החלוץ הברזילאי לוסיו חתם ל 3 שנים.
Re: החלוץ הברזילאי לוסיו סיכם את תנאיו ל 3 שנים.
גדולים מאיתנו נפלו בגלל בחירת מילים, זהירות! 

- ForeverRed
אני חייב הערה.
כולם פה משווים בין לוסיו לאלמיידה. הראשון מקרה קיצון לצד אחד, והשני לצד השני.
מה, אין עוד שחקנים בעולם?
אני באופן אישי לא רציתי את אלמיידה (ולמעשה אף חלוץ זר שעלה בהקשר שלנו, שזה מאכזב בפני עצמו) ועדיין התאכזבתי לשמוע על הסיכום עם לוסיו.
אין קשר בין הדברים.
אני באופן אישי לא רציתי את אלמיידה (ולמעשה אף חלוץ זר שעלה בהקשר שלנו, שזה מאכזב בפני עצמו) ועדיין התאכזבתי לשמוע על הסיכום עם לוסיו.
אין קשר בין הדברים.
ההשוואה היא מכוונת כי הפערים בין מה שהמועדון אמר שהוא מכוון אליו (חלוץ מוכח שובר שיווויון) לבין מה שהגיע בפועל ( חלוץ לא מוכח) זה בדיוק אלמיידה ללוסיו. כל חלוץ אחר שהיית מביא לצורך העיניין היה פחות או יותר נע על אותה הסקאלה, או שהיית מביא שם שהיה יוצר בדיוק את אותם בעיות ותהיות כמו שהעלו פה בנוגע לאמליידה וכל חלוץ לא מוכח היה גורר את אותם טענות ואכזבות שהשם לוסיו גרר. בשורה תחתונה לא ראינו את לוסיו עדיין ואין לנו מושג אם יצילח יותר או פחות מאשר אם היה מגיע שם אחר שאנחנו לא מכירים אבל שיחק באיזה קבוצה נידחת בפורטוגל או יוון.ForeverRed כתב:אני חייב הערה.
אין קשר בין הדברים.
העלו תמונה שלו מהגרנד , נראה כמו האח האובד של אוגו.
אילנה דיין לטיפולך.
אילנה דיין לטיפולך.
"בן 29, 1.84 מטר, שיחק בעונה שעברה בגוואראני הברזילאית, לפני כן בגוואנז'ו מהליגה הסינית, חובנטוד הברזילאית, אקדמיקה מפורטוגל וקוריטיבה מברזיל."
הרזומה של דנילו מוריירה כשהגיע אלינו.
לא פחות מרשים...
הרזומה של דנילו מוריירה כשהגיע אלינו.
לא פחות מרשים...
תאמת בסרטונים הוא נראה הרבה יותר שמן
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.ForeverRed כתב:אני חייב הערה.
אין קשר בין הדברים.
בהחלט לא מה שציפיתי עם השמות שעלו וגם אני לא ממש התלהבתי מאלמיידה ובכלל אני לא הייתי בעד חלוץ זר.
אבל אם כבר מביאים ציפיתי למשהו יותר מעניין.
אבל מכאן והלאה אני מאחל לו בהצלחה ומקווה שהוא יאכיל אותי בכובעים כמו שפלט האכיל בסומבררו את פרימו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צופית גרנטגיא חניה כתב:העלו תמונה שלו מהגרנד , נראה כמו האח האובד של אוגו.
אילנה דיין לטיפולך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אכן. טעות שליTotti כתב: צופית גרנט
יש לנו כרגע 6 זרים.
סוארס, טוני, ויטור, אוגו, הובאן, לוסיו.
מעניין אם יביאו זר נוסף במקום סוארס. אולי יכניסו גם את סוארס בעסקה עם גאדיר על זורזיניו.
סוארס, טוני, ויטור, אוגו, הובאן, לוסיו.
מעניין אם יביאו זר נוסף במקום סוארס. אולי יכניסו גם את סוארס בעסקה עם גאדיר על זורזיניו.
גאדיר וסוארז תמורת עובד חביה? בחיים לא
חחחחגיא חניה כתב:גאדיר וסוארז תמורת עובד חביה? בחיים לא
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עובד חבייה בלם נשמה!גיא חניה כתב:גאדיר וסוארז תמורת עובד חביה? בחיים לא
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
"החלוץ הברזילאי בן ה-27 צפה אתמול מיציע הכבוד של איצטדיון וסרמיל באימון הערב שקיימה הקבוצה כשהוא מלווה בסוכנו הברזילאי.
הסוכן סיפר שבאר-שבע יצרה איתו קשר לפני מספר שבועות ומרניאו הסכים להגיע לאלופת ישראל, אך לפני כן היה צריך להסדיר את שחרורו מקבוצת קלאב דה רגטאש שנמצאת כעת במקום השני בליגה השנייה בברזיל. באמצע השבוע שעבר זה קרה ועוד טרם נחיתתו בארץ הוא סיכם לשלוש עונות תמורת עלות שכר של כ-250 אלף דולר לעונה"
Ynet. מעודד .
דבר ראשון , אין לו סוכן ישראלי. יש לו סוכן ברזילאי שטוען שהקבוצה היא זו שפנתה אליו , ולא להיפך (מה שמראה על סקאוטינג רחב)
דבר שני חוזה של 250 אלף דולר הוא לא נמוך. מניח שהוא הרוויח שכר די גבוהה גם בברזיל, מה שמעיד על האיכויות שלו.
הסוכן סיפר שבאר-שבע יצרה איתו קשר לפני מספר שבועות ומרניאו הסכים להגיע לאלופת ישראל, אך לפני כן היה צריך להסדיר את שחרורו מקבוצת קלאב דה רגטאש שנמצאת כעת במקום השני בליגה השנייה בברזיל. באמצע השבוע שעבר זה קרה ועוד טרם נחיתתו בארץ הוא סיכם לשלוש עונות תמורת עלות שכר של כ-250 אלף דולר לעונה"
Ynet. מעודד .
דבר ראשון , אין לו סוכן ישראלי. יש לו סוכן ברזילאי שטוען שהקבוצה היא זו שפנתה אליו , ולא להיפך (מה שמראה על סקאוטינג רחב)
דבר שני חוזה של 250 אלף דולר הוא לא נמוך. מניח שהוא הרוויח שכר די גבוהה גם בברזיל, מה שמעיד על האיכויות שלו.
עלות שכר זה לא משכורת.yakar כתב:"החלוץ הברזילאי בן ה-27 צפה אתמול מיציע הכבוד של איצטדיון וסרמיל באימון הערב שקיימה הקבוצה כשהוא מלווה בסוכנו הברזילאי.
Ynet. מעודד .
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה