אתה קצת מגזים לגבי וובה, היה בסדר גמור בטח לא החליש אותנו ואני ממשיך לפתוח איתו גם מול חיפה.אדום זקן כתב: וובה בראון היום מאוד איכזב אותי,שום פעולה משמעותית,כאילו משחקים ב10 שחקנים,לא הבנתי מה הייתה ההברקה איתו.
קבוצה שפותחת עם 3 קשרים צריכה לשלוט במגרש וזה לא קרה וצריך לבדוק למה?
2-0 קטן-גדול בטדי :: סיכום
Re: 2-0 קטן-גדול בטדי :: סיכום
שיר צדק מעדכן שאוטובוס השחקנים הותקף אתמול באבנים כשעתיים לאחר המשחק.
עד מתי אוהדי בית״ר הבבונים?
עד מתי אוהדי בית״ר הבבונים?
עדיין, כשראדי על המגרש, היחיד שאני נותן לו לבעוט פנדל. רק רציתי להגיד 

וובה בראון לא רק שהיווה את הגרזן הלוחץ ליד אוגו, אלא גם מאוד שקט עם הכדור ויודע לפתוח את המשחק לצדדים, הוא אחד היחידים בהרכב שיודע לייצר את המסירה במהירות ובטיימינג מצויין.
חייב להמשיך בהרכב.
חייב להמשיך בהרכב.
מי שהתאכזב מוובה כנראה ציפה לאייניסטה והוא לא. שחקן אפור שליד אוגו והובאן זה אפילו בולט פי כמה, אבל שם את הלב והנשמה על המגרש, ראשון לכל כדור שנופל ולוחץ כמו משוגע על מוליכי הכדור. הוא עשה את זה מצויין אתמול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מדויק. טוטי אני אשמח אם בניתוח של 7 בום תציגו נתונים שלו סתם כדי לראות אם התחושה שלנו נכונה עם המספרים.Totti כתב:מי שהתאכזב מוובה כנראה ציפה לאייניסטה והוא לא. שחקן אפור שליד אוגו והובאן זה אפילו בולט פי כמה, אבל שם את הלב והנשמה על המגרש, ראשון לכל כדור שנופל ולוחץ כמו משוגע על מוליכי הכדור. הוא עשה את זה מצויין אתמול
יהיה.blueman כתב: מדויק. טוטי אני אשמח אם בניתוח של 7 בום תציגו נתונים שלו סתם כדי לראות אם התחושה שלנו נכונה עם המספרים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בראון היה טוב+.
הניידות שלו שווה המון , ההשקעה שלו על המגרש מכניסה את כולם לאטרף.
הפתיע אותי גם שידע להשתחרר מצויין מלחץ שעשו עליו עם סיבוב טוב.
מבחינתי ללא ספק עדיף על ראדי.
הניידות שלו שווה המון , ההשקעה שלו על המגרש מכניסה את כולם לאטרף.
הפתיע אותי גם שידע להשתחרר מצויין מלחץ שעשו עליו עם סיבוב טוב.
מבחינתי ללא ספק עדיף על ראדי.
ראדי אתמול נכנס- 2 מסירות, 2 איבודי כדור ו2 התקפות שכמעט הסתיימו בגול בגללו.
וובה חייב להמשיך.
וובה חייב להמשיך.
וובה מעל הכל הוא שחקן לצאת איתו לקרב
בתור אחד שממש היה בעד וובה להרכב, אני משום מה ראיתי משחק לא טוב שלו עם איבוד כדור כבר בדקה הראשונה ואחרי זה עוד 4-5 איבודים קריטיים. מה פספסתי?
אם מליקסון וטוני כשירים לפתוח אז גם וובה וגם ראדי צריכים לרדת לספסל מבחינתי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא מסכים.bs war כתב:אם מליקסון וטוני כשירים לפתוח אז גם וובה וגם ראדי צריכים לרדת לספסל מבחינתי
לדעתי וובה מתחיל להחזיר לנו מרכז שדה חזק.
חייב להמשיך לפתוח מול מכבי חיפה.
מליקסון צריך להמשיך בספסל עדיף לתת לו את הזמן להחלים כמו שצריך בשביל שבמחזורים האחרונים הוא יהיה בכושר.
לגביי וואקמה זה כבר תלוי בברק בכר.
או שהוא יחליט לפתוח עם מערך של 4-4-2 ועם שהר וברדה או ששהר בחוד וברדה על הספסל או ששהר על הספסל.
אני רק מקווה שגאדיר לא ייעדר ליותר מדיי זמן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אכן ראדי לא היה ביום מוצלח בדקות ששיחק.blueman כתב: הוא שחקן עם פחות יכולות התקפיות מכל שחקני הקישור, אבל אני חושב שדווקא היה טוב היום, קשה באמת להתבלט כשאתה משחק ליד אוגו והובאן ובמיוחד כשהם נמצאים במשחק ענק כמו אתמול, אבל הוא נלחם, היה שותף בהנעת הכדור, תמיד בא לקבל כדור ופתח אופציות מסירה ואין לי את הנתונים המיוחדים אבל אולי זה משהו שטוטי יוכל לבדוק עבורנו אבל נראה לי שהיו לו כמות תיקולים ומסירות מדויקות גבוהה. בנוסף איך שהוא יצא וראדי נכנס ראית אומנם שחקן שנמצא יותר מקדימה אבל היו לו בכמה דקות שהוא שיחק איזה 2-3 איבודי כדור קריטיים וחברי אחריות במרכז המגרש שהוא פשוט מסר כדור לשחקני בייתר והוציא אותם למתפרצת
לא חושב שזאת הבעיה.red bend כתב: תבינו חברים ראדי שבע או שסתם אין לו חשק לשחק כדורגל כבר תקופה ארוכה
כל אחד נקלע לתקופות פחות טובות.