+1שמעון א כתב:לדעתי ברדה היה צריך לצאת, לא בוזי.
אבל כן. בוזי בעוד משחק חלש.
מאור בוזגלו
Re: מאור בוזגלו
שאתם נופלים על מישהו,רק אלוהים יעזור לו.
כל אדם שמבין כדורגל ומבין קצת בבוזגלו ובהיסטוריה שלו יודע שבמשחק מסוג זה,בוזגלו לא יהיה זה שיתבלט מכמה סיבות.
הראשונה היא שבוזגלו הוא שחקן של שטחים,גם במקומות שהצליח בהם,שזה בעצם סכנין ואנחנו,היו אילו קבוצות ששיטת המשחק שלהם הייתה לסגור ולרוץ קדימה למתפרצות ובזה בוזגלו מוציא את כל היכולת הפנומנלית שלו.
משחקים שבהם אתה יוזם ותוקף לבוזגלו כמעט ואין השפעה ולראיה המספרים שלו בעונה שאנחנו הקבוצה היוזמת.
נחזור לברק ונגיד ששהרכב היום היה טעות ובהרכב כזה אין לבוזגלו שום יכולת לעשות משהו,הוא לא שחקן שפורץ בונקרים וזה החסרון המרכזי שלו.
כל אדם שמבין כדורגל ומבין קצת בבוזגלו ובהיסטוריה שלו יודע שבמשחק מסוג זה,בוזגלו לא יהיה זה שיתבלט מכמה סיבות.
הראשונה היא שבוזגלו הוא שחקן של שטחים,גם במקומות שהצליח בהם,שזה בעצם סכנין ואנחנו,היו אילו קבוצות ששיטת המשחק שלהם הייתה לסגור ולרוץ קדימה למתפרצות ובזה בוזגלו מוציא את כל היכולת הפנומנלית שלו.
משחקים שבהם אתה יוזם ותוקף לבוזגלו כמעט ואין השפעה ולראיה המספרים שלו בעונה שאנחנו הקבוצה היוזמת.
נחזור לברק ונגיד ששהרכב היום היה טעות ובהרכב כזה אין לבוזגלו שום יכולת לעשות משהו,הוא לא שחקן שפורץ בונקרים וזה החסרון המרכזי שלו.
- ForeverRed
אם הוא לא מתאים לסוג כזה של משחקים אז אין לו מה לחפש בהפועל באר שבע.אדום זקן כתב:שאתם נופלים על מישהו,רק אלוהים יעזור לו.
90 אחוז מהיריבות משחקות נגדנו ככה.
ואם כבר אנחנו בעניין, אני זוכר שבתחילת העונה כמה קשקשנים ובעיקר החבר של אלישע טענו פה שהסיבה לחוסר ההצלחה של מליקסון היא שהוא לא מסוגל להתמודד עם צפיפות.
חלפו כמה חודשים ופתאום כולם בטוחים שהוא השחקן הכי מתאים למשחקים מהסוג הזה.
רוצה להגיד, לא צריך להדביק תוויות ולחפש תירוצים.
בוזגלו חלש. חלש מאוד. פשוט מסריח את הדשא ולא מהיום.
הבונקר של חיפה הוא לא הסיבה.
מעולה, אז הוא לא מתאים לקבוצה שרצה לאליפות. כי קבוצה שרצה לאליפות לא משחקת על מתפרצות.אדום זקן כתב:שאתם נופלים על מישהו,רק אלוהים יעזור לו.
בוזגלו לא טוב אבל מצד שני צריך לדעת להשתמש בו נכון.ForeverRed כתב: אם הוא לא מתאים לסוג כזה של משחקים אז אין לו מה לחפש בהפועל באר שבע.
90 אחוז מהיריבות משחקות נגדנו ככה.
ואם כבר אנחנו בעניין, אני זוכר שבתחילת העונה כמה קשקשנים ובעיקר החבר של אלישע טענו פה שהסיבה לחוסר ההצלחה של מליקסון היא שהוא לא מסוגל להתמודד עם צפיפות.
חלפו כמה חודשים ופתאום כולם בטוחים שהוא השחקן הכי מתאים למשחקים מהסוג הזה.
רוצה להגיד, לא צריך להדביק תוויות ולחפש תירוצים.
בוזגלו חלש. חלש מאוד. פשוט מסריח את הדשא ולא מהיום.
הבונקר של חיפה הוא לא הסיבה.
האבסורד הוא שתמיד אמרו שהוא ומליקסון לא יכולים לשחק יחד ואני אומר שהם חייבים לשחק יחד.
שתף אותנו איך נכון להשתמש בו?אדום זקן כתב: בוזגלו לא טוב אבל מצד שני צריך לדעת להשתמש בו נכון.
האבסורד הוא שתמיד אמרו שהוא ומליקסון לא יכולים לשחק יחד ואני אומר שהם חייבים לשחק יחד.
כי נראה שחוץ מלהגן עליו בחירוף נפש אתה בעצם חושב כמו כולנו.
- dardasmiley
השחקן הכי צוקר בארץ בפער.
כל המשחק התחבא מאחורי השומר שלו, פעם אחת לא בא לבקש כדור. וכשכבר מקבל כדור נופל מעצמו. מי ישמע מה יעשה עם הבעיטה החופשית, במקרה הטוב לא יעבור שחקן ראשון במקרה הרע ידרבל את עצמו עד שיאבד למתפרצת.
אהההה ושילח לקבל שיעורים מבן שהר איך בןעטים פנדל.
בהצעה הראשונה שיש עליו מעיף לכל הרוחות
כל המשחק התחבא מאחורי השומר שלו, פעם אחת לא בא לבקש כדור. וכשכבר מקבל כדור נופל מעצמו. מי ישמע מה יעשה עם הבעיטה החופשית, במקרה הטוב לא יעבור שחקן ראשון במקרה הרע ידרבל את עצמו עד שיאבד למתפרצת.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
תאמין לי אם הוא ימשיך ביכולת הזאת אני חוטף מסכנין את מוגרבי ומוכר את בוזגלו...dardasmiley כתב:השחקן הכי צוקר בארץ בפער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אפשר להגיד ששיחקנו את הכדורגל הטוב ביותר שלנו העונה כשהוא היה פצוע
ברדה ראוי לאותה ביקורת.
0 תרומה, כל המשחק מתעסק בליפול ולריב עם השופט.
שניהם צריכים ספסל מול סכנין, זה יצור גם הרכב מאוזן יותר. שהר באגף מבטל לחלוטין אגף (על דודזאדה אף אחד לא שומר) ועושה חיים קלים ליריב בציפוף ההגנה.
שניהם צריכים ספסל מול סכנין, זה יצור גם הרכב מאוזן יותר. שהר באגף מבטל לחלוטין אגף (על דודזאדה אף אחד לא שומר) ועושה חיים קלים ליריב בציפוף ההגנה.
- yanivnew91
ופה בדיוק קבור הכלבשיש כתב:אפשר להגיד ששיחקנו את הכדורגל הטוב ביותר שלנו העונה כשהוא היה פצוע
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
זה למה אמרתי ששהר לא מתאים להיות שחקן אגף ולא מתאים לשחק נגד בונקרים, הוא מתאים לאגף אך ורק בקבוצה שמשחקת על מתפרצות...yossi כתב:ברדה ראוי לאותה ביקורת.
לקבוצת צמרת הוא מתאים רק כחלוץ שפיץ.
ולדעתי האישית צריך לפתוח מול סכנין ובכלל ברוב המשחקים שנותרו לנו עם מערך של 4-4-2 כאשר שהר וברדה בחוד בוזגלו ו-וואקמה באגפים והובאן ואוגו באמצע.
מול ביתר למשל בטרנר יותר יתאים לנו המערך הרגיל, וגם מול מכבי תל אביב, אבל מול רעננה מול חיפה ומול סכנין ברק בכר חייב להתחיל לפתוח עם מערך התקפי יותר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מאור בוזגלו זה הלוזר הכי גדול של הכדורגל הישראלי.
כל הכדורים היום הלכו דרכו והוא ייצר 0 מצבים וזה כשהוא גם לוקח 3 - 4 בעיטות חופשיות סמוך לרחבה ועוד 5-6 קרנות ומכולם הוא לא מייצר אפילו כדור אחד טוב.
פשוט מדהים איך שחקן עם מספרים כמו שלו עושה במכנסיים בכל פעם ברגעי האמת, גורם לי להצטער שמישהו אחר לא לקח את הפנדל מול הפועל רעננה בזמנו ומצד שני להודות לאל שהוא לא היה במגרש כשנשרק לנו הפנדל היום.
כל הכדורים היום הלכו דרכו והוא ייצר 0 מצבים וזה כשהוא גם לוקח 3 - 4 בעיטות חופשיות סמוך לרחבה ועוד 5-6 קרנות ומכולם הוא לא מייצר אפילו כדור אחד טוב.
פשוט מדהים איך שחקן עם מספרים כמו שלו עושה במכנסיים בכל פעם ברגעי האמת, גורם לי להצטער שמישהו אחר לא לקח את הפנדל מול הפועל רעננה בזמנו ומצד שני להודות לאל שהוא לא היה במגרש כשנשרק לנו הפנדל היום.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
+11111111111111 , זה כל הסיפור רבותיי על מאור בוזגלוSir Alex Ferguson כתב:מאור בוזגלו זה הלוזר הכי גדול של הכדורגל הישראלי.

בכיף.RedHell כתב:
שתף אותנו איך נכון להשתמש בו?
כי נראה שחוץ מלהגן עליו בחירוף נפש אתה בעצם חושב כמו כולנו.
ביום שתבינו שבוזגלו זה לא אחד שעושה את ההבדל יהיה לכם הרבה יותר קל.
מליקסון למשל זה אחד כזה,אבל איתו אתה אף פעם לא יודע מתי הוא כשיר ומתי לא.
בוזגלו זה שחקן משלים והבעיה שלו שהוא מיתג עצמו ככוכב על לכן כולם מצפים ממנו לניסים ונפלאות.
אני לא מגן עליו מכיר אלה פשוט ריאלי בציפיות ממנו.
עכשיו יקומו המתלהמים ויגידו אז הוא לא מתאים.
ואני אומר ששחקן כזה חייב להיות בסגל.
קח את מכבי תוציא את זהבי,כל השאר מחרבנים במכנסיים.