וכשהיו לנו שני ימניים זה היה בסדר?ForeverRed כתב: שני בלמים שמאליים באותה קבוצה?
ביי ביי סוארז?
Re: ביי ביי סוארז?
א. לא מבין מה הבעיה בזה.ForeverRed כתב: שני בלמים שמאליים באותה קבוצה?
ב. ובכלל, אם אני זוכר נכון הוא ימני. בעט נגדנו פנדל בגביע הטוטו ברגל ימין.
חזון למועד
והזיכרון שלכם קצר מאוד
קצת הזוי הגישה שלכם כלפיו
הוא קפטן אמיתי
והזיכרון שלכם קצר מאוד
הוא קפטן אמיתי
+1אלדר כתב:חזון למועד
והזיכרון שלכם קצר מאוד
הוא קפטן אמיתי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יודע מה בוא נשאיר אותו מיליון שנה כזר...ran כתב:
אתה חושב זה פוטבול מנג'ר
העפת כבר חצי מהסגל כאילו אנחנו מקום אחרון
תנו כבוד לשחקנים שהביאו אותנו למקום ה-1
גם סוארס היה חלק מזה
על פי הטענה הזאת דובב גבאי ונסאר היו צריכים להשאר גם כן כי זה לא פוטבול מנג'ר...
כזר אין לו מקום.
כמתאזרח שישאר פה גם עוד 4 שנים.
אבל זר צריך לשדרג אותך ולא להיות ברמה של הבלמים הישראלים.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מסכים לגביי עוד חזון למועד.אלדר כתב:חזון למועד
והזיכרון שלכם קצר מאוד
הוא קפטן אמיתי
אבל זיכרון קצר?
כבר שכחת איך הוא היה נראה בפלייאוף בשנה שעברה ובתחילת העונה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בעיני שחקן כדורגל זה 40 -50 % בטחון, סוארז איבד אותו נכון לעכשיו וחבל לי קצת שהוא לא מקבל עוד הזדמנויות.
אני סומך על ברק ושיקול הדעת שלו אבל אולי הוא לא זוכר את סוארז בכושר מהעונות הקודמות כמו שאנחנו זוכרים.
אני סומך על ברק ושיקול הדעת שלו אבל אולי הוא לא זוכר את סוארז בכושר מהעונות הקודמות כמו שאנחנו זוכרים.
לא הבעתי עמדה אם להשאיר או לא, יש מאמן שידע לעשות את זה.דר אדום בנשמה כתב: יודע מה בוא נשאיר אותו מיליון שנה כזר...
על פי הטענה הזאת דובב גבאי ונסאר היו צריכים להשאר גם כן כי זה לא פוטבול מנג'ר...
כזר אין לו מקום.
כמתאזרח שישאר פה גם עוד 4 שנים.
אבל זר צריך לשדרג אותך ולא להיות ברמה של הבלמים הישראלים.
מה שכן אתה לא יכול כל יומיים להעיף שחקן אחר, לא מזמן ראיתי שכתבת להעיף את ראדי
מי הביא אותך למקום 1? ראדי וסוארס היו חלק ניכר מזה. לא אומר שסוארס צריך להישאר או ללכת אבל מה אתה חושב שחקנים גדלים על העצים?
למה אתה תמצא יותר טוב? חיפה כבר כמה שנים לא מוצאת את עצמה ואתה משחרר לי שחקנים כל הודעה שניה כאילו יורדים ליגה.
סמוך על בכר שיידע מה לעשות
+200ran כתב:
לא הבעתי עמדה אם להשאיר או לא, יש מאמן שידע לעשות את זה.
מי הביא אותך למקום 1? ראדי וסוארס היו חלק ניכר מזה. לא אומר שסוארס צריך להישאר או ללכת אבל מה אתה חושב שחקנים גדלים על העצים?
למה אתה תמצא יותר טוב? חיפה כבר כמה שנים לא מוצאת את עצמה ואתה משחרר לי שחקנים כל הודעה שניה כאילו יורדים ליגה.
דר לא היחיד פה שכל שני וחמישי מפטר שחקנים...ran כתב:
לא הבעתי עמדה אם להשאיר או לא, יש מאמן שידע לעשות את זה.
נכון מאוד....delta7 כתב: דר לא היחיד פה שכל שני וחמישי מפטר שחקנים...
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
מצטרף לאלה שלא מבינים איפה ההתלבטות בכלל. סוארס בלם גדול. אני לא מבין למה הוא בכלל על הספסל. היה טוב גם בעונה הזאת ויצא רק כי נפצע. בעיניי היה צריך לחזור.
לא אשכח איך לפני שנתיים, בדיוק לפני תחילת הפליאוף, אנחנו חזק בתמונה עוד (אולי 3 נק' ממכבי), יוצאים מנצחים מרבע גמר נגד ראשל'צ ועולים לחצי גמר שאין בו יותר קבוצות "קשות" (רק ק' שמונה אבל אנחנו היינו טובים יותר), ו*כל הקהל* יורד עם הראש באדמה בגלל הפציעה בגולגולת של סוארס - כולם ידעו - וצדקו - שנגמרה העונה. מאותו רגע, יצאנו מהעסק לגמרי. הלכנו לאיבוד בפליאוף וגם בגביע הפסדנו בחצי. אני מאמין שעם סוארס היינו נותנים פייט יותר חזק למכבי בפליאוף וגם לוקחים את הגביע.
אז נכון שעכשיו יש צדק, ועכשיו יש טאהא, ושעברו שנתיים - אבל סוארס לא בן 35, הוא עדיין בשיאו, ובעיניי לפחות, אין לו שום תחליף. אסור לשכוח גם בשניגוד לטאהא סוארס גם מוסיף איום התקפי בכל מצב חופשי - הוא היה מבקיע גולים קבוע כל עונה ואם לא מבקיע מוסיף עוד שחקן מאיים שמושך בלמים שומרים.
לא אשכח איך לפני שנתיים, בדיוק לפני תחילת הפליאוף, אנחנו חזק בתמונה עוד (אולי 3 נק' ממכבי), יוצאים מנצחים מרבע גמר נגד ראשל'צ ועולים לחצי גמר שאין בו יותר קבוצות "קשות" (רק ק' שמונה אבל אנחנו היינו טובים יותר), ו*כל הקהל* יורד עם הראש באדמה בגלל הפציעה בגולגולת של סוארס - כולם ידעו - וצדקו - שנגמרה העונה. מאותו רגע, יצאנו מהעסק לגמרי. הלכנו לאיבוד בפליאוף וגם בגביע הפסדנו בחצי. אני מאמין שעם סוארס היינו נותנים פייט יותר חזק למכבי בפליאוף וגם לוקחים את הגביע.
אז נכון שעכשיו יש צדק, ועכשיו יש טאהא, ושעברו שנתיים - אבל סוארס לא בן 35, הוא עדיין בשיאו, ובעיניי לפחות, אין לו שום תחליף. אסור לשכוח גם בשניגוד לטאהא סוארס גם מוסיף איום התקפי בכל מצב חופשי - הוא היה מבקיע גולים קבוע כל עונה ואם לא מבקיע מוסיף עוד שחקן מאיים שמושך בלמים שומרים.
- ForeverRed
כמו שאמרתי, לאנשים זיכרון קצר.אוהד בגולה כתב:מצטרף לאלה שלא מבינים איפה ההתלבטות בכלל. סוארס בלם גדול. אני לא מבין למה הוא בכלל על הספסל. היה טוב גם בעונה הזאת ויצא רק כי נפצע. בעיניי היה צריך לחזור.
נשאל בצורה כזאת, כמה פעמים יצאתם ממשחק בשנים האחרונות, תפסתם את הראש וחשבתם לעצמכם על סוארס - איזה בלם ענק?
כמה פעמים זה קרה עם טאהה?
אני באמת חושב שטאהה בלם טוב. יש לו שיתוף פעולה יפה עם צדק ומשחק הגנה קבוצתי שמקל עליו.
עם זאת אין לי ספק בכלל, סוארס בשיאו >> מטאהה בשיאו.
טאהה בתחילת הדרך והוא ישראלי שלא עולה הרבה...לגבי סוארס מבחינתי אין בכלל ספק שצריך להשאיר, כנראה שיש שיקולים נוספים...ForeverRed כתב: כמו שאמרתי, לאנשים זיכרון קצר.
נשאל בצורה כזאת, כמה פעמים יצאתם ממשחק בשנים האחרונות, תפסתם את הראש וחשבתם לעצמכם על סוארס - איזה בלם ענק?
כמה פעמים זה קרה עם טאהה?
אני באמת חושב שטאהה בלם טוב. יש לו שיתוף פעולה יפה עם צדק ומשחק הגנה קבוצתי שמקל עליו.
עם זאת אין לי ספק בכלל, סוארס בשיאו >> מטאהה בשיאו.
- ForeverRed
לא דיברתי על העונה הבאה.שיש כתב: טאהה בתחילת הדרך והוא ישראלי שלא עולה הרבה...לגבי סוארס מבחינתי אין בכלל ספק שצריך להשאיר, כנראה שיש שיקולים נוספים...
נטו הנוכחית.