גנט לבאר שבע: "רוצים לצרף במיידי את דוידזאדה"
- אני איתך באש ובמיים
Re: גנט לבאר שבע: "רוצים לצרף במיידי את דוידזאדה"
זה נראה כאילו המועדון לא מוכן לשחרר אותו לאף קבוצה- מכיוון שהם לא מוכנים להביא שחקן אחר במקומו,שכרגע העיסוק המרכזי זה לסגור עם הבלם
מיגל..
מאוד מקווה שיתנו לו לצאת,אסור להשאיר שחקנים מתוסכלים,מגיע לו להתקדם...
כל הקיץ הזה בכללי מאוד משעמם,חשבתי תאמת יותר בכיוון של דמארי,אצילי,זאורגיניו,במקום זה קיבלנו את יובל שבתאי
מיגל..
מאוד מקווה שיתנו לו לצאת,אסור להשאיר שחקנים מתוסכלים,מגיע לו להתקדם...
כל הקיץ הזה בכללי מאוד משעמם,חשבתי תאמת יותר בכיוון של דמארי,אצילי,זאורגיניו,במקום זה קיבלנו את יובל שבתאי
חבר'ה די, אופיר קיבל הבטחה שישוחרר במידה ותגיע הצעה ראויה.
אין טעם לדוש בזה, לא מחזיקים שחקן בכוח.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
וואלה?אז מה אוגו עושה בקבוצה?טהא עדיין פה?בוזגלו לא ניסה לעזוב?Totti כתב:חבר'ה די, אופיר קיבל הבטחה שישוחרר במידה ותגיע הצעה ראויה.
רק מועדון מטומטם משחרר בורג חשוב בקבוצה לפני משחק כל כך חשוב שמחכה למועדון.
אני בטוח שזאת לא הצעה שאי אפשר לסרב לה מצד אופיר(כלכלית) ומצד המועדון.
תסרב ותציע לאופיר שדרוג והכל יהיה בסדר. הגיע הזמן להפסיק לשחרר אוטומטית שחקנים לאירופה - אנחנו אירופה.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 25 יוני 2016, 11:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
אמבולה/מגן תותח ושוינפלד, אם ה-6 זרים לא יאושר.
אם מאושר, נצטרך "להתפשר" על חלוץ פחות בכיר מסוזה.
אני אוהב את אופיר ויותר רציתי מגן ימני מאשר שמאלי, אבל אין ספק שלהביא מגן זר ישדרג את הקבוצה שלנו בכל כך הרבה מובנים. זה לטובה.
אם הוא עוזב, צריך לשחרר אותו עכשיו ולהביא את המגן בימים הקרובים. כבר ראינו שכשהמועדון רוצה הוא מסוגל לסגור עסקאות ממש ב-24 שעות.
אני אוהב את אופיר ויותר רציתי מגן ימני מאשר שמאלי, אבל אין ספק שלהביא מגן זר ישדרג את הקבוצה שלנו בכל כך הרבה מובנים. זה לטובה.
אם הוא עוזב, צריך לשחרר אותו עכשיו ולהביא את המגן בימים הקרובים. כבר ראינו שכשהמועדון רוצה הוא מסוגל לסגור עסקאות ממש ב-24 שעות.
אתה מערבב בין המקרים.CrazyRed7 כתב: וואלה?אז מה אוגו עושה בקבוצה?טהא עדיין פה?בוזגלו לא ניסה לעזוב?
רק מועדון מטומטם משחרר בורג חשוב בקבוצה לפני משחק כל כך חשוב שמחכה למועדון.
אני בטוח שזאת לא הצעה שאי אפשר לסרב לה מצד אופיר(כלכלית) ומצד המועדון.
אופיר ביקש להשתחרר במידה ותגיע הצעה, לפי מיטב הבנתי במועדון כיבדו את בקשתו.
לראיה, הקיץ החל כאשר בוחנים מועמדים לעמדת המגן.
לא יודע מה היה המצב עם היתר...
אתה חושב שזה קל להביא מגן שישדרג?תצאו רגע מהבועה. מגן ברמה הנדרשת מרוויח סכומים שאנחנו לא מתקרבים אליהם.הפועלעולה כתב:אמבולה/מגן תותח ושוינפלד, אם ה-6 זרים לא יאושר.
המחליף של אופיר יהיה אמבולה. ואופיר עולה עליו.
אופיר ממש לא עולה על אמבולה. אמבולה השמאלי הכי טוב בארץ, קל. עשה לנו בית ספר בטרנר. מה גם עדיין צעיר ועם פוטנציאל מכירה מפחיד, יש לו כבר איזה 60 הופעות בנבחרת זמביה.CrazyRed7 כתב: אתה חושב שזה קל להביא מגן שישדרג?תצאו רגע מהבועה. מגן ברמה הנדרשת מרוויח סכומים שאנחנו לא מתקרבים אליהם.
וכן, אם מחפשים טוב, זה קל להביא מגן שישדרג אותך, בטח ברמה הדי נמוכה של המגנים בארץ.
Re: גנט לבאר שבע: "רוצים לצרף במיידי את דוידזאדה
הכל טוב ויפהTotti כתב: אתה מערבב בין המקרים.
אופיר ביקש להשתחרר במידה ותגיע הצעה, לפי מיטב הבנתי במועדון כיבדו את בקשתו.
לראיה, הקיץ החל כאשר בוחנים מועמדים לעמדת המגן.
לא יודע מה היה המצב עם היתר...
עכשיו או שעושים לאופיר טובה ולא עומדים בדרכו לליגה הטובה באירופה,
או שחושבים על המועדון.
ברור לך שמהלך כזה פוגע בקבוצה. גם בטווח הקצר(שריף) וגם בטווח הארוך(יגיע מגן זר, כנראה אמבולה, על חשבון זר בעמדה אחרת נחוצה יותר).
Re: גנט לבאר שבע: "רוצים לצרף במיידי את דוידזאדה
לגמרי ברור ליCrazyRed7 כתב: הכל טוב ויפה
עכשיו או שעושים לאופיר טובה ולא עומדים בדרכו לליגה הטובה באירופה,
או שחושבים על המועדון.
ברור לך שמהלך כזה פוגע בקבוצה. גם בטווח הקצר(שריף) וגם בטווח הארוך(יגיע מגן זר, כנראה אמבולה, על חשבון זר בעמדה אחרת נחוצה יותר).
טוב אחי. בגלל זה הוא תקוע ברעננה כבר 3 עונות בזמן שאופיר נחטף לגנט.הפועלעולה כתב: אופיר ממש לא עולה על אמבולה. אמבולה השמאלי הכי טוב בארץ, קל. עשה לנו בית ספר בטרנר. מה גם עדיין צעיר ועם פוטנציאל מכירה מפחיד, יש לו כבר איזה 60 הופעות בנבחרת זמביה.
וכן, אם מחפשים טוב, זה קל להביא מגן שישדרג אותך, בטח ברמה הדי נמוכה של המגנים בארץ.
ואם זה כל כך קל, איך מועדונים גדולים ועשירים ממך כמו מכבי חיפה ומכבי תל אביב לא מצליחים להביא מגנים זרים ראויים?
זה לא יאומן כמה אנשים פה שוכחים עם כמה מגנים פח ההינו נתקעים מאז גדי חזות ואולי הבלחה של תומר חליבה ובלאיץ הזר היחידי בעמדה הזאת שעוד הצליח, לפעמיים מעצבן אותי לראות כמה לא מעריכים שחקנים וזה קורה דווקא תמיד לשחקני בית.
אןפיר הוא לא רוברטו קרלוס אבל הוא אחד משני המגנים השמאלים הטובים בארץ, לא סתם קיבל זימון מחודש לנבחרת, זה שאין לו הרמה מסכים, אבל יש לו הרבה דברים כמו מחויבות מהירות והעונה גם לסגור מצויין למגן בארץ הוא בהחלט טוב להפועל באר שבע חבל יהיה לאבד עמדה של זר על מגן שיש אץ אופיר בכל מקרה לא משנה מי יגיע (בן הרוש אמבולה ) הם יהיו פחות טובים ממנו היחידי שעוד יכול להיכנס לנעליים האלה זה טוואטחה ולא נראה לי שפשוט להביא אותו .
ומגן זר לדעתי לא יצליח כאן
זה שי !
אןפיר הוא לא רוברטו קרלוס אבל הוא אחד משני המגנים השמאלים הטובים בארץ, לא סתם קיבל זימון מחודש לנבחרת, זה שאין לו הרמה מסכים, אבל יש לו הרבה דברים כמו מחויבות מהירות והעונה גם לסגור מצויין למגן בארץ הוא בהחלט טוב להפועל באר שבע חבל יהיה לאבד עמדה של זר על מגן שיש אץ אופיר בכל מקרה לא משנה מי יגיע (בן הרוש אמבולה ) הם יהיו פחות טובים ממנו היחידי שעוד יכול להיכנס לנעליים האלה זה טוואטחה ולא נראה לי שפשוט להביא אותו .
ומגן זר לדעתי לא יצליח כאן
זה שי !
נערך לאחרונה על ידי זה שי ! ב 25 יוני 2016, 11:21, נערך 3 פעמים בסך הכל.

די כבר עם האגדה הזאת.CrazyRed7 כתב: אתה חושב שזה קל להביא מגן שישדרג?תצאו רגע מהבועה. מגן ברמה הנדרשת מרוויח סכומים שאנחנו לא מתקרבים אליהם.
אופיר דוידזאדה הוא לא המגן השמאלי היחיד בעולם. כמו שמוצאים בלמים וחלוצים זרים ברמה גבוהה אפשר למצוא גם מגנים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ספר את זה למכבי תל אביב ולמכבי חיפה...bs war כתב:
די כבר עם האגדה הזאת.
אופיר דוידזאדה הוא לא המגן השמאלי היחיד בעולם. כמו שמוצאים בלמים וחלוצים זרים ברמה גבוהה אפשר למצוא גם מגנים.
וגם לגנט שמביאים את דוידזאדה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אני איתך באש ובמיים
לא הייתי פוסל ללכת על אמבולה,שנראה לי שביחד עם נוואקמה ואוגו החיבור החברתי שלהם יכול להביא הרבה לקבוצה..
אחלה מגן בסך הכל,מהיר התקפי..
הבעיה הענקית אצלו זה הפיזיות ומשחק ההגנה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מבחינה פיזית הוא מעולה הבעיה שהגנתית הוא חור...אני איתך באש ובמיים כתב:לא הייתי פוסל ללכת על אמבולה,שנראה לי שביחד עם נוואקמה ואוגו החיבור החברתי שלהם יכול להביא הרבה לקבוצה..
וגם יוצר לא מעט פנדלים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!