מאור בוזגלו ויוסי בניון קווים לדמותם
Re: מאור בוזגלו ויוסי בניון קווים לדמותם
מדהים איך שמדברים על בניון כל השנאה האפשרית יוצאת מאוהדי הקבוצה.
אשמח אם מישהו יצטט/יגיד משהו שבניון אמר נגד אוהדי הפועל באר שבע או נגד אלונה.
אז אמר שחיפה זה בית? אמר. איך אפשר להאשים שחקן באמירה כזו כאשר הזיכרון
של מהמועדון זה אלי זינו ויחס מחפיר במשך עונת בוגרים אחת לעומת 4 עונות בוגרים נפלאות
כולל 2 אליפויות והצלחה באירופה בחיפה.
של מהמועדון זה אלי זינו ויחס מחפיר במשך עונת בוגרים אחת לעומת 4 עונות בוגרים נפלאות
השנאה שלנו כלפי בניון גם לא כל כך מובנית לי.אריק כתב:מדהים איך שמדברים על בניון כל השנאה האפשרית יוצאת מאוהדי הקבוצה.
מילא חיפה עם האמירות וה"סיכום" במכבי ת"א מיד אחרי זכיה בגביע, אבל לנו?
בכל אופן, מקצועית אין לו מה לתרום לבאר שבע, ומסתבר שכל הצדדים מבינים את זה וזה אפילו לא על הפרק.
אפשר להיות רגועים.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
גם אליניב ברדה היה בתקופת זינו וזוכר את הזמנים החשוכים הללו.אריק כתב:מדהים איך שמדברים על בניון כל השנאה האפשרית יוצאת מאוהדי הקבוצה.
יותר מזה,אליניב היה בתקופה שכבר לזינו לא היה כסף,בניון דווקא היה בתקופה שעוד היה לו כסף.
גם ברדה עבר לשחק במכבי חיפה 4 שנים ובהפועל תא,אבל אף פעם לא שכח מהיכן הוא בא ולאן הוא חוזר.
את בניון עניין בניון.
אנשים מדברים על יעקב בוזגלו.
בוא אני אחדש לכם,אבא שלו דודו היה לא פחות גרוע,אם לא יותר.
כמה ליכלוכים על המועדון,כמה זוהמה.
ילד בן 17 הולך מכות עם דודו חפר באמצע משחק,תמיד היה פח אשפה.
העניין בחיפה רק מחזק את זה.
מי קורא למקום שהוא נמצא בו בית והולך לחתום ביריבה הכי גדולה שלו?
לא נתנו לך מה שרצית? תגיד "לא רואה עצמי משחק בשום מועדון אחר,אני פרשתי עם גביע,תודה".
זהו.
אבל בניון תמיד חייב להיות בכותרות.
מסכים לחלוטין. חוסר מודעות עצמית.
מבחינתי המקרה של מאור חמור יותר. בניון בשנה האחרונה קיבל מחלק מהקהל יחס מחפיר. ברור שהעיתוי בו הוא בחר לפוצץ את העניין מביש.
בוזגלו קיבל כאן אהבה שהוא לא קיבל ולא יקבל מעולם. מה בער לך לשים את עצמך לפני הקבוצה ברגעים הכי מאושרים.
אני רוצה מאוד שהוא יילך. הפועל באר שבע זו הדוגמא הכי טובה לזה ש"השלם גדול מסך חלקיו". אם הוא ייקבל את מבוקשו שוב זו תהיה יריקה בפנים לכל המערכת מאלונה ועד לדן ביטון.
השנה בוודאי שהוא לא היה גורם מכריע באליפות. ישנם לפחות 5-6 שחקנים שתרמו יותר.
שילך וינגב את התחת לפאנטיקס.
מבחינתי המקרה של מאור חמור יותר. בניון בשנה האחרונה קיבל מחלק מהקהל יחס מחפיר. ברור שהעיתוי בו הוא בחר לפוצץ את העניין מביש.
בוזגלו קיבל כאן אהבה שהוא לא קיבל ולא יקבל מעולם. מה בער לך לשים את עצמך לפני הקבוצה ברגעים הכי מאושרים.
אני רוצה מאוד שהוא יילך. הפועל באר שבע זו הדוגמא הכי טובה לזה ש"השלם גדול מסך חלקיו". אם הוא ייקבל את מבוקשו שוב זו תהיה יריקה בפנים לכל המערכת מאלונה ועד לדן ביטון.
השנה בוודאי שהוא לא היה גורם מכריע באליפות. ישנם לפחות 5-6 שחקנים שתרמו יותר.
שילך וינגב את התחת לפאנטיקס.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם לי לא מובן. לא עשה לנו דבר. יותר מתחבר לחיפה וגם זה בסדר.אריק כתב:מדהים איך שמדברים על בניון כל השנאה האפשרית יוצאת מאוהדי הקבוצה.
מה שכן אני לא מרגיש שום דבר מיוחד אליו כמו לורמוט.
זה גם ברור שאין לנו מה לעשות איתו בקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
שוב שים לב איך הטורים עולים לך שאתה מדבר על בניון.אדום זקן כתב: גם אליניב ברדה היה בתקופת זינו וזוכר את הזמנים החשוכים הללו.
יותר מזה,אליניב היה בתקופה שכבר לזינו לא היה כסף,בניון דווקא היה בתקופה שעוד היה לו כסף.
גם ברדה עבר לשחק במכבי חיפה 4 שנים ובהפועל תא,אבל אף פעם לא שכח מהיכן הוא בא ולאן הוא חוזר.
את בניון עניין בניון.
אנשים מדברים על יעקב בוזגלו.
בוא אני אחדש לכם,אבא שלו דודו היה לא פחות גרוע,אם לא יותר.
כמה ליכלוכים על המועדון,כמה זוהמה.
ילד בן 17 הולך מכות עם דודו חפר באמצע משחק,תמיד היה פח אשפה.
העניין בחיפה רק מחזק את זה.
מי קורא למקום שהוא נמצא בו בית והולך לחתום ביריבה הכי גדולה שלו?
לא נתנו לך מה שרצית? תגיד "לא רואה עצמי משחק בשום מועדון אחר,אני פרשתי עם גביע,תודה".
זהו.
אבל בניון תמיד חייב להיות בכותרות.
עזבו שטויות של בתים וסמלים, זה כבר חלף מן העולם מזמן. שאף אחד לא ימכור סיפורים,
השיקול העיקרי שמניע שחקנים זה כסף.
שבניון כילד בן 17 רב עם דודו חפר אתה זוכר מצוין ולא מתייחס לעובדה שהוא בחור צעיר
בכיתה י"ב, אבל שברדה כקפטן בן 34 כמעט הולך מכות באמצע המגרש עם אוגו זה כן בסדר?
בכדורגל יש אמוציות וכולם טועים, לא צריך לשפוט כל אחד ולהוציא לו דברים מהנפטלין.
ששחר סגר עם בניון חוזה לשנתיים ולאחר מכן שיהיה מנג'ר זה כן בסדר לא לעמוד לסיכומים.
בניון בחור רגיש הרבה יותר מהאחרים ולפעמים גם מפתיע אותי לרעה בהתנהלות של בתקשורת,
כאילו הוא שחקן בן 20, אבל דבר אחד אני בטוח (וכל מי ששיחק איתו ב-15 שנה האחרונים יעיד)
שהוא בן אדם אהוב, חיובי, מקצוען, משמש דוגמא במגרש ומחוצה לדור העתיד. הוא לא שם עצמו מעל
שום קבוצה וגם שהיה כוכב היה מרים את הקונוסים ואת הסל כדורים בלי משחקי אגו.
לא אוהב להיכנס להשוואות האלה, להפוך אחד לאליל ואת השני לסמרטוט, סתם מיותר.
וזה לא קשור לעניין אם צריך להיות כאן לא, לדעתי לא.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני יודע שאתה אוהב את בניון אבל מדובר לא רק בשחקן הכי גדול בתולדות המדינה אלא גם בשחקן עם האגו הכי גדול בתולדות המדינה, ברקוביץ' ואוחנה היחידים שאולי נותנים לו פייט.אריק כתב:
שוב שים לב איך הטורים עולים לך שאתה מדבר על בניון.
עזבו שטויות של בתים וסמלים, זה כבר חלף מן העולם מזמן. שאף אחד לא ימכור סיפורים,
השיקול העיקרי שמניע שחקנים זה כסף.
שבניון כילד בן 17 רב עם דודו חפר אתה זוכר מצוין ולא מתייחס לעובדה שהוא בחור צעיר
בכיתה י"ב, אבל שברדה כקפטן בן 34 כמעט הולך מכות באמצע המגרש עם אוגו זה כן בסדר?
בכדורגל יש אמוציות וכולם טועים, לא צריך לשפוט כל אחד ולהוציא לו דברים מהנפטלין.
ששחר סגר עם בניון חוזה לשנתיים ולאחר מכן שיהיה מנג'ר זה כן בסדר לא לעמוד לסיכומים.
בניון בחור רגיש הרבה יותר מהאחרים ולפעמים גם מפתיע אותי לרעה בהתנהלות של בתקשורת,
כאילו הוא שחקן בן 20, אבל דבר אחד אני בטוח (וכל מי ששיחק איתו ב-15 שנה האחרונים יעיד)
שהוא בן אדם אהוב, חיובי, מקצוען, משמש דוגמא במגרש ומחוצה לדור העתיד. הוא לא שם עצמו מעל
שום קבוצה וגם שהיה כוכב היה מרים את הקונוסים ואת הסל כדורים בלי משחקי אגו.
לא אוהב להיכנס להשוואות האלה, להפוך אחד לאליל ואת השני לסמרטוט, סתם מיותר.
וזה לא קשור לעניין אם צריך להיות כאן לא, לדעתי לא.
לאורך כל הקרירה, מהתקרית עם חפר, דרך התקרית עם אלי כהן בגביע במכבי חיפה שסירב לצאת כחילוף, עד להתנהלות בקבוצות באנגליה, לאורך כל הקרירה האופי שלו הרס לו וגרם למועדונים שהוא עבר בהם להיפרד ממנו בטעם מר.
גם כשהיה בנבחרת הוא התנהל כאילו הוא מעל הנבחרת כשסירב לצאת בחילוף וכשקילל כקפטן הנבחרת את קשטן שהחליף אותו ועשה סצינה שלמה בספסל.
גם במכבי חיפה הוא פתח סניף של סוכנות השחקנים שלו, כשרגע אחרי זכיית הגביע במקום לחגוג שוב האופי שלו בא לידי ביטוי כשהוא מחריב תחגיגות.
אותו יוסי בניון "המודל לחיקוי" שרק לפני שבוע הלך מכות עם אוהד ביציע.
יוסי בניון היה שחקן ענק אבל הוא אדם קטן עם אופי חרא. לא רוצים אותו בבאר שבע גם אם יבוא בחינם. מדובר בשחקן שיהרוס את חדר ההלבשה ויפגע במרקם הקבוצתי כשגם מקצועית הוא הרבה מעבר לשיאו.
לפי התגובה נראה שהאגו של מישהו אחר כאן יכול להתחרות על הגדול בתולדות המדינה...Sir Alex Ferguson כתב: אני יודע שאתה אוהב את בניון אבל מדובר לא רק בשחקן הכי גדול בתולדות המדינה אלא גם בשחקן עם האגו הכי גדול בתולדות המדינה, ברקוביץ' ואוחנה היחידים שאולי נותנים לו פייט.
לאורך כל הקרירה, מהתקרית עם חפר, דרך התקרית עם אלי כהן בגביע במכבי חיפה שסירב לצאת כחילוף, עד להתנהלות בקבוצות באנגליה, לאורך כל הקרירה האופי שלו הרס לו וגרם למועדונים שהוא עבר בהם להיפרד ממנו בטעם מר.
גם כשהיה בנבחרת הוא התנהל כאילו הוא מעל הנבחרת כשסירב לצאת בחילוף וכשקילל כקפטן הנבחרת את קשטן שהחליף אותו ועשה סצינה שלמה בספסל.
גם במכבי חיפה הוא פתח סניף של סוכנות השחקנים שלו, כשרגע אחרי זכיית הגביע במקום לחגוג שוב האופי שלו בא לידי ביטוי כשהוא מחריב תחגיגות.
אותו יוסי בניון "המודל לחיקוי" שרק לפני שבוע הלך מכות עם אוהד ביציע.
יוסי בניון היה שחקן ענק אבל הוא אדם קטן עם אופי חרא. לא רוצים אותו בבאר שבע גם אם יבוא בחינם. מדובר בשחקן שיהרוס את חדר ההלבשה ויפגע במרקם הקבוצתי כשגם מקצועית הוא הרבה מעבר לשיאו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:מדהים איך שמדברים על בניון כל השנאה האפשרית יוצאת מאוהדי הקבוצה.
+כמה שתרצה
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אנחנו קצת מתפזרים עם הנושא.
הכוונה הייתה בפתיחתו שבזמן בשתי קבוצות חוגגים תארים שלא ראו כבר הרבה מאוד זמן.
שני האגואיסטים הקטנים מתעסקים בעיקר בעצמם.
הכוונה הייתה בפתיחתו שבזמן בשתי קבוצות חוגגים תארים שלא ראו כבר הרבה מאוד זמן.
שני האגואיסטים הקטנים מתעסקים בעיקר בעצמם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה לא אובייקטיבי אריק. שנים שאתה מפנטז עליו. שנים שאתה חולם עליו. די ברור שכל מה שיעשה יצבע אצלך בצבע מאוד מסוים. כשהוא הולך מכות עם שחקן שלנו בזמן משחק זה בגלל שהוא ילד, וכשהוא הולך מכות עם אוהד או מסרב לצאת בחילוף לאלי כהן או מקלל את קשטן כשהוא מחליף אותו כשהוא עם סרט הקפטן של הנבחרת זה כי הוא לוקח ללב, וכשהוא מחרב למכבי חיפה את חגיגות הגביע זה כי הוא אוהב את המשחק, וכן הלאה וכן הלאה.אריק כתב:
לפי התגובה נראה שהאגו של מישהו אחר כאן יכול להתחרות על הגדול בתולדות המדינה...
גם אוהדי מכבי חיפה צבעו את ההתנהגות שלו בצבעים מסוימים הרבה מאוד זמן עד שזה התנפץ להם בפרצוף השבוע.
לא צריך אותו כאן, לא מבחינה מקצועית ולא מבחינה חברתית.
מה שהוא עשה חמור פי אלף ממה שבוזגלו עשה.
ואני מצטער להיות זה שמנפץ לך את החלום.
מה שמשותף להם זה שתמיד כולם אשמים והם אף פעם לא
בוזגלו דורש חיבוקים ובניון דורש שיתחנפו אליו
זה הרבה משחקי אגו ומעמד
ומי שלא מודה בזה הוא חוטא לאמת..
בניון מפברואר ידע שהוא עוזב והחליט להוכיח ולעזוב עם טעם מתוק
ובוזגלו בגלל 3 משחקים במאני טיים רץ לתקשורת
שורה תחתונה שניהם ילדים שלא התבגרו ומחפשים תשומת לב
בוזגלו דורש חיבוקים ובניון דורש שיתחנפו אליו
זה הרבה משחקי אגו ומעמד
ומי שלא מודה בזה הוא חוטא לאמת..