כל האמת בפרצוף
כל האמת בפרצוף
מכבי משחקת כמו קבוצה אלופה שבטוחה בעצמה, ב"ש משחקת כמו אחת שרוצה להיות אלופה אבל לא בטוחה בעצמה.
להוביל 1:0 נגד הפועל ת"א כשהם בעשרה שחקנים ולהעביר את הזמן מחצית שלמה במקום להבקיע את השני והשלישי זו קבוצה שלא בטוחה בעצמה.
להוביל 2:0 בטדי וגורש מבזבז זמן מתחילת המחצית השנייה זו קבוצה שלא בטוחה בעצמה.
אני יכול לציין עוד הרבה משחקים כאלו אבל אין צורך אני מאמין שהבנתם את הפואנטה.
כשמכבי מובילים הם רק מחפשים איך להגדיל את התוצאה ולא משנה מי משחק מולם.
בכר מתאים את עצמו ליריבה, בוס נותן ליריבה להתאים את עצמה אליו.
בוס הבין שיש לו בעיה בחלק ההגנתי אז הוא עבר להתקפה כי אם אפשר להבקיע שלושה שערים ואולי לספוג שער או שניים אז הכל בסדר.
לשחק נגד חיפה בבית שלך כאשר אתה יודע שחיפה יבואו להתקיף עם שחקן וחצי ועדיין לעלות במערך הרגיל של שלושה קשרים באמצע זה קבוצה שלא בטוחה בעצמה.
לשחק נגד מכבי בטרנר ולא לגעת בכדור מחצית שלמה מראה על קבוצה מפוחדת שבטוחה שהריבה שלה טובה ממנה.
קבוצה אלופה באה לדרוס ולרמוס כל מה שעומד בדרכה ועל הדרך מעבירה מסר לכל הקבוצות ובכללן ליריבה הגדולה.
יש עוד כל כך הרבה דברים אבל לא בא לי לעייף אותכם.
אני מסתובב מהמשחק הראשון בהרגשה שעל העונה הזאת רשומה אליפות שלנו ואני עדיין הולך עם התחושה הזאת למרות שמשהו בי נסדק.
בא לי לראות במשחקים הבאים קבוצה דורסת ואגרסיבית כמו שקבוצה אלופה צריכה להיות וגם אם לא נזכה לבסוף באליפות זה ייתן לי מוטיבציה לעונה הבאה.
להוביל 1:0 נגד הפועל ת"א כשהם בעשרה שחקנים ולהעביר את הזמן מחצית שלמה במקום להבקיע את השני והשלישי זו קבוצה שלא בטוחה בעצמה.
להוביל 2:0 בטדי וגורש מבזבז זמן מתחילת המחצית השנייה זו קבוצה שלא בטוחה בעצמה.
אני יכול לציין עוד הרבה משחקים כאלו אבל אין צורך אני מאמין שהבנתם את הפואנטה.
כשמכבי מובילים הם רק מחפשים איך להגדיל את התוצאה ולא משנה מי משחק מולם.
בכר מתאים את עצמו ליריבה, בוס נותן ליריבה להתאים את עצמה אליו.
בוס הבין שיש לו בעיה בחלק ההגנתי אז הוא עבר להתקפה כי אם אפשר להבקיע שלושה שערים ואולי לספוג שער או שניים אז הכל בסדר.
לשחק נגד חיפה בבית שלך כאשר אתה יודע שחיפה יבואו להתקיף עם שחקן וחצי ועדיין לעלות במערך הרגיל של שלושה קשרים באמצע זה קבוצה שלא בטוחה בעצמה.
לשחק נגד מכבי בטרנר ולא לגעת בכדור מחצית שלמה מראה על קבוצה מפוחדת שבטוחה שהריבה שלה טובה ממנה.
קבוצה אלופה באה לדרוס ולרמוס כל מה שעומד בדרכה ועל הדרך מעבירה מסר לכל הקבוצות ובכללן ליריבה הגדולה.
יש עוד כל כך הרבה דברים אבל לא בא לי לעייף אותכם.
אני מסתובב מהמשחק הראשון בהרגשה שעל העונה הזאת רשומה אליפות שלנו ואני עדיין הולך עם התחושה הזאת למרות שמשהו בי נסדק.
בא לי לראות במשחקים הבאים קבוצה דורסת ואגרסיבית כמו שקבוצה אלופה צריכה להיות וגם אם לא נזכה לבסוף באליפות זה ייתן לי מוטיבציה לעונה הבאה.
Re: כל האמת בפרצוף
ככה זה אחרי שנים ללא הצלחות
גם מכבי של אוסקר הייתה ככה ואפילו יותר, בפער 8 על חיפה הם שיקשקו מהם
- yanivnew91
מסכים.Tal_Hbs כתב:ככה זה אחרי שנים ללא הצלחות
כשהפחד לאבד נקודות גדול יותר מהרצון לדרוס ולהעביר מסר התוצאה היא הסתפקות במועט ובמקרה שלנו נצחונות עם מינימום לקיחת סיכונים.
כשבאמת הגיע הרגע לקחת סיכונים עשינו במכנסיים מול סכנין, רעננה וחיפה
כולם יוצאים מהחורים עכשיו ואומרים "את האמת בפרצוף"...
איפה הייתם ביום שני שעבר בלילה כשחגגנו על בגין דרום כמו ב-48?!
יאללה, הביתה
יאללה, הביתה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
כן, הבנו.maor20094 כתב:יש פה משתמשים שלא ראיתי אותם בחיים.
והמבין יבין.
זה "צהוב בלב ובנשמהה"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מכיר את המשפט "לא להתאים את עצמנו ליריבה, לתת ליריבה להתאים את עצמה אלינו"
המשפט הכי טיפשי שיש בכדורגל, ועם כל הכבוד כל הקונספט של מאמן זה להתאים את הקבוצה ליריבה.
לא תופס מבוס אגב, מאמן בינוני לתפיסתי. לא בדיוק קשה להצליח עם מכבי.
המשפט הכי טיפשי שיש בכדורגל, ועם כל הכבוד כל הקונספט של מאמן זה להתאים את הקבוצה ליריבה.
לא תופס מבוס אגב, מאמן בינוני לתפיסתי. לא בדיוק קשה להצליח עם מכבי.
- The red one
עייפת אותנו כבר בשורה הראשונה אז חבל שהתנצלת על זה רק לפני הסוף.
אל תקח אישית אבל באמת שזה הזוי שנרשמת היום ואתה מבלבל פה ת'מוח בהודעה ראשונה ועוד באשכול חדש. שמענו את מה שאתה אומר מיליון פעם מאנשים שונים במהלך הערב והיום, תגיב מה שאתה רוצה באשכולצ המיועד ("יש לנו משחק היום") ותפסיק להקפיץ פה ת'פיוזים.
ברוך הבא.
אל תקח אישית אבל באמת שזה הזוי שנרשמת היום ואתה מבלבל פה ת'מוח בהודעה ראשונה ועוד באשכול חדש. שמענו את מה שאתה אומר מיליון פעם מאנשים שונים במהלך הערב והיום, תגיב מה שאתה רוצה באשכולצ המיועד ("יש לנו משחק היום") ותפסיק להקפיץ פה ת'פיוזים.
ברוך הבא.
- red and white
- Title: Almog
ביום שני בלילה תפסתי את הראש ושאלתי את עצמי איך במקום לתת את השלישי והרביעי השוער שלנו מקבל צהוב על בזבוז זמן.Totti כתב:כולם יוצאים מהחורים עכשיו ואומרים "את האמת בפרצוף"...
יאללה, הביתה
אומרים שכלבים (מכבי?) מריחים פחד לפני שהם תוקפים, כנראה שאנחנו נותנים למכבי להריח את הפחד שלנו.
- red and white
- Title: Almog
פשש באיזה תזמון הצטרפת לפורום.
לא יעזור לך אנחנו נבוא אליכם הביתה, נזיין אתכם וניקח אליפות על הראש שלכם.
ותרשום שבעוד שבוע בדיוק מהיום אנחנו נחזור להיות מעליכם בטבלה.
(אתם=מכבי)
ואחרי כל זה
מצטער,עמה יעמיק וכו' וכו'
(אתם=מכבי)
ואחרי כל זה
אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שהצטרפתי רק היום לפורום, נהנתי עד היום רק לקרוא ולא להגיב, היום הרגשתי צורך לכתוב את מה שאני מרגיש, אם הפורום הזה הוא מאין קליקה סגורה שלא מאפשרת לחדשים לכתוב את מה שהם מרגישים אז אני מבטיח לך שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני כותב פה.red and white כתב:פשש באיזה תזמון הצטרפת לפורום.
(אתם=מכבי)
ואחרי כל זה
לא באתי להתסיס ובטח ובטח שאני לא אוהד מכבי (אם תרצה צילום של המנוי אני אשלח לך).
- ForeverRed
ברוך הבא.קונדסון כתב: אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שהצטרפתי רק היום לפורום, נהנתי עד היום רק לקרוא ולא להגיב, היום הרגשתי צורך לכתוב את מה שאני מרגיש, אם הפורום הזה הוא מאין קליקה סגורה שלא מאפשרת לחדשים לכתוב את מה שהם מרגישים אז אני מבטיח לך שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני כותב פה.
לא באתי להתסיס ובטח ובטח שאני לא אוהד מכבי (אם תרצה צילום של המנוי אני אשלח לך).
אל תיקח ללב. הצטרפת ביום קשה.
מסכים עם לא מעט מהטענות שלך.
- yanivnew91
לא בעיה להשיג צילום של מנוי אחיקונדסון כתב: אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שהצטרפתי רק היום לפורום, נהנתי עד היום רק לקרוא ולא להגיב, היום הרגשתי צורך לכתוב את מה שאני מרגיש, אם הפורום הזה הוא מאין קליקה סגורה שלא מאפשרת לחדשים לכתוב את מה שהם מרגישים אז אני מבטיח לך שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני כותב פה.
סתם אני צוחק ודי מזדהה איתך, עוקב כבר שנים אבל רק לאחרונה התחלתי להגיב
קצת יותר סבלנות ופתיחות לדעות שלא תמיד תואמות את שלכם לא יזיקו לאף אחד.
- The red one
זה בסדר, לקבל פה האשמות של אוהד מכבי זה כבוד גדול שרק יחידי סגולה זוכים לו.קונדסון כתב: אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שהצטרפתי רק היום לפורום, נהנתי עד היום רק לקרוא ולא להגיב, היום הרגשתי צורך לכתוב את מה שאני מרגיש, אם הפורום הזה הוא מאין קליקה סגורה שלא מאפשרת לחדשים לכתוב את מה שהם מרגישים אז אני מבטיח לך שזו הפעם הראשונה והאחרונה שאני כותב פה.