בהחלט חוק דבילי אבל החוק הזה עשוי לשלוח אותנו לטדי במשחק נגד מכבי חיפזה שי ! כתב: אני חושב שזה חוק דבילי המשטר. צריכה לתת דין וחשבון לא הנהלת הקבוצה , משלמים להם המון כסף והם פשוט לא עושים תעבודה , הציבו כמות שוטרים כפול כמו שביקשו לא הדליקו מתחת לפריסה יש מצלמות אבטחה מה הסיפור ,זה שי !
זורקי האבוקות
Re: זורקי האבוקות
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- The red one
וזה המילכוד הכי גדול.גדי כתב:
על כל אבוקה הם הביאו את מי שהדליק.
אפ יעשו את זה פה - מלחמת עולם III
אם לא - רדיוס.
אפשר להיות מאוכזב טיפה, במיוחד מי שלקח חלק ועזר להפוך את החלטת המשטרה..גדי כתב:
פעם ראשונה בחיים שלי הייתי אתמול בעד אבוקות. אחרי ביטול התפאורה אמרתי שצריך להוכיח למשטרה שאין קשר בין פריסה לאבוקות.
הארגון לו עובד אצלי אבל ברגע שהוא פונה אליי (לא רק כסף - אתמול בהודעה ביקשו עזרה בכדי להפעיל לחץ על המשטרה) אז אני מצפה שיספרו אותי וגם את אלונה ורוביק.
אבל יש פה אנשים ששוחטים את הארגון בלי בושה וזה מה שמפריע לי. אפשר להעביר ביקורת, אבל יש דרך.
- The red one
זריקת ז** ויריקה בפרצוף זאת לדעתך ביקורת בלי בושה? זו ביקורת בונה ולגיטימית. ךך תראה בפייסבוק איך אנשים מזלזלים (״ארגון בושה״, ״חבורת ילדים״, רטיתי גם ״מי צריך אותם ביציע״ אבל מקודם לא מצאתי אז כנראה שנמחק). אני האחרון שאזלזל בארגון אבל יחד עם זאת דברים צריכים להיאמר.
CrazyRed7 כתב: אפשר להיות מאוכזב טיפה, במיוחד מי שלקח חלק ועזר להפוך את החלטת המשטרה..
אבל יש פה אנשים ששוחטים את הארגון בלי בושה וזה מה שמפריע לי. אפשר להעביר ביקורת, אבל יש דרך.
לא דיברתי ספציפית אליךאדום בלב בנשמהההה כתב:זריקת ז** ויריקה בפרצוף זאת לדעתך ביקורת בלי בושה? זו ביקורת בונה ולגיטימית. ךך תראה בפייסבוק איך אנשים מזלזלים. אני האחרון שאזלזל בארגון אבל יחד עם זאת דברים צריכים להיאמר.
דיברתי בכללי
אני מסכים שיש בארגון אנשים נפלאים. באמת תענוג. למרות גילי אני מרשה להגיד שחלק מהם הפכו לחברים שלי לאחר שלמדתי להכיר אותם מקרוב בשנים האחרונות.CrazyRed7 כתב: אפשר להיות מאוכזב טיפה, במיוחד מי שלקח חלק ועזר להפוך את החלטת המשטרה..
אני חושב שאתמול הייתה חציית קווים. אני יותר ממאוכזב.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
אתה איש גדול.אריק כתב:יש לנו ארגון אוהדים מדהים שבלעדיו אנחנו כקהל לא שווים כלום. אנשים שעובדים ימים
ולילות כדי שלכולם יהיו תפאורות מדהימות ביציעים.
לא שאני מצדיק את מופע החנוכה שהיה אתמול, אבל צריך קצת פרופורציות.
מי שלא חלק מזה לא יבין זאת לעולם, ארגוני אוהדים חיים בשביל משחקים כאלה ורגעים כאלה.
מבין את האכזבה של אלונה, אבל חושב שהיא יכולה להיות גאה בקהל.
+1אריאל2 כתב:יש אנשים שחושבים שהם גדולים מהמועדון ומרוב הקהל.
חבל שכך.
מעריך מאוד את רוב מה שהארגון עושה בשנים האחרונות, כולל התצוגה המדהימה אתמול (בלי קשר לאבוקות), אבל מסכים עם אריאל ושאר המבקרים פה.
הפירוטכניקה היתה יפהפיה.אורי אדום בנשמה כתב:
שמע, אני לא בעד פירוטכניקה מאחר וזה בניגוד לחוק וגורר עונשים, אבל להגדיר זאת כגועל זה אובדן פורפורציה. הלוואי ותהיה חקיקה שתהפוך פירוטכניקה ללגאלית, אחד הדברים היותר יפים ומוסיפים צבע ואווירה ביציעים.
הזלזול באלונה ובעוד 15,000 איש היה גועל.
איתך גדי.גדי כתב:
מה קשור יפה נפש ? מספיק כבר כל פעם לתת ציונים.
ביקשו יפה בלי אבוקות. למה דווקא ? הייתה עבודה ענקית אתמול של הרבה גורמים בכדי לאשר את הפריסה. אני יפה נהפש גם הייתי מעורב בזמן העבודה שלי בכדי להפעיל כל מי שהיה אפשר (במקרה שלי את ערוץ 2 שילחץ על המחוז. הבטחנו שלא יהיו אבוקות.
לא רוצה רדיוס בטדי ולא רוצה שהכסף שאני תורם ילך לאבוקות. לא רוצה לירוק בפנים של אלונה.
החליטו ששמים פס - שיהיו גברים ויגידו שזה הם כי זה יותר חשוב להם מכל שער הטיעונים.
הלוואי שיתפסו את מי שעשה
לא הפסדנו העונה בטרנר. ההפסד היחיד שלנו "בבית" היה בטדי...
אם שוב נפסיד בטדי ברדיוס, זה יהיה על זורקי האבוקות. נקודה.
לא יהיה שום רדיוסשמעון א כתב:לא הפסדנו העונה בטרנר. ההפסד היחיד שלנו בביתהיה בטדי...
אם יהיה זאת שערוריה
אם אחרי 5-6 מקרים של מכבי, ועוד לפחות 4 של סכנין שנגמרו ללא רדיוס אנחנו נקבל, אנחנו צריכים לעשות ביתר ולעלות להתאחדות.שמעון א כתב:לא הפסדנו העונה בטרנר. ההפסד היחיד שלנו "בבית" היה בטדי...
אז זה סגור עם ההתאחדות שלא יהיה רדיוס? בדקנו לפני?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השאלה היא כמובן מי נתן לאותם 5 - 6 אנשים שהדליקו את הרימונים והאבוקות אתמול את הכוח והרשות להחליט בשביל כל הקהל ששווה להסתכן ברדיוס בשביל חצי דקה של מופע פירוטכניקה?
מילא אם העונש היה אחר, אם העונש היה לאותם מדליקים ספציפית ואז כל אחד עושה את החשבון רק לעצמו אם שווה לו להעצר בשביל מופע פירוטכניקה. אבל החוק היום מעמיד גם את הקבוצה לדין עם סכנה לעונש רדיוס, מה שאומר שאותם 5 - 6 לוקחים החלטות שיכולים לפגוע ב15,000 אוהדים, וזה כבר סיפור אחר לגמרי, וזה כבר לא לגיטימי בעיני.
מילא אם העונש היה אחר, אם העונש היה לאותם מדליקים ספציפית ואז כל אחד עושה את החשבון רק לעצמו אם שווה לו להעצר בשביל מופע פירוטכניקה. אבל החוק היום מעמיד גם את הקבוצה לדין עם סכנה לעונש רדיוס, מה שאומר שאותם 5 - 6 לוקחים החלטות שיכולים לפגוע ב15,000 אוהדים, וזה כבר סיפור אחר לגמרי, וזה כבר לא לגיטימי בעיני.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!