אנגלי .
סה"כ שיחק 328 משחקים ב11.5 עונות - 29 משחקים בממוצע לעונה . זה המאזן שלו לפני הקאמבק לא כולל משחקי נבחרת ישראל .
לא ייאמן באיזה קלות אתם נופלים לסטיגמות על השחקנים שלנו, בין אם זה מליקסון בין אם זה בוזגלו ובין אם זה כל אחד אחר.
- Sir Alex Ferguson
צודק, שכחתי את נבחרת ישראל. היו לו עוד כמה הופעות גם בנבחרת לא? אז אולי בפועל הוא כבר על 33 - 34 משחקים כבר...pirlo21 כתב:בהמשך למה שפרגוסון אמר :
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- The red one
אחד פה זורק משהו (במקרה הזה אורח חיים לא ספורטיבי עקב פציעות כאילו כולם פה דוקטורים) והופ נתפסים על זה.Noam98 כתב:לא ייאמן באיזה קלות אתם נופלים לסטיגמות על השחקנים שלנו, בין אם זה מליקסון בין אם זה בוזגלו ובין אם זה כל אחד אחר.